Maciek777 Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Mattilu']To facet, nie kazdy facet lubi czulosci;)[/QUOTE] [quote name='stzw']Fakt. Facet do kwadratu.[/QUOTE] Zaraz facet to, facet tamto...:) Może tylko taki nieśmiały?;) A tak na poważnie to on może zwyczajnie się bać takiego zbliżenia - ktoś chce mu głowę odgryźć:roll: Quote
stzw Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Tuptuś już po usunięciu pazura. jak spał, to go wycałowałam :-P i wyrwałam rzepa z mordy. [IMG]http://imageshack.us/a/img534/7867/23dv.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img834/5350/4zfl.jpg[/IMG] Quote
phase Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Wczoraj odświeżyłam ogłoszenie na tablicy Tuptusia, był tylko 1 odsłonięty telefon, 400 podglądów... Quote
stzw Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 A może go "odmłodzić". W końcu każdy może się pomylić... Quote
phase Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Ja to bym jednak też patrzyła na fotki, nie da rady zrobić jakiś naprawdę ładnych, nawet jakby Tuptuś był na smyczy, ludzie jednak patrzą na to.. Tekścik jest ładny, ludzie jakby nie patrzeć zaglądają na ogłoszenie, ale nic poza tym. :( Quote
stzw Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Mogę popróbować. Ale niestety, do fotografowania to ja się nie nadaję :-(. Może jak będzie słońce i córka w domu to go zabiorę na łąkę i spróbuję? Proszę , nie oczekujcie cudów :-( Z drugiej strony Nico miał ohydne zdjęcie ze schronu a dom znalazł natychmiast. A na jakie miasta jest ogłaszany? Może mu jakieś dołożyć? Quote
Maciek777 Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='stzw']Mogę popróbować. Ale niestety, do fotografowania to ja się nie nadaję :-(. Może jak będzie słońce i córka w domu to go zabiorę na łąkę i spróbuję? Proszę , nie oczekujcie cudów :-( [/QUOTE] Najprościej się robi fotki z parówką przy aparacie;) Quote
phase Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='stzw']Mogę popróbować. Ale niestety, do fotografowania to ja się nie nadaję :-(. Może jak będzie słońce i córka w domu to go zabiorę na łąkę i spróbuję? Proszę , nie oczekujcie cudów :-( Z drugiej strony Nico miał ohydne zdjęcie ze schronu a dom znalazł natychmiast. A na jakie miasta jest ogłaszany? Może mu jakieś dołożyć?[/QUOTE] Zawsze to z pomocą drugiej osoby łatwiej i tak jak pisze Maciek, parówka rękę i pies jest nasz. :evil_lol: Poczekamy. ;) Quote
stzw Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Parówka - Tuptuś podskakiwał przez cały czas w kierunku parówki. Zdjęcia do du.... bez parówki - też katastrofa. On jest ciągle w ruchu, kondycji może mu pozazdrościć większość psów Quote
terra Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Trzecie zdjęcie najbardziej do Tuptusia podobne :) ale na drugim ślicznie wyszła główka. Na bank jest młodszy ;) chwilki nie ustoi spokojnie :) Quote
terra Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Ale cisza u Tuptusia, nikt nie dzwoni? Nikt nie pyta? Quote
Maciek777 Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Tuptuś to piękny pies:) Ja myślę, że z takim wyglądem i rozmiarami, nie powinien długo czekać:) Quote
stzw Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Ale ma super charakter. Z wyjątkiem nielubienia innych psów dla ludzi jest bez zarzutu. Co prawda głuchnie w niektórych przypadkach ( tzw. głuchota wybiórcza) ale z tym da się żyć. Quote
terra Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Podnoszę wąteczek Tuptusia, może domek czeka na początku. Quote
Recommended Posts