gops Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 A no podobają :) Takie mniej bulgotowate niż BF , wydają się hmm sprawniejsze . Z tego co poczytałam nie są kalekami jak amerykańskie bully . To że mi się podobają nie znaczy że chciałabym mieć , ale wygląd jak najbardziej ok dla mnie. Mogły by mieć jeszcze ryjki dłuższe :lol: Quote
vege* Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 gops napisał(a):Oj mój dalej kradnie skarpetki i nosi po domu kapcie i buty chyba z tego nie wyrośnie nigdy :lol: Ale dla mnie to nie problem , wręcz jest to urocze póki ich nie zagryza . Ale fakt jest jakby "mądrzejszy" patrzac na całość jego zachowań. Nadal nie wiem czy kolejnym psem będzie staffik (mimo że jestem zadowolona), zależy od sytuacji w jakiej będę czy będę wstanie mu podołać . Marzy mi się rott a ostatnio ca de bou coraz bardziej i pewnie będe próbowała mieć zarówno molosa jak i ttb w jednym czasie, ale jesli będę musiała wybrać chyba postawie na molosa . Młody ma charakter typowy dla staffika , wiedziałam mniej więcej co kupuje :lol: Coraz bardziej jednak jestem przekonana że póki jest Clay nie będę miała drugiego psa , on jest psem bardzo absorbującym . Nuka też kradnie buty, skarpetki i inne rzeczy, ale tylko wtedy jak ktoś wchodzi do domu bo się cieszy i wtedy łapie w pysk co ma najbliżej, a przy drzwiach wiadomo, że są to buty :evil_lol: Ale ich nie gryzie, tylko obślini :lol: E tam buldożki wbrew pozorom są bardzo sprawne i aktywne :) Quote
gops Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 vege* napisał(a): E tam buldożki wbrew pozorom są bardzo sprawne i aktywne :) Zmieniłam definicje tych słów od kiedy mam staffika :lol: Znam buldożków kilka ale żaden nie na tyle aktywny na ile bym chciała by pies był. Quote
vege* Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Ja lubię spokojne, umiarkowanie aktywne psy, adhd u mnie nie wchodzi w grę :evil_lol: Ale dla mnie buldożki są właśnie tak średnio aktywne, ale fajne, takie pocieszne :) Quote
gops Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 Doszła zamówiona bluza , będziemy się wozić po dzielni :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 bosz....to Ty nie wiesz, ze zakładanie psu ubranek to zoofilia? :crazyeye: wstyd mi za takich dogomaniaków :shake: Quote
IZMADO Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 gops napisał(a):Doszła zamówiona bluza , będziemy się wozić po dzielni :evil_lol: O boziuuuu, ale cudny dresiarz! Ach :loveu: Quote
gops Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 Dres mam dres, dres spoooko jest :lol: Muszę sobie taki kupić żeby był pełen lans :evil_lol: Łysy jest , abs jest to i dres pasuje :eviltong: . Quote
xxxkaluniaxxx Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 ale fajnie wygląda :cool3: można wiedzieć skąd i za ile? :diabloti: wiele razy allegro przeglądałam ale na małe pikusie tylko bluzy znajdowałam :lol: Quote
gops Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 Jest bardzo fajna , polecam :) Na wymiar robią więc każdą wielkość zrobią . http://allegro.pl/show_item.php?item=3473189061 Cena zależy od wielkości , ja za samą bluze dałam 45zł . Quote
Naklejka Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 http://img5.imageshack.us/img5/2889/r944.jpg I ludzie się go boją? :lol: przecież on słodki jest :loveu: Quote
gops Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 [quote name='Naklejka']http://img5.imageshack.us/img5/2889/r944.jpg I ludzie się go boją? :lol: przecież on słodki jest :loveu: Ja też tak uważam :p Sama słodycz :loveu: Quote
Besti Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 gops napisał(a):Dres mam dres, dres spoooko jest :lol: Muszę sobie taki kupić żeby był pełen lans :evil_lol: Łysy jest , abs jest to i dres pasuje :eviltong: . Jeszcze tylko BMW i bedzie komplet:diabloti: Quote
Dioranne Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Dawno mnie u prosiaka nie było, a tu widzę, że on dresiarza z siebie zrobił. :evil_lol: Jaki wzór na plecach Twój dresiarz nosi? Czachę, "Cool" czy swe imię? Quote
gops Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 Besti napisał(a):Jeszcze tylko BMW i bedzie komplet:diabloti: Nie stać mnie :lol: Dioranne napisał(a):Dawno mnie u prosiaka nie było, a tu widzę, że on dresiarza z siebie zrobił. :evil_lol: Jaki wzór na plecach Twój dresiarz nosi? Czachę, "Cool" czy swe imię? Czachę . 5 lat szukałam bluzy dla psa większego niż york , szukałam dla Misi , a dopiero w tym roku ktoś wpadł na taki pomysł by robić je na wymiar. Lepiej późno niż wcale . Quote
Okamia Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 [quote name='gops']Jest bardzo fajna , polecam :) Na wymiar robią więc każdą wielkość zrobią . http://allegro.pl/show_item.php?item=3473189061 Cena zależy od wielkości , ja za samą bluze dałam 45zł . Dzięki - już wiem skąd zamawiać ale teraz mam problem z kolorem :evil_lol: Ciekawe czy robią różowe :diabloti: Quote
Dioranne Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 gops napisał(a):Czachę . Czyli dresiarz na 100%. :evil_lol: Okamia napisał(a):Ciekawe czy robią różowe :diabloti: Róż dresiarzom nie przystoi. :obrazic: Quote
Okamia Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 [quote name='Dioranne']Czyli dresiarz na 100%. :evil_lol: Róż dresiarzom nie przystoi. :obrazic: Ty tam masz latrelka to się nie znasz na dresiarstwie :evil_lol: http://blog.partybox.pl/wp-content/uploads/2013/07/str%C3%B3j-dresiary-r%C3%B3%C5%BCowy.jpg Quote
Dioranne Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 [quote name='Okamia']Ty tam masz latrelka to się nie znasz na dresiarstwie :evil_lol: http://blog.partybox.pl/wp-content/uploads/2013/07/strój-dresiary-różowy.jpg Nie mam latlrelka! Mam jamniko-dobermana, spytaj się znaffców z ulicy. :grins: I mój piękniś się nigdy w taki dres nie ubierze. Zwiałby z domu, gdybym mu coś takiego kupiła. Quote
gops Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 A no nasze prawie picz bulle musza mieć godne rasy wdzianka :lol: Quote
Okamia Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Dioranne napisał(a):Ze skóry proponuję. :evil_lol: Moja rodzicielka chciała takowe zrobić dla Prosi :loveu: Quote
Recommended Posts