Ada-jeje Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ale przeciez nikt nie napada na baffi 2 wrecz odwrotnie chcemy przeciez jej pomoc, tylko niejednokrotnie pomoc na odleglosc to wlasnie tylko pisanie postow, wiec dlaczego nikz z osob mieszkajacych w poblizu jej nie pomoze. To jest rozumieale ze ona sama nie da rady, ale rowniez trzeba zrozumiec met ze ona nie jest w stanie sama utrzymywac psow ktore sa w potrzebie. Quote
elainfo Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ada-jeje napisał(a):Ale przeciez nikt nie napada na baffi 2 wrecz odwrotnie chcemy przeciez jej pomoc, tylko niejednokrotnie pomoc na odleglosc to wlasnie tylko pisanie postow, wiec dlaczego nikz z osob mieszkajacych w poblizu jej nie pomoze. To jest rozumieale ze ona sama nie da rady, ale rowniez trzeba zrozumiec met ze ona nie jest w stanie sama utrzymywac psow ktore sa w potrzebie. doczytałam sie pare niemilych postów wczesniej wiec postanowiłam sprostowac i wyjasnic nieco..mysle ,że wiek baffi 2 wiele tłumaczy i stąd nieporozumienia..może na przyszłośc inni wezma na to poprawke chcąc napisac jakąs krytykę..:cool3: mam nadzieje ,ze Baffi2 sie nieprzeraziła i nie uciekła z Dogo;-) bo szkoda by było stracic taka dogomaniaczke:loveu: Quote
Ada-jeje Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 sek w tym ze baffi 2 jest zbanowana i jaka teraz moze otrzymac pomoc dla psa ktory jest w potrzebie, czy ma ktos z nia jakis kontakt poza dogo. Quote
met Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 elainfo, chyba cos na laczach nie styka ;) dostalam pw od osoby trzeciej, ktora zarzuca baffi nieelegancki sposob szukania domu dla psiaka. ja nie rozumiem dlaczego nieelegancki i stad moj elaborat. chcialam, zeby to pw ujrzalo swiatlo dzienne, poniewaz jezeli jest jakis problem, to uwazam, ze nalezy go rozwiazac na forum. osobiscie problemu nie widze. moj post byl pelen jak najcieplejszych uczuc w stosunku do baffi i psiaka ;) moze zle to wyrazilam, poniewaz bylam naprawde pod wplywem silnych emocji po przeczytaniu tego pw. Quote
met Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Ada-jeje napisał(a):sek w tym ze baffi 2 jest zbanowana i jaka teraz moze otrzymac pomoc dla psa ktory jest w potrzebie, czy ma ktos z nia jakis kontakt poza dogo. ale przeciez podalam wszystkie namiary na siebie, a osoby zbanowane moga czytac forum. mysle, ze jezeli bedzie potrzebowala pomocy, to sie odezwie Quote
elainfo Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 met napisał(a):elainfo, chyba cos na laczach nie styka ;) dostalam pw od osoby trzeciej, ktora zarzuca baffi nieelegancki sposob szukania domu dla psiaka. ja nie rozumiem dlaczego nieelegancki i stad moj elaborat. chcialam, zeby to pw ujrzalo swiatlo dzienne, poniewaz jezeli jest jakis problem, to uwazam, ze nalezy go rozwiazac na forum. osobiscie problemu nie widze. moj post byl pelen jak najcieplejszych uczuc w stosunku do baffi i psiaka ;) moze zle to wyrazilam, poniewaz bylam naprawde pod wplywem silnych emocji po przeczytaniu tego pw. aaaaaaaa.. teraz rozumiem.. ok ok- to juz styka na łączach..:evil_lol: jakos to odwrotnie zrozumiałam.. hmmm.. no toktos chyba nie przemyslał sprawy z tym zbanowaniem.. dysponuje telefonem kom.do Baffi2., gdyby ktos miał jakis pomysł co dalej robic.Żal mi jej jak cholera..bo starsznie przezywa los tego psiaka.. niemoze sie pogodzic , ze rodzice wywieźli jej psa na wieś.. gdzie wierze ,ze nie ma komfortowych warunków..a dziewczyna sie do niego przywiązała . Quote
Helga&Ares Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Baffi dostała bana i nie może pisać na dogo. Zdecydowała się już na DT u met ostatecznie. Quote
DuDziaczek Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 A dlaczego dostala bana!! :crazyeye: Quote
elainfo Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 DuDziaczek napisał(a):A dlaczego dostala bana!! :crazyeye: dobre pytanie..tez jestem zdziwiona!! Quote
Helga&Ares Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 bo miała nieregulaminowy podpis Quote
ewatonieja Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 dogomania to ma kosmiczne wymagania niekiedy, ludzie sie wyzywaja , drecza innych i dostaja punkty "karne" a za duzy podpis na rok traci sie prawo do posiadania podpisu :shake: Quote
