Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

I ja na zaproszenie Dogo07 zglaszam swoje zainteresowanie Tuptusiem. Cos tam wyskrobie dla malucha z kiesy. Prosze o konto. Tyle tylko moge zrobic dla niego. W domu sa juz dwa psy (jeden ze schroniska w Lodzi), obydwa kochane, rozpieszczane i dlatego chcialabym, aby wszystkie psy tak mialy jak nasze (TZ ma tez duzy udzial w przekupywaniu).

Posted

Serdecznie dziękujemy Cioteczkom za pamięć o niesfornym Tuptusiu :lol:.
Zaraz wysyłam pw, i jednocześnie melduję że nadeszły na konto Tupka pieniażki od MikAga, dziękujemy i ślemy buziole :loveu:.
Niestety, o psiaczka nikt nie pyta, nikt nie dzwoni.
Nie wiem może jakiś inny tekst o nim napisać do ogłoszeń a może po prostu cierpliwie czekać :roll:.

Posted

Próbuje się podkopać...nie, żeby gdzieś iść. On chce wyleźć i czatować pod ogrodzeniem na jakiegoś przechodzącego psa żeby go pogryźć. A oprócz tego to bardzo miły i kochany pies.

• 2 weeks later...
Posted

Niestety, nic nowego. Nikt się o niego nie pyta. Naderwał sobie wilczy pazur na tylnej łapie. Jak przestanie padać to zrobię zdjęcia ale chyba trzeba to będzie usunąć. Teraz można mu już robić wszystko ale za nic w świecie nie pozwala się całować. Mogę go nosić, wszędzie dotykać ale jak chcę go cmoknąć w pychol to ucieka. Nie wierzę, ze to jakiś demon przeszłości, nie sądze, żeby go jakiś człowiek pogryzł :-D

Posted

Ale on jest otwarty. Do obcych też się już przekonał i bardzo się cieszy, jak ktoś przychodzi. Wywala się na plecy i każe głaskać brzuchol. Można mu wyciągać rzepy, nosić i ogólnie wszystko można tylko nie całować. I zdjęcia też nie. Ani aparatem ani komórką. Takie ma swoje małe fobie.