Onaa Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 (edited) Tuptuś jest wyjątkowo niefotogeniczny chociaż może jest niepozornym pieskiem ale wg mnie uroczym. Podobno ma wreszcie kumpla w osobie Mumina. Zamieszkali razem i są nierozłączni. :) Za chwilę będą nowe fotki. I filmik z Tuptusiem i Muminem :). http://www.youtube.com/watch?v=u4suqfgTmks&feature=c4-overview&list=UUHb2OggZKErj2Onp54nL7hQ Edited July 15, 2013 by Dogo07 Quote
__Lara Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Dogo07 napisał(a):Tuptuś jest wyjątkowo niefotogeniczny chociaż może jest niepozornym pieskiem ale wg mnie uroczym. Podobno ma wreszcie kumpla w osobie Mumina. Zamieszkali razem i są nierozłączni. :) Za chwilę będą nowe fotki. I filmik z Tuptusiem i Muminem :). http://www.youtube.com/watch?v=u4suqfgTmks&feature=c4-overview&list=UUHb2OggZKErj2Onp54nL7hQ Fajnie, że znalazł sobie towarzystwo :loveu: Quote
phase Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Czy mogę jeszcze prosić o tekścik do ogłoszeń i gdzie dokładnie przebywa Tuptuś? Quote
Onaa Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 Postaram sie napisać jakiś ładny tekst dzisiaj/jutro :). Tuptuś jest w Katowicach, można go osobiście poznać, gdyby ktoś chciał :). Quote
agusiazet Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 (edited) Fajny ten Tuptuś, chociaż piszecie, że nie fotogeniczny. Miałam kiedyś podobną tymczaskę z mieleckiego schroniska, Sisi, niestety z powodu zaniedbań w szczepieniach odeszła już we własnym domu. A to była młodziutka sunia:( Dla jej pamięci wpłacę dla Tuptusia jednorazowo 50 zł, tylko tak mogę pomóc. Poproszę dane do przelewu na PW! Edited July 15, 2013 by agusiazet Quote
Onaa Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 agusiazet napisał(a):Fajny ten Tuptuś, chociaż piszecie, że nie fotogeniczny. Miałam kiedyś podobną tymczaskę z mieleckiego schroniska, Sisi, niestety z powodu zaniedbań w szczepieniach odeszła już we własnym domu. A to była młodziutka sunia:( Z Dla jej pamięci wpłacę dla Tuptusia jednorazowo 50 zł, tylko tak mogę pomóc. Poproszę dane do przelewu na PW! Dziękujemy! Przykre :(. Mamy nadzieję że uda się znaleźć dobrego człowieka który pokocha Tuptusia. Quote
phase Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Dogo07 napisał(a):Postaram sie napisać jakiś ładny tekst dzisiaj/jutro :). Tuptuś jest w Katowicach, można go osobiście poznać, gdyby ktoś chciał :). Z miłą chęcią, ale do Katowic tu łuuuu, kawał drogi trochę ode mnie. :lol: To czekam na inf. ;) Do końca tygodnia mam czas porobić ogłoszenia. Quote
Panna Marple Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 melduję się u Tuptusia i przynoszę 30zł deklaracji stałej. Proszę o numer konta Quote
Onaa Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 [quote name='Panna Marple']melduję się u Tuptusia i przynoszę 30zł deklaracji stałej. Proszę o numer konta[/QUOTE] Pięknie dziękujemy :). Quote
iwonamaj Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Chyba zgubiłam link do wydarzenia FB Tuptusia... Quote
wujek & ciocia Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Wpłacę jednorazowo 30 zł i mogę DS 15 zł miesięcznie... Quote
agusiazet Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Pieniążki dla Tuptusia ode mnie poszły. Proszę o potwierdzenie jak dojdą:) Quote
