Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Zdjęcia cudne :loveu: Danusiu kochana w 1 poście może byc maksymalnie 5 zdjęc ...musisz je porozrzucac po postach zanim wpadnie tu "zły" moderator z upomnieniem ;)

O kurde , to nie wiedziałam ….to jeszcze raz je wstawić tak żeby w każdym poście było max 5zdjęć ?

Posted

Dancik napisał(a):
O kurde , to nie wiedziałam ….to jeszcze raz je wstawić tak żeby w każdym poście było max 5zdjęć ?

Tak ciocia :) dokładnie tak :) najpierw sobie przekopiuj do kolejnych postów na zasadzie kopiuj wklej a potem usuń ;)

Posted

Tak ciocia :) dokładnie tak :) najpierw sobie przekopiuj do kolejnych postów na zasadzie kopiuj wklej a potem usuń ;)

Aha , ok. tak zrobię , dzięki Martusia :)

Posted

na sesję foto załapał się również nasz kochany poczciwy Hugolek :loveu::loveu::loveu:

Ano tak ...Hugonek daje radę ...dobrze się trzyma dziadunio, tylko się irytuje jak diabełek Fredzio zakłóca mu błogi spokój, ale to się rzadko zdarza bo diabełek woli bardziej aktywnych zaczepiać ;)

Posted

Super zdjęcia. Dobrze widzieć mojego Fredzia szczęśliwego. Chłopak troche podrósł :). Zaraz zrobie nowy wpis na FB i wkleje kilka cudnych zdjęć. Tylko które wybrać?

Posted

szafra napisał(a):
Fajne foteczki :loveu:, rudzielec piękny- zawsze chciałam mieć rudego kocurka :evil_lol:.

Rudzielec piekny i niezwykle mu do twarzy z tym "popielatym":cool3:

Posted

Madzia wybierz te które Ci się najbardziej podobają :) Szafra Rudzio jest nie tylko piękny ale i mądry...opiekuje się Fredziem jak mamusia ;)

Posted

AgusiaP napisał(a):
Danusiu zdjęcia rewelacja :) ale widzę, że nie ma na nich czarnulki kocicy ;) znowu siedzi w szafie :cool3:

Nie Agusia , w szafie już nie siedzi...od jakiegoś czasu normalnie po chałupie chodzi ale generalniestroni od towarzystwa ….taki już ma charakterek ;)

Posted

Beatkaa napisał(a):
Jakby trzeba było jakieś ogłoszenia dla Fredziula to mogę trochę porobić :):)

Beaciu było by wspaniale :lol: ślicznie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: malutki Friderico oczywiście szuka najlepszego domku na świecie :lol:

Posted

Beaciu było by wspaniale :lol: ślicznie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: malutki Friderico oczywiście szuka najlepszego domku na świecie :lol:

Nie ma za co :) :loveu:To bym tylko potrzebowała tekstu i namiarów najlepiej na Ciebie Danusiu bo mały jest u Ciebie :)