Figunia Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Też zaglądam do piesia z nadzieją na dobre wieści... Quote
terra Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Potrafisz ciocia podnieść na duchu :) Oby tak było! Quote
Figunia Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Bardzo bym chciała przeczytać, że Tuptuś już potuptał do domku. Albo chociaż, że w najbliższym czasie... Quote
stzw Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Czy ja mogę filmiki zamiast zdjęć? Bo jak Tuptuś mnie widzi z aparatem albo telefonem to ucieka. On już jest teraz kumpel. Co prawda nie zawsze reaguje na polecenia, ale spokojnie można się z nim dogadać. I coraz lepiej dogaduje się z innymi psami. Z Muminem kumple na zabój - taki zestaw blask& white. Quote
terra Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Filmiki też prosimy :) Zdjęcia są o tyle pożądane, że do ogłoszeń się przydają. Dobrze co jakiś czas zmieniać, żeby się nie opatrzyły. Quote
Onaa Posted July 28, 2013 Author Posted July 28, 2013 O Tuptusia narazie nikt nie pyta, ale może to taki czas nie najlepszy do adopcji. Quote
terra Posted July 29, 2013 Posted July 29, 2013 Bazarek kwiatowy zakończony, udało się zebrać 274,20 zł. Połowę w/w kwoty czyli 137,10 zł. dostaje Tuptuś.Proszę o dane do przelewu. Quote
Onaa Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 [quote name='terra']Bazarek kwiatowy zakończony, udało się zebrać 274,20 zł. Połowę w/w kwoty czyli 137,10 zł. dostaje Tuptuś.Proszę o dane do przelewu. Serdecznie dziękujemy :) :) :). Quote
terra Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Przelew poszedł. Jak dojdzie, proszę o potwierdzenie na bazarku kwiatowym: http://www.dogomania.pl/forum/threads/245116-Zakończony-Kwiaty-domowe-i-ogrodowe-dla-Bezi-i-Tuptusia-do-19-07-g-20 Quote
terra Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Decyzją beta ata, przelałam jeszcze 2,75 zł. nadpłatę z kosztów przesyłki. Bardzo dziękuję :smile: Jak kaska dojdzie proszę o potwierdzenie na bazarku kwiatowym. Quote
Norkowa Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Oooo czemu nie wiem że i u Ciebie Tuptuś poszukuje chałupki:) Kochana podeślij mi info o Tuptusiu namiary na Ciebie i pozwól na skopiowanie zdjęc to i ja ogłoszę cudaczka u siebie na fb:) Quote
Onaa Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [quote name='Norkowa']Oooo czemu nie wiem że i u Ciebie Tuptuś poszukuje chałupki:) Kochana podeślij mi info o Tuptusiu namiary na Ciebie i pozwól na skopiowanie zdjęc to i ja ogłoszę cudaczka u siebie na fb:)[/QUOTE] Każda pomoc w poszukiwaniu domu dla Tupka - bardzo mile widziana :). Quote
Figunia Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Taka ślicznota i jeszcze do domku nie tupta...:crazyeye: Quote
Onaa Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 Kilka słów z aktualności o Tuptusiu jakie mi ostatnio napisała Iza z hoteliku: Tupek jest super. Ogarnął inne psy i podzielili się - do schodów teren kontroluje Tuptuś a schody i taras jest dla wszystkich. Nie ma z Tuptusiem żadnych problemów. Na ogrodzie nie szaleje, nie kombinuje tylko kładzie się w cieniu i grzecznie leży. Doszedł nowy Emiś i też się dogadali. Emiś wykopał sobie dziurę w piachu i Tuptuś w upał chętnie z niej korzysta. Nie atakuje żadnych psów a z Mendą omijają się bez złości. Do ludzi też jest super - jak ktoś wychodzi to Tuptuś odprowadza go do furtki i chce, żeby go zabrać. Na spacerkach niestety rzuca się na inne psy i trzeba uważać. Można mu już wszystko zrobić ale nie lubi całowania po mordzie i ucieka. Mały problem to to że lubi coś podsikiwać ciągle. Natomiast niespecjalnie jest zainteresowany wchodzeniem do pomieszczeń. Do domu wcale się nie pcha ale może boi się Zębatego. Do gabinetu nawet, jak jest otwarty też nie wchodzi. Co nie znaczy, że nie powinien zostać psem kanapowym :-). Quote
terra Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Kochany Tuptulek, może po prostu spędził życie na podwórku? Quote
Recommended Posts