Onaa Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='iwonamaj']Chyba zgubiłam link do wydarzenia FB Tuptusia... Przeglądnełam watek Tuptusia i też nie mogłam znaleźć, więc wklejam tutaj WYDARZENIE na FB: https://www.facebook.com/events/483812908374359/. [quote name='maja602']Dziękuję za zaproszenie. Zapisuję wątek. Witamy u Tuptusia :). [quote name='wujek & ciocia']Wpłacę jednorazowo 30 zł i mogę DS 15 zł miesięcznie... Bardzo dziękujemy :). [quote name='agusiazet']Pieniążki dla Tuptusia ode mnie poszły. Proszę o potwierdzenie jak dojdą:) Oczywiście :). Quote
rudakacha Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Jestem na drugie zaproszenie czyli do dwóch razy sztuka;) ale mogę tylko wpłacić coś jednorazowo. Mam już trzy stałe a nieprzewidziane wydatki lubią chodzić parami;) Proszę o nr konta. Quote
danka4u1 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='Dogo07'] więc wklejam tutaj WYDARZENIE na FB: https://www.facebook.com/events/483812908374359/. Odwiedziłam Tuptusia na FB i zaprosiłam znajomych do kudłatka. Quote
iwonamaj Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [h=2][/h] UWAGA NA KOTY: http://m.zabrze.naszemiasto.pl/artykul/1934042,morderca-kotow-z-zabrza-student-szuka-kolejnych-kotow-do,id,t.html a w komentarzach dane http://www.dziennikzachodni.pl/artyk...akty,id,t.html Quote
Mattilu Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Poprosze o nr konta, wplace jednorazowo 40 zlotych. Quote
isschen Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Ja mogę zadeklarować 10 zł miesięcznie dla Tuptusia:-) Quote
Onaa Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 [quote name='rudakacha']Jestem na drugie zaproszenie czyli do dwóch razy sztuka;) ale mogę tylko wpłacić coś jednorazowo. Mam już trzy stałe a nieprzewidziane wydatki lubią chodzić parami;) Proszę o nr konta.[/QUOTE] Dziękuję :) i sorry za powtórne wysłanie zaproszenia. [quote name='danka4u1']Odwiedziłam Tuptusia na FB i zaprosiłam znajomych do kudłatka.[/QUOTE] Super :). Im więcej osób wie o Tuptusiu tym większe szanse na domek. [quote name='Mattilu']Poprosze o nr konta, wplace jednorazowo 40 zlotych.[/QUOTE] Tuptuś dziękuje :). [quote name='mparsley']Ja mogę zadeklarować 10 zł miesięcznie dla Tuptusia:-)[/QUOTE] Dziękujemy :). Quote
Onaa Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 TEKST do OGŁOSZEŃ. Tuptuś jest może niepozornym niedużym psiaczkiem ale przecież zasłużył na swoją szansę na kochający dom. Nie jest już młody, ma ok 7-8 lat, w tym kilka spędzonych w schronisku. Bo kto by chciał takiego parówkowatego starszaka z niezbyt pięknie wyglądającym futerkiem. To taki mix dużego jamnika z terierem, ma ciemne umaszczenie, sympatyczny pyszczek. Przytula się z lubością do człowieka. Jednak nie przepada za psami, ma tylko jednego potulnego towarzysza, z którym bawi się i lubi z nim spędzać czas. Nie wiem czy to widać na zdjęciach bo Tuptuś jest mało fotogeniczny ale to uroczy kochany piesek. Jest z charakteru podobny chyba do jamnika, uparty, niezależny, domaga się szacunku dla siebie. Poza tym jest ciekawski, i wszędzie chodzi za panem z hoteliku. Nie jest jakiś żywiołowy, na spacerach sobie drepcze i truchta. Domaga się brania na ręce i to bardzo. Potrafi chodzić na smyczy chociaż potrzebuje jeszcze nauki i czasu. Warczy gdy czuje się zagrożony. Przywiązuje się do swego opiekuna. Potrzebuje kogoś kto go zaakceptuje takim jakim jest , da mu dom którego być może nigdy nie miał i miłość. Nadaje się zarówno do domu z ogródkiem, choć będzie przebywać w ogródku blisko człowieka, jak i do mieszkania – wystarczą mu dwa, trzy spacerki. Jest po kastracji, odrobaczeniu. Obecnie przebywa w hotelu dla psów w Katowicach gdzie można go osobiście poznać. Szukamy dobrego człowieka który przygarnie Tuptusia. Kontakt: 694 954 250 mail: psy2000@wp.pl Quote
Recommended Posts