Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AgusiaP napisał(a):
kochany, śliczny i do tego jaki mądry chłopczyk :)

... i jeszcze grzeczny (przynajmniej u mnie był), po prostu koci ideał...
Cioteczki, gdyby ktoś coś słyszał, że jakiś super dom chce adoptować kota, to bardzo proszę pamiętajcie o Fredziku.

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=lucida grande]Fredziu nad ranem zrobił niespodziankę i posiusiał nam kołdrę. Ale oprócz dwóch wypadków z kołdrą wszystko załatwia do kuwetki. Uwielbia się bawić plastikową zakrętką, a dziś dostał zabawkę "szczura".

Zabawka korkiem na sznurku jest najlepsza :)

[/FONT]

Posted

Romina_74 napisał(a):
A to jakiś SUPER - SZCZUR, bo prawie takiej wilkości jak FredeRRiko ;)

Fredziu bardzo lubi się nim bawić. Kiedy zaczyna mnie drapać, przekierowuję go na szczurka :).

Posted

Beatkaa napisał(a):
Małe wpadki się jeszcze zdarzają,ale wierzę,że Fredi szybko się oduczy siusiania tam gdzie nie trzeba :):)

Też tak myślę. Jest coraz lepiej :).

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):

Ale uroczy to Fredziu jest, trzeba Mu to oddać:loveu:

Jest bardzo kochany. Chociaż ostatnio mało ma ochoty się przytulać, wolo się bawić i hasać :)

Posted

Zakosztował swobody u Madzi, bo u mnie był biedny, musiałam go często zamykać w transporterku przed moimi natrętnymi niuńkami i żeby otworzyć okno. Mieszkanie malutkie, zagracone, mnóstwo zakamarków, kuchnia otwarta na pokój, a kiedy wypuściłam go i mógł sobie poszaleć, moje sunie natychmiast zjawiały się pod drzwiami i drapały, ujadały...

Cioteczki, jutro o 5.30 wyjeżdżam na 2 tygodnie, wracam 11 lipca... Bez dostępu do internetu, albo sporadycznie...
Proszę, nie zapominajcie o Fredziczku. Gdyby Madzia potrzebowałam jakiejś pomocy, powiedziałam jej, że tu ją znajdzie... Prawda?
Danusiu, jak wrócę, zaraz się z Tobą skontaktuję. Madziu, jeszcze raz bardzo dziękuje Tobie i TZ-owi...

Wszystkie Cioteczki z wątku Fredzika :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

Nie można nie pamiętać o Fredzie:lol: od razu lepsze samopoczucie ,gdy odwiedzinki u niego :)spełnione;bardzo roztropne,prawidłowe postępowanie:gdy zaczyna drapać człowieka:mad:alternatywnie "przedstawiony" zostaje mu szczur:pniech w końcu na nim ostrzy ząbki i pazuki:cool3:.

Posted

róża35 napisał(a):
bardzo roztropne,prawidłowe postępowanie:gdy zaczyna drapać człowieka:mad:alternatywnie "przedstawiony" zostaje mu szczur:pniech w końcu na nim ostrzy ząbki i pazuki:cool3:.

Ja jestem psim trenerem, niestety nie wiem za duzo o kotach, ale niektore rzeczy napewno mozna przeniesc :)