Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ja mogę filmiki zamiast zdjęć? Bo jak Tuptuś mnie widzi z aparatem albo telefonem to ucieka. On już jest teraz kumpel. Co prawda nie zawsze reaguje na polecenia, ale spokojnie można się z nim dogadać. I coraz lepiej dogaduje się z innymi psami. Z Muminem kumple na zabój - taki zestaw blask& white.

Posted

Filmiki też prosimy :)
Zdjęcia są o tyle pożądane, że do ogłoszeń się przydają. Dobrze co jakiś czas zmieniać, żeby się nie opatrzyły.

Posted

Bazarek kwiatowy zakończony, udało się zebrać 274,20 zł.
Połowę w/w kwoty czyli 137,10 zł. dostaje Tuptuś.​Proszę o dane do przelewu.

Posted

[quote name='terra']Bazarek kwiatowy zakończony, udało się zebrać 274,20 zł.
Połowę w/w kwoty czyli 137,10 zł. dostaje Tuptuś.​Proszę o dane do przelewu.

Serdecznie dziękujemy :) :) :).

Posted

Decyzją beta ata, przelałam jeszcze 2,75 zł. nadpłatę z kosztów przesyłki.
Bardzo dziękuję :smile:
Jak kaska dojdzie proszę o potwierdzenie na bazarku kwiatowym.

Posted

Oooo czemu nie wiem że i u Ciebie Tuptuś poszukuje chałupki:) Kochana podeślij mi info o Tuptusiu namiary na Ciebie i pozwól na skopiowanie zdjęc to i ja ogłoszę cudaczka u siebie na fb:)

Posted

[quote name='Norkowa']Oooo czemu nie wiem że i u Ciebie Tuptuś poszukuje chałupki:) Kochana podeślij mi info o Tuptusiu namiary na Ciebie i pozwól na skopiowanie zdjęc to i ja ogłoszę cudaczka u siebie na fb:)[/QUOTE]

Każda pomoc w poszukiwaniu domu dla Tupka - bardzo mile widziana :).

Posted

Kilka słów z aktualności o Tuptusiu jakie mi ostatnio napisała Iza z hoteliku:
Tupek jest super. Ogarnął inne psy i podzielili się - do schodów teren kontroluje Tuptuś a schody i taras jest dla wszystkich. Nie ma z Tuptusiem żadnych problemów. Na ogrodzie nie szaleje, nie kombinuje tylko kładzie się w cieniu i grzecznie leży. Doszedł nowy Emiś i też się dogadali. Emiś wykopał sobie dziurę w piachu i Tuptuś w upał chętnie z niej korzysta. Nie atakuje żadnych psów a z Mendą omijają się bez złości. Do ludzi też jest super - jak ktoś wychodzi to Tuptuś odprowadza go do furtki i chce, żeby go zabrać. Na spacerkach niestety rzuca się na inne psy i trzeba uważać. Można mu już wszystko zrobić ale nie lubi całowania po mordzie i ucieka.
Mały problem to to że lubi coś podsikiwać ciągle.
Natomiast niespecjalnie jest zainteresowany wchodzeniem do pomieszczeń.
Do domu wcale się nie pcha ale może boi się Zębatego. Do gabinetu nawet, jak jest otwarty też nie wchodzi.
Co nie znaczy, że nie powinien zostać psem kanapowym :-).