Vailet Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Super mu w tych kolcach :loveu: ile za nie dalas? Quote
gops Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 Vailet napisał(a):Super mu w tych kolcach :loveu: ile za nie dalas? 65zł , firmy dingo . Pogoda brzydka już kolejny dzień , nie ma zbytnio jak psa wybiegać bo wszędzie wielkie błoto brr . Doszły szelki , są świetne ! Za miesiąc mam urodziny , sama sobie robie prezent i zrobie drugi tatuaż , myślę o nim już długo i w końcu będzie okazja . Warto posłuchać o obejżeć , gwałce replay już któryś raz [video=youtube;_D9dI_cXtUU]http://www.youtube.com/watch?v=_D9dI_cXtUU[/video] Quote
agutka Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 no u nas tez tragedia z pogodą :/ dużą dziarę będziesz robić? fajny teledysk ;) Quote
gops Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 Mały , symboliczny . Jak już będzie to się pochwale . Ja chcę już pogode, chcę dziada wymęczyć ciężarkiem i wiszeniem , raz poełniłam ten błąd i poszłam w błoto :p nigdy więcej takich akcji . Quote
iskra_wroc Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Oho, coś czuję że też będę męczyć ten klip na okrągło ;) Quote
Leokadia Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Zachochałam się w tym klipie:loveu::loveu: Quote
Amber Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Utwór z przesłaniem... Szkoda, że u nas wolą pokazywać cycki u Donatana :eviltong: Quote
gops Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 Ta dokładnie . Macie coś po polsku . Równiez polecam przesłuchać . [video=youtube;Ly5a6DzpxEY]http://www.youtube.com/watch?v=Ly5a6DzpxEY[/video] Quote
asiak_kasia Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 nie moje klimaty muzyczne, ale przyjmnie się oglada klipy z happy endem :eviltong: A teraz się pożale, ze pullerek 25kg pieska wiszacego nie przezył :-( i szukam alternatywy, swego czasu gdzieś mi się obiło o wężach strażackich? Ale to chyba nie do wiszenia, tylko gryzaki co? Może jakaś dętka? Skaranie boskie z tym psem w temacie zabawek-ukatrupił juz wszystko poza węzełkiem, któremu wiele nie brakuje :roll: Zbankrutuje na zabawkach :evil_lol: Quote
gops Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 asiak_kasia napisał(a): A teraz się pożale, ze pullerek 25kg pieska wiszacego nie przezył :-( i szukam alternatywy, swego czasu gdzieś mi się obiło o wężach strażackich? Ale to chyba nie do wiszenia, tylko gryzaki co? Może jakaś dętka? Skaranie boskie z tym psem w temacie zabawek-ukatrupił juz wszystko poza węzełkiem, któremu wiele nie brakuje :roll: Zbankrutuje na zabawkach :evil_lol: Uuuuuu tak mają ttb , to co podobno jest niezniszczalne nagle okazuje się na gryza :evil_lol: Mam z węża strażackego gryzak mogę polecić osobe która je robi , do wiszenia też super jeśli masz jakiś amortyzator bo tak na sam gryzak to mój np. nie lubi i na pewno jest to mniej zdrowe dla psów . Z zabawek to polecam konga extreme XL u nas daje rade póki co z tym że nie ma go na codzień . Quote
asiak_kasia Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 gops napisał(a):Uuuuuu tak mają ttb , to co podobno jest niezniszczalne nagle okazuje się na gryza :evil_lol: Mam z węża strażackego gryzak mogę polecić osobe która je robi , do wiszenia też super jeśli masz jakiś amortyzator bo tak na sam gryzak to mój np. nie lubi i na pewno jest to mniej zdrowe dla psów . Z zabawek to polecam konga extreme XL u nas daje rade póki co z tym że nie ma go na codzień . ooo ja kontakt chętnie poproszę ;) A co do amortyzacji, bede musiała pokombinować, bo prawde mówiąc zaden z moich psów az takiego zacięcia nie wykazywał (no chyba, ze szło o ukatrupienie innego pieska :diabloti:) Miałam nadzieje, że może jednak ciut dłuzej pullerek pozyje, ale trudno. I tak jest mega zabawką do aportu i wodowania wiec zamawiam zestaw tak czy siak :eviltong: A w domu póki co najlepiej się nam sprawdza 5litrowa butelka plastikowa. Z tymi kongami, to trochę ryzykowna zabawa bo na taką typowa kule smakule z zoologika to reaguje pogardą, wiec nie wiem czy jest sens inwestować... Quote
