Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ano dziewczynki chyba faktycznie coś w tym jest że kocie panie są bardziej humorzaste ...wprawdzie nie miałam innych kotek oprócz Adeli ale Wasze doświadczenia też by to potwierdzały ...ech te baby ;)
Madzia oni się na początku bali że ten ich Zbój ( tak ma na imię ich wielkie białe kocisko ) zrobi krzywdę małemu bo nie przywykły przeca do innych kotów...tym bardziej że na początku polował na małego jak na mysz ( dlatego dali mu na imię Mysz ;). Monia ( dziewczyna mojego siostrzeńca ) w poniedziałek jak była w pracy to wydzwaniała do Łukasza żeby szybko do domu wracał bo bała się że zastanie ta m rzeźnie ...oczywiście nic takiego nie miało miejsca, koty jak gdyby nigdy nic się zakolegowały i razem się bawią....tak więc pełna sielanka :) Malutki podobno sam wskakuje na łóżko i z nimi śpi (spryciulek jest bo łóżko mają wysoko a on przeca taki tyciuteńki:) Podobno dziś rzucił się na miskę Zbója i pożarł łapczywie jej zawartość po czym za chwilę zwrócił co pożarł a Zbój spokojnie to wszystko zjadł . Tak więc pełna współpraca i komitywa ;)

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dancik']Ano dziewczynki chyba faktycznie coś w tym jest że kocie panie są bardziej humorzaste ...wprawdzie nie miałam innych kotek oprócz Adeli ale Wasze doświadczenia też by to potwierdzały ...ech te baby ;)
Madzia oni się na początku bali że ten ich Zbój ( tak ma na imię ich wielkie białe kocisko ) zrobi krzywdę małemu bo nie przywykły przeca do innych kotów...tym bardziej że na początku polował na małego jak na mysz ( dlatego dali mu na imię Mysz ;). Monia ( dziewczyna mojego siostrzeńca ) w poniedziałek jak była w pracy to wydzwaniała do Łukasza żeby szybko do domu wracał bo bała się że zastanie ta m rzeźnie ...oczywiście nic takiego nie miało miejsca, koty jak gdyby nigdy nic się zakolegowały i razem się bawią....tak więc pełna sielanka :) Malutki podobno sam wskakuje na łóżko i z nimi śpi (spryciulek jest bo łóżko mają wysoko a on przeca taki tyciuteńki:) Podobno dziś rzucił się na miskę Zbója i pożarł łapczywie jej zawartość po czym za chwilę zwrócił co pożarł a Zbój spokojnie to wszystko zjadł . Tak więc pełna współpraca i komitywa ;)[/QUOTE]

no to wesoło tam macie :cool3: Danusia wyściskaj od nas wszystkie ogonki bez wyjątku :loveu:

Posted

[quote name='Dancik']Ano dziewczynki chyba faktycznie coś w tym jest że kocie panie są bardziej humorzaste ...wprawdzie nie miałam innych kotek oprócz Adeli ale Wasze doświadczenia też by to potwierdzały ...ech te baby ;)
Madzia oni się na początku bali że ten ich Zbój ( tak ma na imię ich wielkie białe kocisko ) zrobi krzywdę małemu bo nie przywykły przeca do innych kotów...tym bardziej że na początku polował na małego jak na mysz ( dlatego dali mu na imię Mysz ;). Monia ( dziewczyna mojego siostrzeńca ) w poniedziałek jak była w pracy to wydzwaniała do Łukasza żeby szybko do domu wracał bo bała się że zastanie ta m rzeźnie ...oczywiście nic takiego nie miało miejsca, koty jak gdyby nigdy nic się zakolegowały i razem się bawią....tak więc pełna sielanka :) Malutki podobno sam wskakuje na łóżko i z nimi śpi (spryciulek jest bo łóżko mają wysoko a on przeca taki tyciuteńki:) Podobno dziś rzucił się na miskę Zbója i pożarł łapczywie jej zawartość po czym za chwilę zwrócił co pożarł a Zbój spokojnie to wszystko zjadł . Tak więc pełna współpraca i komitywa ;)[/QUOTE]

Ale się uśmiałam z tego opisu :). Dzięki Danusia za informację :).

