iwonamaj Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Wszystkich ucałuj Danusiu, cała gromadkę :) Ja nie dlatego napisałam o suniach :oops:... Tula jest na Dogomanii, ale jest też wyciągnięta druga sunia, Vanilka, z tym, że ona ma swoją sponsorkę z FB i o nią jestem spokojna. Poza tym Vanilka jest maleńka, jasna i nie ma jeszcze roczku, więc o domek może być łatwiej niż dla Tuli... Quote
Dancik Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 iwonamaj napisał(a):Wszystkich ucałuj Danusiu, cała gromadkę :) Ja nie dlatego napisałam o suniach :oops:... Tula jest na Dogomanii, ale jest też wyciągnięta druga sunia, Vanilka, z tym, że ona ma swoją sponsorkę z FB i o nią jestem spokojna. Poza tym Vanilka jest maleńka, jasna i nie ma jeszcze roczku, więc o domek może być łatwiej niż dla Tuli... Iwonko ja wiem że nie dlatego pisałaś...po zobaczeniu wątku Tuli i tak miałam zamiar wspomóc ją jakimś grosikiem więc luz kochana :) Ok wszystkich obcałuję ...nawet Sebastiana ;) Quote
iwonamaj Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Dancik napisał(a):Iwonko ja wiem że nie dlatego pisałaś...po zobaczeniu wątku Tuli i tak miałam zamiar wspomóc ją jakimś grosikiem więc luz kochana :) Ok wszystkich obcałuję ...nawet Sebastiana ;) Co znaczy nawet? Przede wszystkim ;)... Quote
Dancik Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 iwonamaj napisał(a):Co znaczy nawet? Przede wszystkim ;)... He, he … ;) PS. Iwonko właśnie przelałam dla Tuli 40 zł. W przyszłym miesiącu też postaram się ją troszkę wspomóc. Bardzo dobrze zrobiłyście że ją wyciągnęłyście z tego Olkusza :) Buziaki :* Quote
iwonamaj Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Bardzo dziękuję Danusiu... Jak któraś z nich pójdzie do domku- jedziemy po następną bidę :) Quote
Beatkaa Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Piękne foteczki :):) I jak Fredziulek jest zgrany z kociakami :) bomba - http://img443.imageshack.us/img443/3377/v9as.jpg :loveu: Quote
Mysza2 Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 cudo śliczne :) http://img443.imageshack.us/img443/3377/v9as.jpg Quote
Nadziejka Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Danuniu odwiedzam Waza druzynke cudna :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: z pozdowieniami , co slychac kochani?:iloveyou: Quote
Martika&Aischa Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Iwonka jest w stałym kontakcie z Danusią :) wszystkie ogony całe szczęście szczęśliwe ...radosne i zdrowe :lol: Quote
MagdaB Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Iwonka jest w stałym kontakcie z Danusią :) wszystkie ogony całe szczęście szczęśliwe ...radosne i zdrowe :lol:[/QUOTE] To super :). A mogę prosić o jakieś zdjęcia małego urwisa? Quote
Martika&Aischa Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 [quote name='MagdaB']To super :). A mogę prosić o jakieś zdjęcia małego urwisa?[/QUOTE] Madziu musimy poczekać na Dancik :) Quote
Recommended Posts