stzw Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Informuję, że została rozliczona kwota za fryzjera 80,00 zł i na konto hotelu wypłynęła ponadto kwota 310,00 zł jako zapłata za hotelowanie. Gdyby znalazł się dom dla Tuptusia to go osobiście wykąpię, bo teraz jesteśmy "kolegi" i nie ma już żadnego warczenia :-) Quote
Ada-jeje Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 [quote name='stzw']Informuję, że została rozliczona kwota za fryzjera 80,00 zł i na konto hotelu wypłynęła ponadto kwota 310,00 zł jako zapłata za hotelowanie. Gdyby znalazł się dom dla Tuptusia to go osobiście wykąpię, bo teraz jesteśmy "kolegi" i nie ma już żadnego warczenia :-)[/QUOTE] czy to juz calkowite rozliczenie kwoty jaka zebrala Dogo na swoje konto? Quote
Onaa Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 (edited) Były trudności w finansach Tuptusiowych. Ale jestem w kontakcie z stwz , postaram się dzisiaj ogarnąć całkowite rozliczenie , aby wszystko było jasne. I Dziękuję Stwz za przejęcie opieki nad Tuptusiem. Ostatnia część zgromadzonych pieniążków będzie rozliczeniem fa sierpień i mała część zostanie na fa za wrzesień. Edited December 6, 2013 by Dogo07 Quote
Ada-jeje Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 chyba dzis jest dzien sesji zdjeciowych psow pod Twoja opieka. Quote
stzw Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='Ada-jeje']chyba dzis jest dzien sesji zdjeciowych psow pod Twoja opieka.[/QUOTE] Mam czasami takie dni ;-) Quote
Onaa Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 [quote name='wujek & ciocia']a czy moja DS za XII doszła ?[/QUOTE] Tak dziękujemy, wpisana jest w pierwszym poście w rozliczeniach. Quote
bernardyn Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Witajcie. Fajny piesek ten Tuptuś. Mam pytanie. Z jakiego hoteliku korzysta, w cenie 300 zł? Mogłabym prosić o jakiś namiar, też bardzo poszukuję hoteliku dla pieska. A tak z innej beczki. Nie obraźcie się, że się tak wtrącę, ale myślę, że Tuptuś ma "niewyjściowe" zdjęcia. Raczej słabe szanse, aby go ktoś zauważył. Na tych zdjęciach prawie nic nie widać, są niewyraźne, za blisko robione, ciemne. Nie widać psa, widać tylko sierść. Chyba robiła to jedna osoba, trzymając jednocześnie psa, i dlatego tak wyszło. Może warto umówić się z kimś kto ma lepszy aparat i we dwie osoby, tak aby można mu było potrzaskać trochę zdjęć z odpowiedniej perspektywy, niezniekształcone, w ładniejszym otoczeniu, i przy ładniej pogodzie, lepsze światło. U Quote
stzw Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Cóż, nigdy nie ukrywałam, że moje zdjęcia nie będą nominowane do World Press Photo :-( Do tego Tuptuś panicznie boi się, jak coś mam w ręce i odwraca głowę. Jeżeli jest ktoś w Katowicach z dobrym aparatem to zapraszam z otwartymi ramionami :-) Quote
Onaa Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 Tuptuś jak dla mnie ma urocze zdjęcia, na niektórych robi takie słodkie minki. A że sam wielką pięknością nie jest to chyba tylko Photo Shop by mu pomógł;). Quote
wujek & ciocia Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Radosnych i spokojnych, pełnych ciepła i nadziei Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności i osiągnięcia sukcesów, cierpliwości i wytrwałości w realizacji planów nadchodzącym 2014 roku !!! Quote
phase Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Dla Cioteczek A dla Tuptusia najlepsze życzenia, by ten domek "przyszedł" i w końcu byś miał te swoje miejsce! Quote
Onaa Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 Zdrowych spokojnych radosnych Świat oraz szczęścia miłości zdrowia radości i dobra w nowym Roku życzę Wam:). Quote
terra Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Wesołych Świąt i domku dla Tuptusia życzę :tree1: Quote
salibinka Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Tuptuś dzisiaj w DP i na stronie, powodzenia! Quote
Onaa Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 Był jeden telefon w sprawie Tupka. Quote
Onaa Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 Jutro wizyta o 16ej, prosimy trzymać mocno kciuki! Quote
Onaa Posted December 29, 2013 Author Posted December 29, 2013 Kochani, i stał się cud :)! Byłam dzisiaj z elik z wizytą pa i szykuje się fajny domek z dobrymi z sercem dla zwierzaków, ludźmi - dla Tuptusia. Oby tylko Tuptuś pokazał się z dobrej strony i obydwie strony dogadały się i pokochały. Tak że czekamy z niecierpliwością na zapoznanie i Tupka w swoim nowym domku. Napisze tylko jeszcze kilka s łów o domku, państwo b. mili, dojrzali, na emeryturze, mieszkają osiedle obok mojego, w mieszkaniu, od zawsze mieli psiaki bezdomne, pani na wspomnienie o ostatniej suczce aż sie popłakała, wspominałam o tym że Tuptuś nie lubi innych psiaków oraz o tym że może zechcieć znaczyć nowe terytorium. Pan już w rozmowie przez tel. zastrzegł że nie chce pieska młodego, i wiek Tuptusia 7-8 lat jest dla nich jak najbardziej odpowiedni. Bardzo dziękuję salibince za ogłoszenie w Dzienniku :). Quote
Recommended Posts