Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Strasznie mi się Clayton podoba, zaglądam do Was regularnie choć się zazwyczaj nie odzywam. Fajnie wyrósł :)

Upał faktycznie taki że szkoda gadać, nie wychodzimy nawet z domu.. Wczoraj (dzisiaj?) spacer był między 23 a 1 w nocy :D

Bardzo mi przykro z powodu Misi.....

Posted

[quote name='iskra_wroc']Strasznie mi się Clayton podoba, zaglądam do Was regularnie choć się zazwyczaj nie odzywam. Fajnie wyrósł :)
.
dzięki

[quote name='xxxkaluniaxxx']

a jak tam łapy? ;)

Różnie, jedna łapa .
Dajemy ciągle mu tabsy na stawy i co pare dni robię galaretke z łapek ale po takim spacerze na maxa niestety zdarza się pokuleć a rano znowu jest ok .

Posted

xxxkaluniaxxx napisał(a):
To co w takim razie z WP? :razz: rezygnujesz na razie czy małe ciężary i niedługo? ;)

Póki co zrezygnowałam . Jak mu to minie i będę miała pewność że jest ok to weźmiemy się za to od nowa .
Kuleje bardzo rzadko ale jednak ,więc nie ryzykuje. I bez tego dajemy rade dziada wymęczyć.

Posted

Uroczy uśmiech. :loveu: Coraz bardziej podobają mi się TTB, ale to nie jest raczej mój typ psa. Dlatego pozwolisz, że będę wzdychać do Twojego białego prosiaka? :p

Posted

Jestem jakas nienormalna ;) moim idealem jest ciemny staffik :) pozniej byl rudy a na samym koncu biale ale .. Od jakiegos czasu troche mi sie to zmienilo ;) czarne pierwsze oczywiscie :) ale biale jesli maja ladna glowe i budowe to sa mega swietne ... Az dziwne ze to pisze ;)

Posted

Ja zawsze uważałam kolorowe staffiki za najładniejsze, kolorowe nie znaczy białe te z dużą ilością bieli były gdzieś pomiędzy a teraz? teraz białe jest najpiękniejsze :loveu: Świńskie uszka i noski z różowymi fafelkami , różowe podusie i kropki na mordzie :lol:
Mają jeden wielki a wręcz gigantyczny minus staffik jak to staffik lubi się brudzić ... więc ten kolor jest ciężki w utrzymaniu w czystości a wręcz jest to niemożliwe :)

Posted

TTB ogólnie mnie kręcą, ale staffik taki jakiś mały się wydaje, nie wiem czy to to na co czekam:lol: Ale ogólnie też mam tendencję do ciemnych psów, czerń lub brąz, do tego pręgus, mmmm cudo :loveu:(ale żeby nie było Clayon nie jest brzydki czy coś, ale jeśli chodzi o świadome wybieranie koloru szczylka to nie wzięłabym raczej tego białego;))

Posted

leónowa napisał(a):
TTB ogólnie mnie kręcą, ale staffik taki jakiś mały się wydaje, nie wiem czy to to na co czekam:lol: Ale ogólnie też mam tendencję do ciemnych psów, czerń lub brąz, do tego pręgus, mmmm cudo :loveu:(ale żeby nie było Clayon nie jest brzydki czy coś, ale jeśli chodzi o świadome wybieranie koloru szczylka to nie wzięłabym raczej tego białego;))

Szczerze przyznam ze zastanawiwm sie czy nastepny pies bedzie staffikiem bo mimo wzrostu wedlug mnie jest o wiele teudniejszy do ulozenia niz amstaff ;) staffik nigdy sie nie meczy , zawsze ma korbe i jest cherny nawet w srodku nocy do zabawy, dla niego swiat to jak plac zabaw co czasem potrafi byc meczace :) wiec nie wiem czy nie wybiore bardziej dominujacego amstaffa lecz spokojniejszego ;) chociaz dla mnie Miya jest i tak najfajniejsza z swoimi wadami i zaletami ;)

Posted

[quote name='gops']Najczęściej szare , a w słońcu wpadają w zieleń .
Musze przyznać że są na prawde piękne ;)

tutaj widać trochę

No właśnie on ma śliczne te oczy :loveu: i w ogóle momentami na zdjęciach wygląda bardziej ludzko niż psio, ale jest mega :cool3:

Posted

piekny:) podobaja mi sie i stafki i amstawki,kuzyn mial kiedys,byl to najwiekszy slodziak i milusinski:loveu:
ale moj TZnie zanjacy sie i sluchajacy plotek :diabloti:nie zgadza sie:(
trudno moze kidys jak go kopne w zad:mad: to se kupie;):)
ale poki co to se popatrze:)

Posted

[quote name='Sawmj']No właśnie on ma śliczne te oczy :loveu: i w ogóle momentami na zdjęciach wygląda bardziej ludzko niż psio, ale jest mega :cool3:
Tak wyraz pyska ma taki "swój" na innym forum nazwali go Churchill:lol: Tutaj miał 7 miesięcy , i też fajnie oczy widać .

[quote name='natija']piekny:) podobaja mi sie i stafki i amstawki,kuzyn mial kiedys,byl to najwiekszy slodziak i milusinski:loveu:
ale moj TZnie zanjacy sie i sluchajacy plotek :diabloti:nie zgadza sie:(
trudno moze kidys jak go kopne w zad:mad: to se kupie;):)
ale poki co to se popatrze:)
Nie taki diabeł straszny jak go malują .
Powiem szczerze że sporo ludzi mnie straszyło , że po co mi ttb itd a prawda jest taka że Clayton jest dużo łatwiejszym psem niż był moja suczka . Były i są jakieś tam drobne problemy ale nigdy na taką dużą skale .

Posted

[quote name='BBeta']Hej :)

http://img837.imageshack.us/img837/9126/5f3w.jpg
:loveu:

Aktualnego zdjęcia brata Claytona (tego czarnego podpalanego) pewnie nadal nie masz? ;)
Niestety .
Sama jestem bardzo ciekawa jak on teraz wygląda, był moim faworytem :)
Nie mam zdjęć żadnego brata a w miocie były ich czterech(jeszcze był biały i biały w czarną łate) , jedyne kogo mogę poobserwować to pół siostry Claytona (po jednym ojcu) z miotu od Ewy .

Posted

gops napisał(a):
Niestety .
Sama jestem bardzo ciekawa jak on teraz wygląda, był moim faworytem :)
Nie mam zdjęć żadnego brata a w miocie były ich czterech(jeszcze był biały i biały w czarną łate) , jedyne kogo mogę poobserwować to pół siostry Claytona (po jednym ojcu) z miotu od Ewy .

Też jestem ciekawa jak wygląda ;) Szkoda, że nie masz kontaktu z właścicielami reszty miotu, fajnie jest móc patrzeć jak rozwija się rodzeństwo, porównywać sobie zdjęcia, śledzić postępy ;)

Posted

BBeta napisał(a):
Też jestem ciekawa jak wygląda ;) Szkoda, że nie masz kontaktu z właścicielami reszty miotu, fajnie jest móc patrzeć jak rozwija się rodzeństwo, porównywać sobie zdjęcia, śledzić postępy ;)

Bardzo szkoda że nie mamy żadnego kontaktu , no ale nie każdy siedzi na forach i nie każdy ma fejsa .