gops Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 asiak_kasia napisał(a):ooo ja kontakt chętnie poproszę ;) A co do amortyzacji, bede musiała pokombinować, bo prawde mówiąc zaden z moich psów az takiego zacięcia nie wykazywał (no chyba, ze szło o ukatrupienie innego pieska :diabloti:) Miałam nadzieje, że może jednak ciut dłuzej pullerek pozyje, ale trudno. I tak jest mega zabawką do aportu i wodowania wiec zamawiam zestaw tak czy siak :eviltong: A w domu póki co najlepiej się nam sprawdza 5litrowa butelka plastikowa. Z tymi kongami, to trochę ryzykowna zabawa bo na taką typowa kule smakule z zoologika to reaguje pogardą, wiec nie wiem czy jest sens inwestować... Wyślę link na fejsie . Kong jest całkiem inny niż kula smakula , skacze w różne strony jak się rzuca co jest u mojego psa hitem :) Quote
gops Posted March 21, 2014 Author Posted March 21, 2014 agutka napisał(a):elegancko wygląda ;) Dzięki . Jutro jade do Gdańska na otwarty trening flyballu z tym że bez psa bo nie pasuje nam żaden dojazd (tylko z przesiadkami) więc nie chcę go męczyć gdyż on się boi jeżdzić pociagiem . Jedziemy z Asią i Kleo :) Quote
gops Posted March 21, 2014 Author Posted March 21, 2014 Jak będzie pogoda może coś spróbuje pstryknąć , aparat wezme na wszelki wypadek . Quote
Vailet Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Kiedy i gdzie w gdansku jest ten trening? jestem z gdanska i chetnie bym sie wybrala :p Quote
gops Posted March 21, 2014 Author Posted March 21, 2014 [quote name='Vailet']Kiedy i gdzie w gdansku jest ten trening? jestem z gdanska i chetnie bym sie wybrala :p https://www.facebook.com/events/642052699181425/?fref=ts :) Quote
gops Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 Byliśmy :) na szczęście nie padało . Kleo wymiatacz ! jak zwykle ... :evil_lol: Moim apratem zrobiłam kilka ale było za szaro buro na mój aparat będe musiała rozjaśnić a poki co mi się nie chce . W każdym razie fajna sprawa, Clayton by pokochal torek na bank ! Nie pokochał by za to piesków w koło bo była suka z cieczką.. trochę to nieodpowiedzialne i ciesze się że go jednak nie zabrałam a miałam rano wątpliwości jeszcze . Quote
Majkowska Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Super ta sucza :) Ludzie z cieczkami się pchają wszędzie, mnie też to wkurza. Wczoraj przy ringu na wystawie Wald miał obok 3 suki, cały czas wył, lizał podłogę, nie panował nad sobą... Wlezie taki cymbał z suką i samce mają pozamiatane. Aż ma się ochotę puścić psa żeby dobitnie niektórych nauczył że losu się nie kusi... Quote
gops Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 Chore dokładnie , po co się pchać z cieczką między psy . A Kleo jest super sucza :) czego się z nią nie ruszy we wszystkim wymiata :) Quote
Czekunia Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Trochę się z Wami nie zgodzę... Jak to "ludzie z cieczkami się pchają wszędzie"?? To co mają zrobić? Zainstalować kuwetę w domu, żeby innym było wygodnie? Mam psa samca i NIGDY nie było dla mnie problemem, żeby w razie potrzeby, gdy znalazła się w pobliżu cieczkująca suka, ewakuować się w inne miejsce. Quote
Recommended Posts