Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vailet napisał(a):
Super mu w tych kolcach :loveu: ile za nie dalas?

65zł , firmy dingo .

Pogoda brzydka już kolejny dzień , nie ma zbytnio jak psa wybiegać bo wszędzie wielkie błoto brr .
Doszły szelki , są świetne !

Za miesiąc mam urodziny , sama sobie robie prezent i zrobie drugi tatuaż , myślę o nim już długo i w końcu będzie okazja .

Warto posłuchać o obejżeć , gwałce replay już któryś raz
[video=youtube;_D9dI_cXtUU]http://www.youtube.com/watch?v=_D9dI_cXtUU[/video]

Posted

Mały , symboliczny .
Jak już będzie to się pochwale .

Ja chcę już pogode, chcę dziada wymęczyć ciężarkiem i wiszeniem , raz poełniłam ten błąd i poszłam w błoto :p nigdy więcej takich akcji .

Posted

Ta dokładnie .

Macie coś po polsku . Równiez polecam przesłuchać .
[video=youtube;Ly5a6DzpxEY]http://www.youtube.com/watch?v=Ly5a6DzpxEY[/video]

Posted

nie moje klimaty muzyczne, ale przyjmnie się oglada klipy z happy endem :eviltong:

A teraz się pożale, ze pullerek 25kg pieska wiszacego nie przezył :-( i szukam alternatywy, swego czasu gdzieś mi się obiło o wężach strażackich? Ale to chyba nie do wiszenia, tylko gryzaki co? Może jakaś dętka?

Skaranie boskie z tym psem w temacie zabawek-ukatrupił juz wszystko poza węzełkiem, któremu wiele nie brakuje :roll:
Zbankrutuje na zabawkach :evil_lol:

Posted

asiak_kasia napisał(a):

A teraz się pożale, ze pullerek 25kg pieska wiszacego nie przezył :-( i szukam alternatywy, swego czasu gdzieś mi się obiło o wężach strażackich? Ale to chyba nie do wiszenia, tylko gryzaki co? Może jakaś dętka?

Skaranie boskie z tym psem w temacie zabawek-ukatrupił juz wszystko poza węzełkiem, któremu wiele nie brakuje :roll:
Zbankrutuje na zabawkach :evil_lol:

Uuuuuu tak mają ttb , to co podobno jest niezniszczalne nagle okazuje się na gryza :evil_lol:
Mam z węża strażackego gryzak mogę polecić osobe która je robi , do wiszenia też super jeśli masz jakiś amortyzator bo tak na sam gryzak to mój np. nie lubi i na pewno jest to mniej zdrowe dla psów .
Z zabawek to polecam konga extreme XL u nas daje rade póki co z tym że nie ma go na codzień .

Posted

gops napisał(a):
Uuuuuu tak mają ttb , to co podobno jest niezniszczalne nagle okazuje się na gryza :evil_lol:
Mam z węża strażackego gryzak mogę polecić osobe która je robi , do wiszenia też super jeśli masz jakiś amortyzator bo tak na sam gryzak to mój np. nie lubi i na pewno jest to mniej zdrowe dla psów .
Z zabawek to polecam konga extreme XL u nas daje rade póki co z tym że nie ma go na codzień .

ooo ja kontakt chętnie poproszę ;)

A co do amortyzacji, bede musiała pokombinować, bo prawde mówiąc zaden z moich psów az takiego zacięcia nie wykazywał (no chyba, ze szło o ukatrupienie innego pieska :diabloti:)
Miałam nadzieje, że może jednak ciut dłuzej pullerek pozyje, ale trudno. I tak jest mega zabawką do aportu i wodowania wiec zamawiam zestaw tak czy siak :eviltong:

A w domu póki co najlepiej się nam sprawdza 5litrowa butelka plastikowa. Z tymi kongami, to trochę ryzykowna zabawa bo na taką typowa kule smakule z zoologika to reaguje pogardą, wiec nie wiem czy jest sens inwestować...

Posted

asiak_kasia napisał(a):
ooo ja kontakt chętnie poproszę ;)

A co do amortyzacji, bede musiała pokombinować, bo prawde mówiąc zaden z moich psów az takiego zacięcia nie wykazywał (no chyba, ze szło o ukatrupienie innego pieska :diabloti:)
Miałam nadzieje, że może jednak ciut dłuzej pullerek pozyje, ale trudno. I tak jest mega zabawką do aportu i wodowania wiec zamawiam zestaw tak czy siak :eviltong:

A w domu póki co najlepiej się nam sprawdza 5litrowa butelka plastikowa. Z tymi kongami, to trochę ryzykowna zabawa bo na taką typowa kule smakule z zoologika to reaguje pogardą, wiec nie wiem czy jest sens inwestować...

Wyślę link na fejsie .
Kong jest całkiem inny niż kula smakula , skacze w różne strony jak się rzuca co jest u mojego psa hitem :)

Posted

agutka napisał(a):
elegancko wygląda ;)

Dzięki .

Jutro jade do Gdańska na otwarty trening flyballu z tym że bez psa bo nie pasuje nam żaden dojazd (tylko z przesiadkami) więc nie chcę go męczyć gdyż on się boi jeżdzić pociagiem .
Jedziemy z Asią i Kleo :)

Posted

Byliśmy :) na szczęście nie padało .
Kleo wymiatacz ! jak zwykle ... :evil_lol:

Moim apratem zrobiłam kilka ale było za szaro buro na mój aparat będe musiała rozjaśnić a poki co mi się nie chce .
W każdym razie fajna sprawa, Clayton by pokochal torek na bank !
Nie pokochał by za to piesków w koło bo była suka z cieczką.. trochę to nieodpowiedzialne i ciesze się że go jednak nie zabrałam a miałam rano wątpliwości jeszcze .

Posted

Super ta sucza :)

Ludzie z cieczkami się pchają wszędzie, mnie też to wkurza. Wczoraj przy ringu na wystawie Wald miał obok 3 suki, cały czas wył, lizał podłogę, nie panował nad sobą...
Wlezie taki cymbał z suką i samce mają pozamiatane.
Aż ma się ochotę puścić psa żeby dobitnie niektórych nauczył że losu się nie kusi...

Posted

Chore dokładnie , po co się pchać z cieczką między psy .

A Kleo jest super sucza :) czego się z nią nie ruszy we wszystkim wymiata :)

Posted

Trochę się z Wami nie zgodzę...
Jak to "ludzie z cieczkami się pchają wszędzie"?? To co mają zrobić? Zainstalować kuwetę w domu, żeby innym było wygodnie?
Mam psa samca i NIGDY nie było dla mnie problemem, żeby w razie potrzeby, gdy znalazła się w pobliżu cieczkująca suka, ewakuować się w inne miejsce.