Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i ja sie przyłaczam do gratulaji.. baffi 2 to chyba dobre początki - rosnie z Ciebie porządny Dogomaniak:cool3:

czekamy na fotki...szkoda tylko,ze boksio w boksie siedzi.. to nie sa warunki dla takiego piesa..no ale cóż-jak sie dogada z Bafim to jak sie wtuli w jego futerko.. napewno bedzie mu ciepło;-)

Posted

ja też niecierpliwie czekam na fotki i sprawozdanie z pierwszego dnia w nowym domku:evil_lol: Baffi napewno się dogada z bokserkiem:lol: jak dostane odpowiedź to was powiadomię:)

Posted

baffi2 napisał(a):
właśnie o to zapytałam tą panią, ona będzie wieczorem to odpowie...
Ale podejżewam że bardzo dobre kontakty mają:lol:
:loveu:

Baffii! No co ty :cool3::cool3::cool3:? "podejżewam" pisze się prze "rz" - podejrzewam!!! Ortografia się kłania :turn-l::turn-l::turn-l:!

Baffi, jedno mogę Ci powiedzieć - jesteś wspaniała ze swoją determinacją w szukaniu domku dla Bafiego. Udało Ci się!!!! Obserwowałam wątek od dawna
-moje szczere gratulacje!!! :buzi:. Mam nadziję, że nie znikniesz z dogo po adopcji Baffiego, bo tacy ludzie jak Ty są tu naprawdę potrzebni :lol::lol::lol:.

Posted

ojjjj ale się czepiasz:eviltong:

Mam nowe wiadomości od nowych właścicieli Baffiego:

Z Baffim wszystko w porządku, bardzo zaprzyjaźnił się z naszym bokserkiem. Na spacerach był bardzo grzeczny tylko troche się bał ale już jest Ok. Już zaczyna szczekać na obcych a na nasz widok sie cieszy:) Za kilka dni będzie już biegał luzem, narazie boje sie że ucieknie... Niech kilka dni się jeszcze przyzwyczai. Za kilka dni prześlę Ci kilka zdjęć i sama ocenisz jak wygląda.

:multi: Więc wszystko świetnie:loveu:
Ale jedno mnie zmartwiło: Na pytanie czy planują państwo wykastrować Baffiego, dostałam odpowiedz: -Nie, niekastrujemy psów
....:shake:

Posted

DuDziaczek napisał(a):
No wiesz Baffi nie kazdy musi psiaka kastrowac.
Ja mam takiego z jajami :cool3: Ale... planuje wyciachac :eviltong:

No jasne że nie musi, ale Baffi mieszka na wsi, będzie wypuszczany i wiadomo... Na 99% będą szczeniaki i nie wiadomo co z nimi będzie.....

Posted

Pani się długo nie odzywała, ale wkońcu odpisała że nie ma żadnych problemów, że Baffi już jest wypuszczany z kojca bez obaw że ucieknie...
Napisała że teraz nie ma aparatu i zdjęcia prześle później...
Ale Ci ludzie byli bardzo mili- zapraszali żebyśmy kiedyś ich odwiedzili, a jak mój ojciec odjeżdżał to dali mu 60 jajek (bo mają ferme kur) :lol:
Mam nadzieję że wszystko jest w porządku...;)

• 2 weeks later...
Posted

Państwo się odezwali na gg, już niewiem co o nich myśleć...
na początku było super, a teraz...
Pozwolę sobie wkleić naszą rozmowę:

-dzieńdobry, jak Baffi??
mogę dostać jego zdjęcia?? :)

-na razie nie mam aparatu cyfrowego wiec jest to nie możliwe

-aha, rozumiem
a czy mam państwu wysłać książeczkę zdrowia Baffiego?

już nie dostałam odpowiedzi...

Przydałaby się wizyta poadopcyjna w Koninie:roll: