Dancik Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Ano dziewczynki chyba faktycznie coś w tym jest że kocie panie są bardziej humorzaste ...wprawdzie nie miałam innych kotek oprócz Adeli ale Wasze doświadczenia też by to potwierdzały ...ech te baby ;) Madzia oni się na początku bali że ten ich Zbój ( tak ma na imię ich wielkie białe kocisko ) zrobi krzywdę małemu bo nie przywykły przeca do innych kotów...tym bardziej że na początku polował na małego jak na mysz ( dlatego dali mu na imię Mysz ;). Monia ( dziewczyna mojego siostrzeńca ) w poniedziałek jak była w pracy to wydzwaniała do Łukasza żeby szybko do domu wracał bo bała się że zastanie ta m rzeźnie ...oczywiście nic takiego nie miało miejsca, koty jak gdyby nigdy nic się zakolegowały i razem się bawią....tak więc pełna sielanka :) Malutki podobno sam wskakuje na łóżko i z nimi śpi (spryciulek jest bo łóżko mają wysoko a on przeca taki tyciuteńki:) Podobno dziś rzucił się na miskę Zbója i pożarł łapczywie jej zawartość po czym za chwilę zwrócił co pożarł a Zbój spokojnie to wszystko zjadł . Tak więc pełna współpraca i komitywa ;) Quote
iwonamaj Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 Osoby z FB zapraszam https://www.facebook.com/beta.eso/media_set?set=a.378478452274341.1073741830.100003365676466&type=1 Quote
Martika&Aischa Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Dancik']Ano dziewczynki chyba faktycznie coś w tym jest że kocie panie są bardziej humorzaste ...wprawdzie nie miałam innych kotek oprócz Adeli ale Wasze doświadczenia też by to potwierdzały ...ech te baby ;) Madzia oni się na początku bali że ten ich Zbój ( tak ma na imię ich wielkie białe kocisko ) zrobi krzywdę małemu bo nie przywykły przeca do innych kotów...tym bardziej że na początku polował na małego jak na mysz ( dlatego dali mu na imię Mysz ;). Monia ( dziewczyna mojego siostrzeńca ) w poniedziałek jak była w pracy to wydzwaniała do Łukasza żeby szybko do domu wracał bo bała się że zastanie ta m rzeźnie ...oczywiście nic takiego nie miało miejsca, koty jak gdyby nigdy nic się zakolegowały i razem się bawią....tak więc pełna sielanka :) Malutki podobno sam wskakuje na łóżko i z nimi śpi (spryciulek jest bo łóżko mają wysoko a on przeca taki tyciuteńki:) Podobno dziś rzucił się na miskę Zbója i pożarł łapczywie jej zawartość po czym za chwilę zwrócił co pożarł a Zbój spokojnie to wszystko zjadł . Tak więc pełna współpraca i komitywa ;)[/QUOTE] no to wesoło tam macie :cool3: Danusia wyściskaj od nas wszystkie ogonki bez wyjątku :loveu: Quote
MagdaB Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 [quote name='Dancik']Ano dziewczynki chyba faktycznie coś w tym jest że kocie panie są bardziej humorzaste ...wprawdzie nie miałam innych kotek oprócz Adeli ale Wasze doświadczenia też by to potwierdzały ...ech te baby ;) Madzia oni się na początku bali że ten ich Zbój ( tak ma na imię ich wielkie białe kocisko ) zrobi krzywdę małemu bo nie przywykły przeca do innych kotów...tym bardziej że na początku polował na małego jak na mysz ( dlatego dali mu na imię Mysz ;). Monia ( dziewczyna mojego siostrzeńca ) w poniedziałek jak była w pracy to wydzwaniała do Łukasza żeby szybko do domu wracał bo bała się że zastanie ta m rzeźnie ...oczywiście nic takiego nie miało miejsca, koty jak gdyby nigdy nic się zakolegowały i razem się bawią....tak więc pełna sielanka :) Malutki podobno sam wskakuje na łóżko i z nimi śpi (spryciulek jest bo łóżko mają wysoko a on przeca taki tyciuteńki:) Podobno dziś rzucił się na miskę Zbója i pożarł łapczywie jej zawartość po czym za chwilę zwrócił co pożarł a Zbój spokojnie to wszystko zjadł . Tak więc pełna współpraca i komitywa ;)[/QUOTE] Ale się uśmiałam z tego opisu :). Dzięki Danusia za informację :). Quote
joanka40 Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Straszne świnki z tych zwirzoków. Moje robią to samo...Jeszcze pies wyjada kocie kupy z kuwety... Quote
iwonamaj Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 Moje sunie jadły żwirek z kuwety kota... Quote
Beatkaa Posted August 2, 2013 Posted August 2, 2013 Ach te barwne opowieści,ile te zwierzaki wnoszą radości w nasze życie:cool1::cool3: [quote name='joanka40']Straszne świnki z tych zwirzoków. Moje robią to samo...Jeszcze pies wyjada kocie kupy z kuwety...[/QUOTE] Dokładnie :evil_lol::evil_lol: Quote
