Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

róża35 napisał(a):
Kocio Fred,szczęśliwiec ,kradnie serce Iwonki;),taki koci mały ideał,tylko domku takiego dożywotniego brak:(
A tych ,którzy trują, przeganiają i obrzucają kamieniami :mad:mruczki ,gdybym przyłapała na tym,nie uszło im by to płazem ,oj nie uszło, obojętnie ,kto to by był:mad:.

A wiesz Różyczko kto najbardziej nienawidzi kotów? Chwali się, że domek zrobiony z pudełka "kopła i wywaliła na śmietnik", obrzuca koty ziemia i kamieniami a mnie obgaduje? Starsza ponad 70- letnia siwiuteńka pani... Bo kotki załatwiają się na jej działce, podobno. Wyłącznie tam, co jej logicznie wytłumaczyłam, że widocznie jej nie lubią za te krzywdy, bo są inteligentne i mają dobrą pamięć. No i mam wroga. :angryy:

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co za „ludzie” ! Brak słów ! Chce wierzyć że ludzi dobrej woli jest więcej , choć czasem ta wiara mnie opuszcza :( Ech tak czy siak ...nie przejmuj się tymi podelcami Iwonko , na głupotę i podłość ludzką niestety nic nie poradzisz ...trzeba ich olewać i robić swoje :) Buziaczki dla malutkiego i czekamy z całym stadem na ozdrowieńca :*

Posted

Gabi79 napisał(a):
Cioteczki, kto jest skarbnikiem???

Mam do przekazania 20 zł od Pani Małgosi spoza dogo:lol:

Justynka jest skarbnikiem, czeka na zwolnienie II postu do rozliczeń...

Posted

Gabi79 napisał(a):
Cioteczki, kto jest skarbnikiem???

Mam do przekazania 20 zł od Pani Małgosi spoza dogo:lol:

Gabi kochana podziękuj Pani Małgosi z całego serduszka :loveu: jak tylko dostanę post do rozliczeń prześlę numerek konta :)

Posted

Koteczek jest po ostatnim zastrzyku, pani doktor stwierdziła, że jeszcze tylko kropelki trzeba mu zapuszczać do oczka. Jeszcze przez tydzień nie powinien mieć kontaktu z innymi kotami, a za około 2 tygodnie może zostać zaszczepiony. Poproszę Danusię, żeby poszła z nim do tej lecznicy (bezdomniaki mają tam rabaty), albo poczekamy do mojego powrotu. Dzisiaj "przejmuje" go MagdaB na tydzień, w przyszły weekend prawdopodobnie pojedzie do Dancik. Fredzio zachowuję się i wygląda jak zdrowy kot, ma apetyt, szaleje, śpi, wszystko ok :)

Posted

Głaski i drapanko dla Fredzia:)(Fredzio nawozi glebę starszej Pani ,a ona zamiast podziękować ,to swoje siły zużywa na niszczenie kocich baraczków:cool3: ,a fe:shake:)

Posted

szafra napisał(a):
Niedobra starsza Pani :shake: - takim Paniom mówimy zdecydowane NIE !!!!

E tam... nazwijmy rzeczy po imieniu, to po prostu stara jędza ( nie zadna starsza pani ):mad:

Posted

iwonamaj napisał(a):
Kotuś pojechał... Madzia obiecała pisać...

To super, że maluch dostał szansę - głównie zresztą od Ciebie Iwonko:)
A to, że jest śliczniusi, to fakt niezaprzeczalny!!!
Juz teraz po kilku dniach pod Twoimi skrzydłami może "lecieć" na metamorfozy:)