Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie również urzekły te jego łaty , na zdjęciach nie widać ale on ma też łate na uchu z tyłu i widać tylko jak patrzy się od tyłu.

IZMADO napisał(a):
Cześć Clayton!
Mam nadzieję, że niedługo się poznamy. Szkoda tylko, że nie zdążyłam poznać Misi :(

Na pewno się poznamy :) Clayton uwielbia wszystkie suczki a te zadziorne szczególne więc na pewno się dogadają z Janką .

Posted

[quote name='natija']szelki bajera,pasuja do niego idealnie:loveu:wyglada w nich po mesku:)
:lol:

[quote name='cockermaister']Jak mi się Clayton podoba :loveu:

zapraszam do nas na foteczki :)
mi też :lol: zaraz do was wpadne

w tygodniu chyba pojedziemy nad zalew może tam go naucze pływać ? nad morzem nie chciał nawet wejść do wody , fakt że to była późna jesień

i z Kleo

Posted

Może to zdjęcie tak pokazuje, ale wygląda na dośc sporego psa, niewiele mniejszego od asta, dlatego zawsze oglądająć filmiki ze staffikami była zdziwiona, że to w sumie takie trochę maleństwa, bo zdjęcia tego wcale nie oddają;)

Posted

[quote name='cockermaister']Świetna ta obróżka :) mogę wiedzieć ile kosztowała ??

http://img845.imageshack.us/img845/8506/ammp.jpg jakię śliczne pieseczki :loveu::loveu: a Kleo ma gdzies galerię ?? bo chciałabym ją sobie pooglądać :)
Powiem szczerze że nie pamiętam , koło 30zł .
Kleo nie ma galeri aktualnej ale na pewno w naszej będzie częstym gościem.;)

Posted

Bo Clay to psychol , on tylko potrafi pięknie pozować i tego nie widać :lol:
Chociaż ostatnio troszkę się uspokoił myślę że duży wpływ na to ma brak Misi , widać sporą różnice i mówią to nawet goście którzy nas odwiedzają .

Posted

ładniutka ta yorczka :) ale niewystawowego można na pewno taniej kupić niż 1500 zł, ja raz widziałam w jakiejś spoko hodowli za chyba 1100 zł bo z umaszczeniem miał coś nie tak :)

Posted

[quote name='vege*']ładniutka ta yorczka :) ale niewystawowego można na pewno taniej kupić niż 1500 zł, ja raz widziałam w jakiejś spoko hodowli za chyba 1100 zł bo z umaszczeniem miał coś nie tak :)
Wiem wiem , jak przyjdzie odpowiedni czas na drugiego psa (o ile przyjdzie) to pomyślimy .

[quote name='natija']piekne:)a szogut wyglada jak moja Bebe w powiekszeniu;)
Shaggy bo tak się nazywa to brat miotowy mojej Misi

• kawał chama :evil_lol: ale jakoś się dogadują z moim

• [quote name='BBeta']York jest ładny tylko w TAKIEJ wersji :eviltong:
    a w życiu takiego yorka bym nie chciała :lol: tylko i wyłącznie na łyso z takim włosem to nie wiem jakby wyglądał po jednym spacerze naszym :eviltong:

Posted

[quote name='BBeta']York jest ładny tylko w TAKIEJ wersji :eviltong:
    to fakt, ale na co dzień jak pies jest niewystawowy to na pewno wygodniej mu w takiej krótszej fryzurce :)

Posted

gops napisał(a):
    Wiem wiem , jak przyjdzie odpowiedni czas na drugiego psa (o ile przyjdzie) to pomyślimy .

a w życiu takiego yorka bym nie chciała :lol: tylko i wyłącznie na łyso z takim włosem to nie wiem jakby wyglądał po jednym spacerze naszym :eviltong:

yorki są popularne to i cena spadła

pewnie bardzo ciekawie :lol:

Posted

BBeta napisał(a):
    Łysy ok, ale cały, bez tej okropnej kitki na głowie :eviltong: :diabloti:

z tym się zgadzam , z kitką mają wytrzeszcz oczu ,biedne psy :lol:
    ale kto mi sprzeda psa który będzie łysy i będzie mieszkał z mordercą ? cienko to widzę :evil_lol: