Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mattilu']To facet, nie kazdy facet lubi czulosci;)[/QUOTE]
[quote name='stzw']Fakt. Facet do kwadratu.[/QUOTE]
Zaraz facet to, facet tamto...:)
Może tylko taki nieśmiały?;)

A tak na poważnie to on może zwyczajnie się bać takiego zbliżenia - ktoś chce mu głowę odgryźć:roll:

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Tuptuś już po usunięciu pazura. jak spał, to go wycałowałam :-P i wyrwałam rzepa z mordy.
[IMG]http://imageshack.us/a/img534/7867/23dv.jpg[/IMG]
[IMG]http://imageshack.us/a/img834/5350/4zfl.jpg[/IMG]

Posted

Ja to bym jednak też patrzyła na fotki, nie da rady zrobić jakiś naprawdę ładnych, nawet jakby Tuptuś był na smyczy, ludzie jednak patrzą na to..
Tekścik jest ładny, ludzie jakby nie patrzeć zaglądają na ogłoszenie, ale nic poza tym. :(

Posted

Mogę popróbować. Ale niestety, do fotografowania to ja się nie nadaję :-(. Może jak będzie słońce i córka w domu to go zabiorę na łąkę i spróbuję? Proszę , nie oczekujcie cudów :-(
Z drugiej strony Nico miał ohydne zdjęcie ze schronu a dom znalazł natychmiast.
A na jakie miasta jest ogłaszany? Może mu jakieś dołożyć?

Posted

[quote name='stzw']Mogę popróbować. Ale niestety, do fotografowania to ja się nie nadaję :-(. Może jak będzie słońce i córka w domu to go zabiorę na łąkę i spróbuję? Proszę , nie oczekujcie cudów :-(
[/QUOTE]
Najprościej się robi fotki z parówką przy aparacie;)

Posted

[quote name='stzw']Mogę popróbować. Ale niestety, do fotografowania to ja się nie nadaję :-(. Może jak będzie słońce i córka w domu to go zabiorę na łąkę i spróbuję? Proszę , nie oczekujcie cudów :-(
Z drugiej strony Nico miał ohydne zdjęcie ze schronu a dom znalazł natychmiast.
A na jakie miasta jest ogłaszany? Może mu jakieś dołożyć?[/QUOTE]
Zawsze to z pomocą drugiej osoby łatwiej i tak jak pisze Maciek, parówka rękę i pies jest nasz. :evil_lol:
Poczekamy. ;)

• 2 weeks later...
Posted

Parówka - Tuptuś podskakiwał przez cały czas w kierunku parówki. Zdjęcia do du....
bez parówki - też katastrofa. On jest ciągle w ruchu, kondycji może mu pozazdrościć większość psów

Posted

Trzecie zdjęcie najbardziej do Tuptusia podobne :) ale na drugim ślicznie wyszła główka.
Na bank jest młodszy ;) chwilki nie ustoi spokojnie :)

Posted

Ale ma super charakter. Z wyjątkiem nielubienia innych psów dla ludzi jest bez zarzutu. Co prawda głuchnie w niektórych przypadkach ( tzw. głuchota wybiórcza) ale z tym da się żyć.

• 3 weeks later...