iwonamaj Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 AgusiaP napisał(a):kochany, śliczny i do tego jaki mądry chłopczyk :) ... i jeszcze grzeczny (przynajmniej u mnie był), po prostu koci ideał... Cioteczki, gdyby ktoś coś słyszał, że jakiś super dom chce adoptować kota, to bardzo proszę pamiętajcie o Fredziku. Quote
Martika&Aischa Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Beatkaa napisał(a):Oczywiście,pamiętamy o Fredim ;) Fredzika nie da się zapomniec :lol: Quote
Beatkaa Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Fredzika nie da się zapomniec :lol: Oj nie :loveu::loveu: Quote
MagdaB Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 [FONT=lucida grande]Fredziu nad ranem zrobił niespodziankę i posiusiał nam kołdrę. Ale oprócz dwóch wypadków z kołdrą wszystko załatwia do kuwetki. Uwielbia się bawić plastikową zakrętką, a dziś dostał zabawkę "szczura". Zabawka korkiem na sznurku jest najlepsza :) [/FONT] Quote
MagdaB Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Ulubione miejsce Fredzia u nas w domu - za wersalką. Quote
Martika&Aischa Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 jaki on jest słodziutki :loveu: taki malutki dupelek :cool3: Quote
Sarunia-Niunia Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 iwonamaj napisał(a):Fredziu, nie sisiaj na pościel... No, nie wolno Fredusiu - nu nu... Ale uroczy to Fredziu jest, trzeba Mu to oddać:loveu: Quote
Romina_74 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 A to jakiś SUPER - SZCZUR, bo prawie takiej wilkości jak FredeRRiko ;) Quote
Beatkaa Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Małe wpadki się jeszcze zdarzają,ale wierzę,że Fredi szybko się oduczy siusiania tam gdzie nie trzeba :):) Quote
MagdaB Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Romina_74 napisał(a):A to jakiś SUPER - SZCZUR, bo prawie takiej wilkości jak FredeRRiko ;) Fredziu bardzo lubi się nim bawić. Kiedy zaczyna mnie drapać, przekierowuję go na szczurka :). Quote
MagdaB Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Beatkaa napisał(a):Małe wpadki się jeszcze zdarzają,ale wierzę,że Fredi szybko się oduczy siusiania tam gdzie nie trzeba :):) Też tak myślę. Jest coraz lepiej :). Quote
MagdaB Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Sarunia-Niunia napisał(a): Ale uroczy to Fredziu jest, trzeba Mu to oddać:loveu: Jest bardzo kochany. Chociaż ostatnio mało ma ochoty się przytulać, wolo się bawić i hasać :) Quote
iwonamaj Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Zakosztował swobody u Madzi, bo u mnie był biedny, musiałam go często zamykać w transporterku przed moimi natrętnymi niuńkami i żeby otworzyć okno. Mieszkanie malutkie, zagracone, mnóstwo zakamarków, kuchnia otwarta na pokój, a kiedy wypuściłam go i mógł sobie poszaleć, moje sunie natychmiast zjawiały się pod drzwiami i drapały, ujadały... Cioteczki, jutro o 5.30 wyjeżdżam na 2 tygodnie, wracam 11 lipca... Bez dostępu do internetu, albo sporadycznie... Proszę, nie zapominajcie o Fredziczku. Gdyby Madzia potrzebowałam jakiejś pomocy, powiedziałam jej, że tu ją znajdzie... Prawda? Danusiu, jak wrócę, zaraz się z Tobą skontaktuję. Madziu, jeszcze raz bardzo dziękuje Tobie i TZ-owi... Wszystkie Cioteczki z wątku Fredzika :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
MagdaB Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 iwonamaj napisał(a): Madziu, jeszcze raz bardzo dziękuje Tobie i TZ-owi... Nie ma za co :) Quote
moris1001 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Cioteczki cały czas podczytują co u Fredzika :lol: Quote
AgusiaP Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Udanego wypoczynku Iwonko a o Fredziu będziemy pamiętać ;) Quote
róża35 Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Nie można nie pamiętać o Fredzie:lol: od razu lepsze samopoczucie ,gdy odwiedzinki u niego :)spełnione;bardzo roztropne,prawidłowe postępowanie:gdy zaczyna drapać człowieka:mad:alternatywnie "przedstawiony" zostaje mu szczur:pniech w końcu na nim ostrzy ząbki i pazuki:cool3:. Quote
MagdaB Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 róża35 napisał(a):bardzo roztropne,prawidłowe postępowanie:gdy zaczyna drapać człowieka:mad:alternatywnie "przedstawiony" zostaje mu szczur:pniech w końcu na nim ostrzy ząbki i pazuki:cool3:. Ja jestem psim trenerem, niestety nie wiem za duzo o kotach, ale niektore rzeczy napewno mozna przeniesc :) Quote
Beatkaa Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Miłego wypoczynku Iwonko! :) Madzia masz tutaj dużą grupę wsparcia,damy radę ;) Quote
Recommended Posts