iwonamaj Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 Na FB zamieszczono ostrzeżenie: Ostrzeżenie!! Ostrzegam wszystkich zwierzolubów , którzy spotkają się z osobą, która posługuje się mailem : mariola164..... nie oddawajcie jej psów!!! szczegóły na pw. Quote
Mysza2 Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Fredkowe Ciocie, teraz ja mam problem z kiciusiem. Przybłąkał się do siostry mojego TZ-ta. Mógłby tam być do znalezienia DS ale podobnie jak Fredzik ma koco katar. Iwonko bardzo dziękuję za kontakt do MagdyB, podobnie jak Tobie zgodziła się pomóc nam i wziąć Majkiego na 2 tygodnie. U Ewy są koty i nie może tam być dopóki zaraża. Zajrzyjcie proszę http://www.dogomania.pl/forum/threads/245971-Majki-%C5%9Bliczny-ale-chory-czarny-kocurek-zbiera-na-leczenie Quote
Martika&Aischa Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='Martika@Aischa'][COLOR=#0000ff][B]Rozliczenie : [/B][/COLOR]Wydatki : lecznica weterynaryjna : 75 zł karma : 3 zł 95 gr akcesoria : 10 zł 90 gr szczepienia : 40 zł [COLOR=#0000cd][B]Razem wydatki : 129 zł 85 gr [/B][/COLOR] Wpłaty : yolanovi : 20 zł Mysza2 : 20 zł Gabi79 : 20 zł bazarek : Martika@Aischa : 120 zł bazarek : joanka40 : 50 zł 03 gr [COLOR=#0000cd][B]Razem wpłaty : 180 zł [/B][/COLOR] Saldo na dzień 01.08.2013 r. :[B] 100 zł 18 gr [/B][/QUOTE] Dziewczynki ponieważ taka kwota została nam na wątku Fredzika bardzo proszę o zgodę na przekazanie jej na tego biedaka :( Trzeba go na cito wyciągnąc ze schronu :( Dziękuję. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246001-GRYŚ-biedne-psie-istnienie-jak-długo-wytrzyma-w-schroniskowym-boksie[/URL] Quote
Martika&Aischa Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Dziewczynki ponieważ taka kwota została nam na wątku Fredzika bardzo proszę o zgodę na przekazanie jej na tego biedaka :( Trzeba go na cito wyciągnąc ze schronu :( Dziękuję. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246001-GRYŚ-biedne-psie-istnienie-jak-długo-wytrzyma-w-schroniskowym-boksie[/URL][/QUOTE] Ponieważ nikt się nie sprzeciwił cały spadek po Fredziku przelewamy na konto wspaniałego Grysia który pod okiem naszej Yolanovi walczy o lepsze jutro :) Quote
yolanovi Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Ponieważ nikt się nie sprzeciwił cały spadek po Fredziku przelewamy na konto wspaniałego Grysia który pod okiem naszej Yolanovi walczy o lepsze jutro :)[/QUOTE] Na konto Grysia wpłynęła właśnie kwota 100,18 zł od Fredziulka - ogromnie dziękuję :loveu: Quote
Beatkaa Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Danusiu mam nadzieję,że będziesz nas co jakiś czas rozpieszczać fotkami Fredzika :):) Buziaki dla Was :loveu: Quote
Dancik Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='Beatkaa']Danusiu mam nadzieję,że będziesz nas co jakiś czas rozpieszczać fotkami Fredzika :):) Buziaki dla Was :loveu:[/QUOTE] Beatko oczywiście że Was jeszcze uraczę fotami Fredzia , nawet mam już trochę ino nie mam czasu żeby wstawić. Może na dniach mi się uda. Buziaczki :* Quote
iwonamaj Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Koleżanka z boksu Vanilki, po którą wczoraj pojechałyśmy do Olkusza... Vanilka bezpieczna, ale my nie mogłyśmy przestać myśleć o czarnej suni :-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/forum/thread...-zostawić Quote
Dancik Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Zapodaję przyobiecane foty Fredzika.... Fredzio to już kawaler :) Quote
MagdaB Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Wszystkie fotki "słitaśne" :). Dwie ostatnie piękne. Ucałuj Danusiu mojego Fredzia. Quote
iwonamaj Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Dziękujemy Danusiu, foteczki artystyczne. Ale Fredi się zmienia, rośnie (najbardziej uszy ;). No i widać, że najbardziej zakumplował się z Rudym... Wybieram się w odwiedzinki do Was, ale mam straszny młyn z suniami z Olkusza... Buziaki i mizianko :) Quote
Dancik Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Madziu oczywiście że ucałuję od Ciebie kawalera :) Iwonko spoko ...widziałam że uratowałyście tę sunię i chwała Wam za to. Wieczorem wpłacę jakiegoś grosika na tę czarną bidulkę. Buziaki :* Quote
Recommended Posts