baffi2 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 :loveu::loveu: no właśnie... czekamy na informacje...:lol: Quote
Ada-jeje Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 baffi wreszcie sie udalo. :loveu::loveu::loveu: Quote
elainfo Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 i ja sie przyłaczam do gratulaji.. baffi 2 to chyba dobre początki - rosnie z Ciebie porządny Dogomaniak:cool3: czekamy na fotki...szkoda tylko,ze boksio w boksie siedzi.. to nie sa warunki dla takiego piesa..no ale cóż-jak sie dogada z Bafim to jak sie wtuli w jego futerko.. napewno bedzie mu ciepło;-) Quote
baffi2 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ja też niecierpliwie czekam na fotki i sprawozdanie z pierwszego dnia w nowym domku:evil_lol: Baffi napewno się dogada z bokserkiem:lol: jak dostane odpowiedź to was powiadomię:) Quote
Hotel KADIF Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 baffi2 napisał(a):właśnie o to zapytałam tą panią, ona będzie wieczorem to odpowie... Ale podejżewam że bardzo dobre kontakty mają:lol: :loveu: Baffii! No co ty :cool3::cool3::cool3:? "podejżewam" pisze się prze "rz" - podejrzewam!!! Ortografia się kłania :turn-l::turn-l::turn-l:! Baffi, jedno mogę Ci powiedzieć - jesteś wspaniała ze swoją determinacją w szukaniu domku dla Bafiego. Udało Ci się!!!! Obserwowałam wątek od dawna -moje szczere gratulacje!!! :buzi:. Mam nadziję, że nie znikniesz z dogo po adopcji Baffiego, bo tacy ludzie jak Ty są tu naprawdę potrzebni :lol::lol::lol:. Quote
baffi2 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 ojjjj ale się czepiasz:eviltong: Mam nowe wiadomości od nowych właścicieli Baffiego: Z Baffim wszystko w porządku, bardzo zaprzyjaźnił się z naszym bokserkiem. Na spacerach był bardzo grzeczny tylko troche się bał ale już jest Ok. Już zaczyna szczekać na obcych a na nasz widok sie cieszy:) Za kilka dni będzie już biegał luzem, narazie boje sie że ucieknie... Niech kilka dni się jeszcze przyzwyczai. Za kilka dni prześlę Ci kilka zdjęć i sama ocenisz jak wygląda. :multi: Więc wszystko świetnie:loveu: Ale jedno mnie zmartwiło: Na pytanie czy planują państwo wykastrować Baffiego, dostałam odpowiedz: -Nie, niekastrujemy psów ....:shake: Quote
DuDziaczek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 No wiesz Baffi nie kazdy musi psiaka kastrowac. Ja mam takiego z jajami :cool3: Ale... planuje wyciachac :eviltong: Quote
baffi2 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 DuDziaczek napisał(a):No wiesz Baffi nie kazdy musi psiaka kastrowac. Ja mam takiego z jajami :cool3: Ale... planuje wyciachac :eviltong: No jasne że nie musi, ale Baffi mieszka na wsi, będzie wypuszczany i wiadomo... Na 99% będą szczeniaki i nie wiadomo co z nimi będzie..... Quote
DuDziaczek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Wiesz w sumie jaknie baffi to kazdy inny :-( Dobrze ze baffi onie sunia :evil_lol: Quote
baffi2 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 jutro mam dostać zdjęcia Baffiego:loveu: jak tylko dostanę, to wkleje na forum Quote
zmierzchnica Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Czekamy :) I miejmy nadzieję, że nowi właściciele Baffiego nie będą mu pozwalali biegać samopas... Ale jak pisałaś, to wieś :( Ale będzie dobrze, najważniejsze, że Baffi ma już domek :) Quote
baffi2 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Pani się długo nie odzywała, ale wkońcu odpisała że nie ma żadnych problemów, że Baffi już jest wypuszczany z kojca bez obaw że ucieknie... Napisała że teraz nie ma aparatu i zdjęcia prześle później... Ale Ci ludzie byli bardzo mili- zapraszali żebyśmy kiedyś ich odwiedzili, a jak mój ojciec odjeżdżał to dali mu 60 jajek (bo mają ferme kur) :lol: Mam nadzieję że wszystko jest w porządku...;) Quote
baffi2 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 trochę się martwię bo właściciele dawno się nieodzywali... zdjęć nadal nie dostałam...:shake: Quote
Wilejkaros Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Może zadzwoń do nich sama? Zapytaj... Quote
baffi2 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 nie odzywają się... dzwoniłam wczoraj raz ale nikt nie odbierał, a teraz już nie mam kasy na koncie... jutro znów zadzwonię. Quote
Wilejkaros Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Baffi, spróbuj zadzwonić koniecznie. Jak nie odbierają Twojego, to może z jakiegoś innego numeru? Tak na wszelki wypadek ;) Quote
baffi2 Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Państwo się odezwali na gg, już niewiem co o nich myśleć... na początku było super, a teraz... Pozwolę sobie wkleić naszą rozmowę: -dzieńdobry, jak Baffi?? mogę dostać jego zdjęcia?? :) -na razie nie mam aparatu cyfrowego wiec jest to nie możliwe -aha, rozumiem a czy mam państwu wysłać książeczkę zdrowia Baffiego? już nie dostałam odpowiedzi... Przydałaby się wizyta poadopcyjna w Koninie:roll: Quote
Wilejkaros Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Szukaj szybko na mapie dogo. Nie ma na co czekać. Na pewno jakiś dogomaniak pojedzie. Niepokoi mnie taka sytuacja. Quote
baffi2 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Już tam piszę... Oby ktoś pomógł:roll: Ale mam nadzieję że wszystko OK z Baffim.... Quote
Dea Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Musi ktoś podjechać! Przez telefon można wiele powiedzieć, czy była podpisana umowa adopcyjna??? Quote
Recommended Posts