terra Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Tak bardzo się cieszę i zaciskam kciuki, żeby Tuptuś pokazał się od najlepszej strony. Quote
elik Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Dogo07 napisał(a):Kochani, i stał się cud :)! Byłam dzisiaj z elik z wizytą pa i szykuje się fajny domek z dobrymi z sercem dla zwierzaków, ludźmi - dla Tuptusia... Dodam tylko, że Państwo już jutro wybierają się do i po Tuptusia. Dogo07 napisał(a):... państwo b. mili, dojrzali, na emeryturze, mieszkają osiedle obok mojego... A na tym samym co ja - 7 minut drogi piechotą :) Tuptuś będzie pod kontrolą :) Quote
Ada-jeje Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 elik napisał(a):Dodam tylko, że Państwo już jutro wybierają się do i po Tuptusia. A na tym samym co ja - 7 minut drogi piechotą :) Tuptuś będzie pod kontrolą :) wiosek, jak sie tupta to i cos sie wytupta.:lol: Quote
elik Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Ada-jeje napisał(a):wiosek, jak sie tupta to i cos sie wytupta.:lol: Tak, Tuptuś trafi do super domku. Państwo to zwierzoluby. Psiaki były w ich domu od zawsze, jeszcze w domach rodzinnych. Nie kupowali, lecz przygarniali ze schroniska lub z ulicy. Wygląda na to, że Tuptuś nie miał szczęścia w młodości, ale za to na starość będzie miał kochających opiekunów. Quote
phase Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Alez sie ciesze!!!!!! Tuptus szykuje sie nowe zycie"!! Quote
Ada-jeje Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 stzw napisał(a):Pojechał. Łoj... udalo sie:loveu::multi::loveu: Quote
terra Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 O rany! Trzymam kciuki ,żeby szybciutko się zaaklimatyzował i pokazał się od najlepszej strony. :) Quote
Onaa Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 No powitanie w hoteliku nie było najłatwiejsze, ale dzwoniłam niedawno do Państwa i pani mówiła że dają radę :). Narazie umiarkowanie się cieszę, dopiero jak minie miesiąc to będzie można powiedzieć że Tuptuś ma swój dom. Bardzo dziękuję stwz za opiekę nad łobuziakiem :). Quote
stzw Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Rozmawiałam kilka razy z Państwem - Tuptuś zachowuje się bardzo dobrze. Śpi z Panią w łóżku, niczego nie przekombinował i zaczyna grymasić przy jedzeniu: puszki są fuj, suche też i tylko gotowane mu wchodzi. Na razie na celowniku ma syna właścicieli i postanowił mu dokuczać. Quote
Onaa Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 O widzę że są nowości na temat Tuptusia w nowym domku, ale że w łóżku z panią :) , no no. Quote
terra Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Wiadomo na czym polega to dokuczanie synowi właścicielki? Żeby tam się jakiś problem nie zrobił, że Tuptuś zazdrosny i Panią ma na własność. Tupeczku, zachowuj się. Quote
stzw Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 No, zrozumiałam, że syn ma robić to, co Tupol chce a nie odwrotnie. Pani powiedziała synowi żeby na Tuptusia nie zwracał uwagi i na razie zapanował spokój. Wydaje mi się, że kilka kawałków parówki powinno Tuptusia przekonać. Quote
terra Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 To trzymam kciuki, żeby Tuptuś szybko znalazł swoje miejsce w stadzie :) Quote
Panna Marple Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Tuptek, bez jaj!:mad:Masz się zachowywać porządnie i wstydu nie przynosić! Quote
Maciek777 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Co ja widzę!:) Dawno tu nie zaglądałem i chciałem mu bazar stworzyć, a on w domu:) Mam nadzieję, że szybko się poprawi;) Quote
stzw Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Myślę, że brak wiadomości to dobra wiadomość. I tej wersji będę się trzymała. Quote
terra Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Oby, oby, tak bardzo bym chciała, żeby się Tupeczkowi udało. Quote
Onaa Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 Ja za niedługo udam się do Państwa z odwiedzinami, więc zobaczę co i jak i czy mnie Tuptuś nie zje na powitanie ;). A narazie niech mają czas na oswojenie się i wzajemne dogadanie. Quote
Mattilu Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Ale dobre wiadomosci! Trzymam kciuki za dobre relacje miedzy synem Panstwa a Tuptusiem. Quote
Onaa Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Tupi w swoim domku :loveu:. Wczoraj zadzwoniłam do Państwa żeby sie dowiedzieć co u Tuptusia. A więc :) Tuptuś powoli się aklimatyzuje, nie da sie jeszcze wykąpać i wyczesać ale to stopniowo , państwo będą wcielać w życie. Jak pan wychodzi do pracy to Tuptuś jest niespokojny, nawet jeśli jest pani w domku, a więc już widać że sie przywiązuje do swoich nowych opiekunów. Ponadto jest kochanym psiaczkiem. Z synem państwa jakoś powoli są na drodze porozumienia aczkolwiek obydwaj podchodza do siebie z rezerwą :). Ponadto Tuptuś jest towarzyski, nawiązuje chętnie znajomości z psiakami o podobnej wielkości :). Quote
Recommended Posts