Martika&Aischa Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Zdjęcia cudne :loveu: Danusiu kochana w 1 poście może byc maksymalnie 5 zdjęc ...musisz je porozrzucac po postach zanim wpadnie tu "zły" moderator z upomnieniem ;) Quote
Dancik Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Zdjęcia cudne :loveu: Danusiu kochana w 1 poście może byc maksymalnie 5 zdjęc ...musisz je porozrzucac po postach zanim wpadnie tu "zły" moderator z upomnieniem ;) O kurde , to nie wiedziałam ….to jeszcze raz je wstawić tak żeby w każdym poście było max 5zdjęć ? Quote
Martika&Aischa Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Dancik napisał(a):O kurde , to nie wiedziałam ….to jeszcze raz je wstawić tak żeby w każdym poście było max 5zdjęć ? Tak ciocia :) dokładnie tak :) najpierw sobie przekopiuj do kolejnych postów na zasadzie kopiuj wklej a potem usuń ;) Quote
Dancik Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Tak ciocia :) dokładnie tak :) najpierw sobie przekopiuj do kolejnych postów na zasadzie kopiuj wklej a potem usuń ;) Aha , ok. tak zrobię , dzięki Martusia :) Quote
Martika&Aischa Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 na sesję foto załapał się również nasz kochany poczciwy Hugolek :loveu::loveu::loveu: Quote
Dancik Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Martika@Aischa napisał(a):na sesję foto załapał się również nasz kochany poczciwy Hugolek :loveu::loveu::loveu: Ano tak ...Hugonek daje radę ...dobrze się trzyma dziadunio, tylko się irytuje jak diabełek Fredzio zakłóca mu błogi spokój, ale to się rzadko zdarza bo diabełek woli bardziej aktywnych zaczepiać ;) Quote
MagdaB Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Super zdjęcia. Dobrze widzieć mojego Fredzia szczęśliwego. Chłopak troche podrósł :). Zaraz zrobie nowy wpis na FB i wkleje kilka cudnych zdjęć. Tylko które wybrać? Quote
szafra Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Fajne foteczki :loveu:, rudzielec piękny- zawsze chciałam mieć rudego kocurka :evil_lol:. Quote
yolanovi Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 szafra napisał(a):Fajne foteczki :loveu:, rudzielec piękny- zawsze chciałam mieć rudego kocurka :evil_lol:. Rudzielec piekny i niezwykle mu do twarzy z tym "popielatym":cool3: Quote
Dancik Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Madzia wybierz te które Ci się najbardziej podobają :) Szafra Rudzio jest nie tylko piękny ale i mądry...opiekuje się Fredziem jak mamusia ;) Quote
Beatkaa Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Jakie piękne foteczki !!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Widać,że Fredi rośnie :):) http://img822.imageshack.us/img822/6316/4qwf.jpg ale miłość :loveu: Quote
szafra Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Widzę właśnie, że bardzo opiekuńczy jest Rudzio :loveu:. A Fredzio za nim przepada :evil_lol: Quote
AgusiaP Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Danusiu zdjęcia rewelacja :) ale widzę, że nie ma na nich czarnulki kocicy ;) znowu siedzi w szafie :cool3: Quote
Dancik Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 AgusiaP napisał(a):Danusiu zdjęcia rewelacja :) ale widzę, że nie ma na nich czarnulki kocicy ;) znowu siedzi w szafie :cool3: Nie Agusia , w szafie już nie siedzi...od jakiegoś czasu normalnie po chałupie chodzi ale generalniestroni od towarzystwa ….taki już ma charakterek ;) Quote
Martika&Aischa Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Iwonka pisała z Yerby i pytała o Fredzika :) ależ się ucieszy jak wróci :lol: Quote
Martika&Aischa Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 a przybiegłam sobie jeszcze raz nacieszyc oczy :lol: Quote
Beatkaa Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Jakby trzeba było jakieś ogłoszenia dla Fredziula to mogę trochę porobić :):) Quote
Martika&Aischa Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Beatkaa napisał(a):Jakby trzeba było jakieś ogłoszenia dla Fredziula to mogę trochę porobić :):) Beaciu było by wspaniale :lol: ślicznie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: malutki Friderico oczywiście szuka najlepszego domku na świecie :lol: Quote
Beatkaa Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Beaciu było by wspaniale :lol: ślicznie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: malutki Friderico oczywiście szuka najlepszego domku na świecie :lol: Nie ma za co :) :loveu:To bym tylko potrzebowała tekstu i namiarów najlepiej na Ciebie Danusiu bo mały jest u Ciebie :) Quote
Recommended Posts