Posted

Ach te barwne opowieści,ile te zwierzaki wnoszą radości w nasze życie:cool1::cool3:

[quote name='joanka40']Straszne świnki z tych zwirzoków. Moje robią to samo...Jeszcze pies wyjada kocie kupy z kuwety...[/QUOTE]

Dokładnie :evil_lol::evil_lol:

Posted

Na FB zamieszczono ostrzeżenie:
Ostrzeżenie!!
Ostrzegam wszystkich zwierzolubów , którzy spotkają się z osobą, która posługuje się mailem : mariola164.....
nie oddawajcie jej psów!!! szczegóły na pw.

Posted

Fredkowe Ciocie, teraz ja mam problem z kiciusiem.
Przybłąkał się do siostry mojego TZ-ta.
Mógłby tam być do znalezienia DS ale podobnie jak Fredzik ma koco katar.
Iwonko bardzo dziękuję za kontakt do MagdyB, podobnie jak Tobie zgodziła się pomóc nam i wziąć Majkiego na 2 tygodnie.
U Ewy są koty i nie może tam być dopóki zaraża.
Zajrzyjcie proszę
http://www.dogomania.pl/forum/threads/245971-Majki-%C5%9Bliczny-ale-chory-czarny-kocurek-zbiera-na-leczenie

Posted

[quote name='Martika@Aischa'][COLOR=#0000ff][B]Rozliczenie :

[/B][/COLOR]Wydatki :
lecznica weterynaryjna : 75 zł
akcesoria : 10 zł 90 gr
szczepienia : 40 zł
[COLOR=#0000cd][B]Razem wydatki : 129 zł 85 gr [/B][/COLOR]

Wpłaty :
yolanovi : 20 zł
Mysza2 : 20 zł
Gabi79 : 20 zł
bazarek : Martika@Aischa : 120 zł
bazarek : joanka40 : 50 zł 03 gr
[COLOR=#0000cd][B]Razem wpłaty : 180 zł [/B][/COLOR]

Saldo na dzień 01.08.2013 r. :[B] 100 zł 18 gr [/B][/QUOTE]

Dziewczynki ponieważ taka kwota została nam na wątku Fredzika bardzo proszę o zgodę na przekazanie jej na tego biedaka :(
Trzeba go na cito wyciągnąc ze schronu :(
Dziękuję.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246001-GRYŚ-biedne-psie-istnienie-jak-długo-wytrzyma-w-schroniskowym-boksie[/URL]

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Dziewczynki ponieważ taka kwota została nam na wątku Fredzika bardzo proszę o zgodę na przekazanie jej na tego biedaka :(
Trzeba go na cito wyciągnąc ze schronu :(
Dziękuję.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246001-GRYŚ-biedne-psie-istnienie-jak-długo-wytrzyma-w-schroniskowym-boksie[/URL][/QUOTE]

Ponieważ nikt się nie sprzeciwił cały spadek po Fredziku przelewamy na konto wspaniałego Grysia który pod okiem naszej Yolanovi walczy o lepsze jutro :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Ponieważ nikt się nie sprzeciwił cały spadek po Fredziku przelewamy na konto wspaniałego Grysia który pod okiem naszej Yolanovi walczy o lepsze jutro :)[/QUOTE]

Na konto Grysia wpłynęła właśnie kwota 100,18 zł od Fredziulka - ogromnie dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='Beatkaa']Danusiu mam nadzieję,że będziesz nas co jakiś czas rozpieszczać fotkami Fredzika :):) Buziaki dla Was :loveu:[/QUOTE]

Beatko oczywiście że Was jeszcze uraczę fotami Fredzia , nawet mam już trochę ino nie mam czasu żeby wstawić. Może na dniach mi się uda. Buziaczki :*

Posted

Dziękujemy Danusiu, foteczki artystyczne. Ale Fredi się zmienia, rośnie (najbardziej uszy ;). No i widać, że najbardziej zakumplował się z Rudym...
Wybieram się w odwiedzinki do Was, ale mam straszny młyn z suniami z Olkusza...
Buziaki i mizianko :)

Posted

Madziu oczywiście że ucałuję od Ciebie kawalera :)
Iwonko spoko ...widziałam że uratowałyście tę sunię i chwała Wam za to. Wieczorem wpłacę jakiegoś grosika na tę czarną bidulkę. Buziaki :*