Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziękuję, dogadujemy szczegóły...
Ja konta nie posiadam, kochana Marticzka zostanie skarbnikiem, Joleczko masz jej nr konta chyba (tak mi mówiła)...
Martika później będzie na Dogo ...

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwonamaj']Bardzo dziękuję, dogadujemy szczegóły...
Ja konta nie posiadam, kochana Marticzka zostanie skarbnikiem, Joleczko masz jej nr konta chyba (tak mi mówiła)...
Martika później będzie na Dogo ...[/QUOTE]
Nr konta Mrtiki mam. Zaraz zrobie przelew dla maluszka :)

Posted

Dzięki, Joleczko :)...
Oczywiście, nie mogę wypuścić go na działkę, tam niestety grozi mu śmiertelne niebezpieczeństwo. Ostatnio usłyszałam, że za to, że dokarmiamy koty "sanepid zrobi z nami porządek". On jest dziki, ale chyba na tyle młodziutki, że może mieć domek . W każdym razie mizianie lubi ;)

Posted

Jestem na zaproszenie :),niestety mam cztery koty,więc nie mogę wziąć ,Iwonko ,moją Sapę ,kiedy miała koci katar poiłam strzykawką,bo nie chciała jeść ,ani też pić,więc podawaj mu wodę przez strzykawkę,żeby się nie odwonił....ale jak już pije i je to będzie dobrze:)

Posted

[quote name='iwonamaj']Dzięki, Joleczko :)...
Oczywiście, nie mogę wypuścić go na działkę, tam niestety grozi mu śmiertelne niebezpieczeństwo. Ostatnio usłyszałam, że za to, że dokarmiamy koty "sanepid zrobi z nami porządek". On jest dziki, ale chyba na tyle młodziutki, że może mieć domek . W każdym razie mizianie lubi ;)[/QUOTE]
Bezdusznych głupków nie słuchaj. Ja myślę, że takie malutkie kociątko bez problemu sie oswoi. Kciukasy za wyzdrowienie i najlepszy pod słońcem, zakochany domek.

Posted

Oswoi się, ja zagarnęłam małą kociczkę, tzn nawet starszą ok. 3- 4 miesięcy miała, i na początku nie wiedziała czym jest człowiek i jakie to straszne, a już w tym samym dniu była wygłaskana i wymiziana. Teraz w swoim DS jest najbardziej przytulaśnym kotem na świecie ♥♥♥

Posted

Jestem u malucha.
Niestety mam kociorka - znajdkę z ulicy, też dzikuskiem był.
Miał ok 2 miesięcy i tragiczny koci katar ... poiłam go również glukozą jak był w kiepskim stanie. A stan raz się poprawiał a raz był dwiema łapkami za TM.
Trzymam mocno kciuki za zdróweczko malca.
Czy jest Ci Iwonko coś potrzebne na już ??? Jak mogę pomóc ?

Posted

Bardzo dziękuję :)
Fredi jedzie w niedzielę do Magdy, jak wet stwierdzi, że już jest zdrowy wtedy zmienia lokum- DT u Dancik i szukamy domku :)
A poza tym- pobawiliśmy się, zjadł kolację- apetyt ma i oczka coraz ładniejsze. Jest słodki.

Posted

[quote name='iwonamaj']Bardzo dziękuję :)
Fredi jedzie w niedzielę do Magdy, jak wet stwierdzi, że już jest zdrowy wtedy zmienia lokum- DT u Dancik i szukamy domku :)
A poza tym- pobawiliśmy się, zjadł kolację- apetyt ma i oczka coraz ładniejsze. Jest słodki.[/QUOTE]

Ja czekam na pierwsze info o siusiu albo czyms innym :).

Posted

Jeszcze tylko żeby sii albo ee było :shake:, bo martwię się, to już doba...
A ja mam szczęście, że mam WAS :iloveyou:. A jeszcze jak Alfred ds znajdzie, zrobimy na działce imprezę, jakiej działkowcy jeszcze nie widzieli :cunao:

Posted

Też się martwię tym nie sikaniem, Biszkopt chyba ze 2 doby nie sikał ani ee, z tego co pamiętam.
To może być ze stresu.
Iwonko ile potrzeba razem na transport i weta?
Ja też dorzucę skromny grosik

Posted

Nie wiem Eluniu ile na transport... W lecznicy zapłaciłam za I wizytę 30 zł, jutro zastrzyk, nie wiem kiedy jeszcze następna kontrola- czy w niedzielę i dopiero wtedy rachunek. Potem Fred będzie leczony w Katowicach, więc Magda będzie wklejała rachunki za weta i karmę. U Dancik chciałybyśmy go zaszczepić i odrobaczyć przed pójściem "w świat".
Planujemy już wkrótce bazarek z Jusią, na Puszka i Freda.