Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Informuję, że została rozliczona kwota za fryzjera 80,00 zł i na konto hotelu wypłynęła ponadto kwota 310,00 zł jako zapłata za hotelowanie.
Gdyby znalazł się dom dla Tuptusia to go osobiście wykąpię, bo teraz jesteśmy "kolegi" i nie ma już żadnego warczenia :-)

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='stzw']Informuję, że została rozliczona kwota za fryzjera 80,00 zł i na konto hotelu wypłynęła ponadto kwota 310,00 zł jako zapłata za hotelowanie.
Gdyby znalazł się dom dla Tuptusia to go osobiście wykąpię, bo teraz jesteśmy "kolegi" i nie ma już żadnego warczenia :-)[/QUOTE]
czy to juz calkowite rozliczenie kwoty jaka zebrala Dogo na swoje konto?

Posted (edited)

Były trudności w finansach Tuptusiowych.
Ale jestem w kontakcie z stwz , postaram się dzisiaj ogarnąć całkowite rozliczenie , aby wszystko było jasne.
I Dziękuję Stwz za przejęcie opieki nad Tuptusiem.
Ostatnia część zgromadzonych pieniążków będzie rozliczeniem fa sierpień i mała część zostanie na fa za wrzesień.

Edited by Dogo07
Posted

Witajcie. Fajny piesek ten Tuptuś. Mam pytanie. Z jakiego hoteliku korzysta, w cenie 300 zł? Mogłabym prosić o jakiś namiar, też bardzo poszukuję hoteliku dla pieska. A tak z innej beczki. Nie obraźcie się, że się tak wtrącę, ale myślę, że Tuptuś ma "niewyjściowe" zdjęcia. Raczej słabe szanse, aby go ktoś zauważył. Na tych zdjęciach prawie nic nie widać, są niewyraźne, za blisko robione, ciemne. Nie widać psa, widać tylko sierść. Chyba robiła to jedna osoba, trzymając jednocześnie psa, i dlatego tak wyszło. Może warto umówić się z kimś kto ma lepszy aparat i we dwie osoby, tak aby można mu było potrzaskać trochę zdjęć z odpowiedniej perspektywy, niezniekształcone, w ładniejszym otoczeniu, i przy ładniej pogodzie, lepsze światło. U

Posted

Cóż, nigdy nie ukrywałam, że moje zdjęcia nie będą nominowane do World Press Photo :-(
Do tego Tuptuś panicznie boi się, jak coś mam w ręce i odwraca głowę. Jeżeli jest ktoś w Katowicach z dobrym aparatem to zapraszam z otwartymi ramionami :-)

Posted

Tuptuś jak dla mnie ma urocze zdjęcia, na niektórych robi takie słodkie minki. A że sam wielką pięknością nie jest to chyba tylko Photo Shop by mu pomógł;).

Posted

Kochani, i stał się cud :)!
Byłam dzisiaj z elik z wizytą pa i szykuje się fajny domek z dobrymi z sercem dla zwierzaków, ludźmi - dla Tuptusia.
Oby tylko Tuptuś pokazał się z dobrej strony i obydwie strony dogadały się i pokochały.
Tak że czekamy z niecierpliwością na zapoznanie i Tupka w swoim nowym domku.
Napisze tylko jeszcze kilka s łów o domku, państwo b. mili, dojrzali, na emeryturze, mieszkają osiedle obok mojego, w mieszkaniu, od zawsze mieli psiaki bezdomne, pani na wspomnienie o ostatniej suczce aż sie popłakała, wspominałam o tym że Tuptuś nie lubi innych psiaków oraz o tym że może zechcieć znaczyć nowe terytorium. Pan już w rozmowie przez tel. zastrzegł że nie chce pieska młodego, i wiek Tuptusia 7-8 lat jest dla nich jak najbardziej odpowiedni.

Bardzo dziękuję salibince za ogłoszenie w Dzienniku :).