Ada-jeje Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 To dobrze ze ktos pomogl jednej z najmlodszych dogomanienek o tak czulym sercu. Ale jak bedziemy teraz wiedziec co sie dzieje z Bafim jezeli baffi 2 nie bedzie mogla nas o tym informowac. Miejmy nadzieje ze chociaz met od czasu do czasu napisze nam na jego watku jak sie sprawy maja. Osoba ktora zbanowalo na rok to 12 letnie dziecko, ktore tak prosilo o pomoc zamiast jej udzielic pomocy to ja zbanowala? bo miala za duzy podpis. Piekny przyklad nie ma co. Wstydz sie. :oops: :oops: :oops: A moze ona potrzbowala pmocy rowniez w tym zeby mogla zmniejszyc swoj podpis. Nie mozna bylo najpierw sie z nia skontaktowac i jej wytlumaczyc jak dziecku? Bo przeciez to jeszce dziecko. Quote
met Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 jesli Baffi do nas trafi - bedzie mial tez swoj watek na szkapowym forum (z reszta nic nie stoi na przeszkodzie, zeby baffi2 juz teraz go zalozyla. moze ulatwiloby to poszukiwanie transportu i domku docelowego. zawsze moze sie zdarzyc cud) Quote
DuDziaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Swietnie naprawde gratuluje ze za za duzy podpis dostaje sie bana no gratulacje!! sama jestem od nej 2 lata starsza i niekiedy nie umiem tego i owego na dogo... Ten kto jej tego bana zafundowal widac jest swietnym i bardzo rozumiejacym czlowiekiem... Quote
Helga&Ares Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 jakby co to piszcie, ja będę jej posyłać PW, albo dzwońcie do niej na komórkę Quote
Edyta_D_R Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 a nie da sie bana jakos cofnac- ona naprawde moze nie umiala zmniejszyc podpisu- ja to wogole sie na tym nie znam Quote
Ada-jeje Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Nie czytalas kilka posow wczesniej ze niektorzy na dogo to tak samo jak PiS. Pewnie nie wiele starsi sa i dlatego nie wiedza co to pomoc ale woda sodowa szybko uderzyla im do glowy bo czuja namiastke wladzy i zamiast cos zrobic dla drugiegiej osoby ktora chce ratowac zwierzeta to tylko banowac umia, widocznie wiecej nie potrafia, a najgorsze ze nawet nie potrafia sie przyznac do swojego bledu a o slowie przepraszam to juz nie wspomne. Quote
ewatonieja Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 nic nie kumam z tego ja tez miałam zły podpis i usunięto mi go na rok, w szczegółach widze ze baffi ma to samo "wykroczenie" i dostała bana? co to za idiotyzm ? dog master? Quote
Ada-jeje Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Czekamy na wyjasnienie dog master. :oops: Quote
baffi2 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Hej już wróciłam!:lol: Dostałam bana na tydzień, tydzień minął więc już mogę pisać. Byłam wczoraj u Baffiego, tak strasznie się cieszył jka mnie zobaczył... Poszłam z nim nad rzekę, oczywiście sobie popływał (to jego hobby:evil_lol:) Było super, Baffi znalazł jakąś piłkę co płynęłą w rzece:diabloti: Bana mi dała chyba dog_master... met jestem zdecydowana na DT u ciebie, ciągle szukam transportu... Niedługo jadę na plac zamkowy na protest zerwijmy łańcuchy... Macie jakieś pytania, to piszcie... Pozdr. Quote
Ada-jeje Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Mamy nadzieje ze zmienilas swoj podpis zgodnie z regulaminem dogo. Cieszymy sie ze Bafi wyladuje u met gdzie napewno bedzie mial lepsze warumki jak u twojej cioci. Powodzenia w szukaniu dla Bafiego transportu, a pozniej w spokoju docelowego domku. Quote
DuDziaczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Baffi tyjuz mozesobie wogole podpisu nie rob :cool3: jak dobrze ze wrocilas dog master gratulacje.. Quote
baffi2 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 czemu mam wogóle podpisu nie robić? wystarczy ze nie będzie za duży... A wiecie może jak sprawdzić czy podpis ma 500x100 pikseli?:razz: Quote
Helga&Ares Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 baffi2 napisał(a):czemu mam wogóle podpisu nie robić? wystarczy ze nie będzie za duży... A wiecie może jak sprawdzić czy podpis ma 500x100 pikseli?:razz: możesz moda spytać jak nei wiesz Quote
baffi2 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 A co myślicie o ogłoszeniu do MP za 75 zl (zdjecie, 3 linijki tekstu) ???? Dać to ogłoszenie czy się nie opłaca? Bo to prawie tyle co miesiąc dla Baffiego u met... (to co kiedyś pisałam że nie mogę wpłacić pieniedzy to byłą wielka pomyłka...) Quote
Recommended Posts