Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale to jeszcze nie jest pewne zresztą to czwarta osoba która chciała go wziać, pozostałe 3 się rozmyśliły:shake:
ale mam nadzieję że ta się nie rozmyśli:p

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

baffi2 napisał(a):
wiesz co brak mi słów...:-( a wody Baffi żadko kiedy dostaje

ja mieszkam niedaleko liwa- w wegrowie, moge sprawdzic sytuacje baffiego , noi rzeczywiscie jezeli tak jest , ze pies jest w meczarniach , to trzeba zawiadomic odpowiednie sluzby.
Ale jeszcze raz radze , porozmawiaj z rodzicami i z ciocia- dorosli to tez ludzie.

Posted

Nie przeczytałam całego watku, ale czy ta osoba zainteresowana potrafi psa socjalizować? On musi trafić do osoby, która miała już do czynienia z psami, której nie odstraszą kłopoty z wychowaniem, gryzienie rzeczy itp, tak żeby się go ktoś szybko nie pozbył.

Posted

sory ze dlugo nie pisalam.
TA OSOBA KTóRA CHCIAłA WZIąć BAFFIEGO CHYBA SOBIE TYLKO ZE MNIE ZARTOWAłA... NAPISAłA żE TERAZ NIE MOZE GO WZIAć BO MA ZAWODDY W BUłGARII I żE MIESZKA W ANGLII I WKONCU NAPISłA Z KąD SIę DOWIEDZIAłA O BAFFIM: NAPISAłA żE Z OGłOSZENIA KTóRE WISIAłO NA PRZYSTANKU... Z KAD W ANGLII NA PRZYSTANKU BY SIę WZIęłO OGłOSZENIE O BAFFIM???!!!!

Posted

Edyta_D_R napisał(a):
ja mieszkam niedaleko liwa- w wegrowie, moge sprawdzic sytuacje baffiego , noi rzeczywiscie jezeli tak jest , ze pies jest w meczarniach , to trzeba zawiadomic odpowiednie sluzby.
Ale jeszcze raz radze , porozmawiaj z rodzicami i z ciocia- dorosli to tez ludzie.

rozmawiałam i głupio strasznie wyszło nie chcę kolejny raz tego powtarzać to nic nie pomaga...
fajniee że mieszkasz w węgrowie bo właśnie w nim jestem...:roll: w kafejce bo jestem u babci która nie ma wogóle kompa...

Posted

baffi2 do adopcji tego psa trzeba podejść rozważnie, gdzie on ma już ogłoszenia? Poza tym warunki, w których teraz mieszka - trzeba coś z tym zrobić i to szybko, bo pies zdziczeje do reszty.

Posted

baffi2 napisał(a):
rozmawiałam i głupio strasznie wyszło nie chcę kolejny raz tego powtarzać to nic nie pomaga...
fajniee że mieszkasz w węgrowie bo właśnie w nim jestem...:roll: w kafejce bo jestem u babci która nie ma wogóle kompa...

no coz Baffi, z doroslymi to tak juz czasem jest, ale nie rezygnuj, w dalszym ciagu powtarzam: ty chcialas psa, ale nie jestes pelnoletnia, jesli rodzice czy ciocia sie zgodzili na baffiego- to ONI sa za niego teraz odpowiedzialni, chocby nie wiem co sobie mysleli , i mieli wszystko w nosie.
Musza Ci pomoc, powiedz , ze szukasz mu nowego domu , ale do tego czasu kltos musi sie psem sensownie zajmowac. Im bedzie bardziej socjalizowany, tym latwiej dogada sie ze swoim nowym panem- czy probowalas w ten sposob rozmawiac? Tylko bez awantur i klotni- bo to nic nie da, na spokojnie.:cool3:

Posted

Gdzie znajde zdjecia Baffiego? W calym watku zadnego nie znalazlam. Zadne sie nie otwieraja, wiec bez zdjec nic niestety Baffi , ale pomoc nie moge.
Wyslij mi ew. na maila, to moge na swojej stronie umiescic.