Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A no podobają :) Takie mniej bulgotowate niż BF , wydają się hmm sprawniejsze .
Z tego co poczytałam nie są kalekami jak amerykańskie bully .
To że mi się podobają nie znaczy że chciałabym mieć , ale wygląd jak najbardziej ok dla mnie.
Mogły by mieć jeszcze ryjki dłuższe :lol:

Posted

gops napisał(a):
Oj mój dalej kradnie skarpetki i nosi po domu kapcie i buty chyba z tego nie wyrośnie nigdy :lol: Ale dla mnie to nie problem , wręcz jest to urocze póki ich nie zagryza . Ale fakt jest jakby "mądrzejszy" patrzac na całość jego zachowań.
Nadal nie wiem czy kolejnym psem będzie staffik (mimo że jestem zadowolona), zależy od sytuacji w jakiej będę czy będę wstanie mu podołać .
Marzy mi się rott a ostatnio ca de bou coraz bardziej i pewnie będe próbowała mieć zarówno molosa jak i ttb w jednym czasie, ale jesli będę musiała wybrać chyba postawie na molosa .
Młody ma charakter typowy dla staffika , wiedziałam mniej więcej co kupuje :lol:
Coraz bardziej jednak jestem przekonana że póki jest Clay nie będę miała drugiego psa , on jest psem bardzo absorbującym .

Nuka też kradnie buty, skarpetki i inne rzeczy, ale tylko wtedy jak ktoś wchodzi do domu bo się cieszy i wtedy łapie w pysk co ma najbliżej, a przy drzwiach wiadomo, że są to buty :evil_lol: Ale ich nie gryzie, tylko obślini :lol:

E tam buldożki wbrew pozorom są bardzo sprawne i aktywne :)

Posted

vege* napisał(a):

E tam buldożki wbrew pozorom są bardzo sprawne i aktywne :)

Zmieniłam definicje tych słów od kiedy mam staffika :lol: Znam buldożków kilka ale żaden nie na tyle aktywny na ile bym chciała by pies był.

Posted

Ja lubię spokojne, umiarkowanie aktywne psy, adhd u mnie nie wchodzi w grę :evil_lol:
Ale dla mnie buldożki są właśnie tak średnio aktywne, ale fajne, takie pocieszne :)

Posted

Dres mam dres, dres spoooko jest :lol:
Muszę sobie taki kupić żeby był pełen lans :evil_lol:
Łysy jest , abs jest to i dres pasuje :eviltong: .

Posted

gops napisał(a):
Dres mam dres, dres spoooko jest :lol:
Muszę sobie taki kupić żeby był pełen lans :evil_lol:
Łysy jest , abs jest to i dres pasuje :eviltong: .

Jeszcze tylko BMW i bedzie komplet:diabloti:

Posted

Besti napisał(a):
Jeszcze tylko BMW i bedzie komplet:diabloti:

Nie stać mnie :lol:

Dioranne napisał(a):
Dawno mnie u prosiaka nie było, a tu widzę, że on dresiarza z siebie zrobił. :evil_lol: Jaki wzór na plecach Twój dresiarz nosi? Czachę, "Cool" czy swe imię?

Czachę .
5 lat szukałam bluzy dla psa większego niż york , szukałam dla Misi , a dopiero w tym roku ktoś wpadł na taki pomysł by robić je na wymiar.
Lepiej późno niż wcale .