gops Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 Gryzak jest twardy , dokładnie można by było nim zabić :lol: Kumpel ... no powiedźmy :evil_lol: Na mojego też nic nie pasuję nigdy , prawie wszystko mam na wymiar robione ;) Quote
gops Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 agutka napisał(a):Claytek dogadał się z nowymi kumplami? Tak z suczkami było bardzo ok , z psem poprostu z daleka , tolerowanie i tyle . Z Aresem gorzej ale myslę że to przez to że Ares ciągle chodził podniecony , nakręcony, piszczał , warczal , szarpał i mojego to wkurza . Quote
Martens Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Ja to jestem ciekawa jak Clay i Cycuś by się polubili :evil_lol: Cyc jest teraz na etapie, że psy w 99% przypadków zlewa, unika kontaktu; ew. jak wchodzą mu w boomer czy w paradę to pogoni, a tak - ma swój świat ;) Quote
gops Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 Martens napisał(a):Ja to jestem ciekawa jak Clay i Cycuś by się polubili :evil_lol: Cyc jest teraz na etapie, że psy w 99% przypadków zlewa, unika kontaktu; ew. jak wchodzą mu w boomer czy w paradę to pogoni, a tak - ma swój świat ;) Mój po chwili też się uspokaja jak widzi że pies go olewa lub że zwyczajnie musi iść/stać obok i koniec . Na Aresa poszedł kilka razy ale godzine potem szli obok siebie w galeri bez żadnych zgrzytów . Bywa że na jakiegos psa sie uweźmie i mamy takiego jrt w parku , musimy uważać . Może kiedyś będzie okazja ich zapoznać , w końcu rodzina to może nie byłoby źle :lol: Quote
gops Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Z przed chwili :) "Uwaga" pies idzie Sexy Clayton Quote
Karoola Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Jaki on jest piękny! :loveu: i ten uśmiech za milion dolców :cool3: Quote
Leokadia Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Kocham ten jego zaciesz na ryjcu:loveu: Quote
gops Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Też uwielbiam ten jego pocieszny ryjek ;) Się chłopak doigrał i w domu popyla w bucie , ciągle sobie rozlizuje ranke między opuszkami jak nie patrze , na szczęście but jeszcze cały i nic nie wskazuje na to że się to zmieni . Quote
Martens Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 A to w satelitę go lepiej wsadź, bo jak powietrze nie dochodzi do ranki to może się zacząć babrać? ;) Jak Cyc miał pododermatitis w rozkwicie to też myślałam o butach i skarpetach, żeby nie dłubał, ale wet nam odradził i polecił klosz ;) Quote
gops Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Martens napisał(a):A to w satelitę go lepiej wsadź, bo jak powietrze nie dochodzi do ranki to może się zacząć babrać? ;) Jak Cyc miał pododermatitis w rozkwicie to też myślałam o butach i skarpetach, żeby nie dłubał, ale wet nam odradził i polecił klosz ;) Nie pomyslałam o tym . Satelity nie mam takiej dużej , musiałabym kupić , mam po Misi z 15cm za małą :) Nie będę m więc zakładać dziś tylko będę pilnować , maczam mu tą lape w kali , w sumie to takie dziwne bo rany jako rany nie ma , bardziej otarcia w środku co za pewne jak się goi go swędzi stąd takie nadmierne lizanie . Quote
rashelek Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 http://img46.imageshack.us/img46/9198/hedp.jpg piękny :loveu: Quote
qmu Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 o mamciu jaki on jest fotogeniczny :) widzialam ze do konkursu sie zglosiliscie :) ja jeszcze fotek nie wyslalam nie wiem co wybrac mam kilka typow, ale ciezko sie zdecydowac Quote
gops Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 No i dziś wylądowaliśmy u weta . Pies nie kulał tylko lizał tą łape więc myłam łape po spacerach , maczałam itd ale w końcu dziś stwierdziłam że musi być coś nie tak skoro nadal tak wylizuje i poszłam. Stan zapalny przestrzeni między opuszkowej , 2 zastrzyki i antybiotyk na 5 dni . To że na nim zastrzyki nie robią wrażenia już wiem od dawna ale wariat bał się wagi pierwszy raz , zawsze bez problemu wchodził . Dzisiejsza waga 17,1kg. Quote
Majkowska Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 17? tak mało? Mysłałam że taka góra mięśni waży więcej ;) Toto waga nakolankowa jest ;) Na rączki można go spokojnie brać ;) Quote
Okamia Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 gops napisał(a):No i dziś wylądowaliśmy u weta . Pies nie kulał tylko lizał tą łape więc myłam łape po spacerach , maczałam itd ale w końcu dziś stwierdziłam że musi być coś nie tak skoro nadal tak wylizuje i poszłam. Stan zapalny przestrzeni między opuszkowej , 2 zastrzyki i antybiotyk na 5 dni . To że na nim zastrzyki nie robią wrażenia już wiem od dawna ale wariat bał się wagi pierwszy raz , zawsze bez problemu wchodził . Dzisiejsza waga 17,1kg. Pro waży 16 na czczo :loveu: My mieliśmy ostatnio stan zapalny między opuszkami u Luca… Tyle że dekiel sobie przez 4 dni nie dał tam zajrzeć :roll: Ale po antybiotyku jest si. Quote
gops Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Majkowska napisał(a):17? tak mało? Mysłałam że taka góra mięśni waży więcej ;) Toto waga nakolankowa jest ;) Na rączki można go spokojnie brać ;) To nie mało ;p wyszedł poza wzorzec :evil_lol: Uwierz że jak pies jest niski i krótki a waży tyle to ciężko go podnieść , bardzo ciężko. Misia ważyła podobnie zawsze i ją podnosiłam bez problemu , budowa ma tu duże znaczenie . Okamia napisał(a):Pro waży 16 na czczo :loveu: My mieliśmy ostatnio stan zapalny między opuszkami u Luca… Tyle że dekiel sobie przez 4 dni nie dał tam zajrzeć :roll: Ale po antybiotyku jest si. Pro jest chyba dość wysoka co ? Mam nadzieje że po zastrzykach i antybiotyku faktycznie mu to przejdzie . Quote
Okamia Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 gops napisał(a):Pro jest chyba dość wysoka co ? Mam nadzieje że po zastrzykach i antybiotyku faktycznie mu to przejdzie . Nom ;) Ona jest bardzo terrierza? charcia? (nie wiem jak to opisać) w budowie w porównaniu do Claya. Długie łapy i 43 cm w kłębie ma. No u nas się to trochę babrało ze względu na głupotę rudego i jego upór bo nie chciał dawać sobie tam ani zaglądać ani smarować antybiotykiem. 2 osoby musiały gnojka trzymać a ja się bawiłam :evil_lol: Psy są bardziej obsługowe kurdę w tym temacie :diabloti: Quote
Besti Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 I się koksu doigrał :) Pierwszy raz słyszę o takim czyms. Ale przejdzie mu spokojnie. Na marginesie nie wiedziałam, że on ma dwie plamy na tyłku, myślałam że jest cały biały :D Quote
Recommended Posts