Dancik Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 [FONT=Times New Roman, serif]Witajcie dziewczynki, dziękujemy za odwiedziny :) ...u małego wszystko dobrze :) I wiecie co...wiedziałam że nie nadaję się na dom tymczasowy bo się za szybko angażuję uczuciowo, ale myślałam że to tylko w przypadku psów a okazuje się że niekoniecznie :)...dlatego proszę dajcie nam czas do końca tygodnia na decyzję czy mały zostaje u nas czy go ogłaszamy i szukamy mu domu ...kurde bele, to nie jest łatwa decyzja ze względu na ilość zwierza w naszym stadzie i dlatego potrzebujemy jeszcze trochę czasu żeby do niej dojrzeć....obiecuję że np. w sobotę dam znać copostanowiliśmy i będziemy mieć już jasną sytuację :)[/FONT] Quote
joanka40 Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Ja też się nie nadaję na dom tymczasowy...to są potem trudne decyzje. Quote
iwonamaj Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Danusiu, przemyślcie dobrze swoją decyzję, ale fakt faktem, brakuje Wam tylko buraska do kompletu ;) Quote
Martika&Aischa Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 No to czekamy na decyzję ...Danusiu czy Wasz czy Niczyj kochacie zawsze tak samo :lol: Jesteście WSPANIALI :loveu: Quote
AgusiaP Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 A ja chyba wiem jaka będzie decyzja :eviltong: Quote
yolanovi Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Znam ten ból. Sama wzięłam Sendi na tymczas....... Quote
Dancik Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Żebyście wiedziały...to jest straszne :( Wydaje się że niby nic, że przecież damy radę a te cholerne uczucia narastają i narastają ;) Ech gdyby jeszcze mały nie zintegrował się tak fajnie z grupą ...byłoby łatwiej, a tak...jak to słusznie zauważyła Jola "..I jak tu teraz taką kompozycję demontować?"...ale nic, chce całkowicie dojrzeć do tej decyzji ...bo bez sensu go ogłaszać jak ja nie jestem pewna czy go oddam :) Agusia...he, he ;) Buziaczki dziewczynki :* idę dojrzewać ;) Quote
Martika&Aischa Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Danusiu przemyśl proszę na spokojnie swoją decyzję a my cierpliwie poczekamy. Quote
Mysza2 Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Danusiu cokolwiek postanowisz będzie słuszne:):) Buziaki dla Was wszystkich :loveu::loveu::loveu: Quote
AgusiaP Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Ja też buziaczki przesyłam :) Danusiu wiem jaka to trudna decyzja, ale macie czas ;)wszystko sobie spokojnie przemyślcie ;) Quote
Beatkaa Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Decyzja niełatwa. Ale jaką nie podejmiecie na pewno będzie słuszna :) :) Quote
Dancik Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Dzięki kochane za zrozumienie...dojrzewamy sobie i już nam niewiele zostało... dam znać jak osiągniemy pełną dojrzałość ;) Buziaczki :* Quote
Martika&Aischa Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='Dancik']Dzięki kochane za zrozumienie...dojrzewamy sobie i już nam niewiele zostało... dam znać jak osiągniemy pełną dojrzałość ;) Buziaczki :*[/QUOTE] "dojrzewajcie" ciocia ;) Quote
iwonamaj Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 Kto jeszcze nie podpisał? Możemy podpisywać się pod petycją o zamknięcie Wojtyszek! http://www.petycje.pl/7967 Quote
yolanovi Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='iwonamaj']Kto jeszcze nie podpisał? Możemy podpisywać się pod petycją o zamknięcie Wojtyszek! http://www.petycje.pl/7967 Iwonka, ta petycja podobno już od 2011 roku istnieje, a efektów jak na razie nie ma :( Mimo wszystko podpisałam i łudzę sie, że coś pomoże, choć wiary brakuje. Gdzie w grę wchodzi kasa i to niemała, wtedy tworzy się wpływowa grupa wzajemnie wspierających, której nie sposób ruszyć :( straszne to ale prawdziwe... Quote
iwonamaj Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 Tu jest wydarzenie FB... Podobno coś w "Uwadze" było... https://www.facebook.com/events/627596367254786/ Quote
yolanovi Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='iwonamaj']Tu jest wydarzenie FB... Podobno coś w "Uwadze" było... https://www.facebook.com/events/627596367254786/ Chyba nawet ze dwa odcinki Uwagi były poświęcone Wojtyszkom, ale czy to coś da? Na cwile zawierucha a potem ucichnie i tyle. Zazwyczaj tak sie dzieje. Bardzo bym chciała, żeby było inaczej, dlatego podpisałam petycję..... Wątek z mojego podpisu powstał dla ratowania psów z Wojtyszek.... Quote
Mysza2 Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='iwonamaj']Kto jeszcze nie podpisał? Możemy podpisywać się pod petycją o zamknięcie Wojtyszek! http://www.petycje.pl/7967 Już wczoraj podpisana:) Quote
Dancik Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 No to już dojrzeliśmy i ….Uwaga! Tadam , tadam … PS. Agusia cóż za zaskoczenie ... ;) Quote
iwonamaj Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 Danusiu, Sebku- macie serducha jak stąd do.... nie wiem, ale przeogromniaste... :laola: Bidzie działkowej tak się poszczęściło :loveu:, a my straciliśmy fajny domek tymczasowy... Quote
bela51 Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Gratuluje małemu farciarzowi takiego domku:loveu: Ciekawe, czym tak zauroczył Dancik i Jej Rodzine, mały cwaniak :lol: Quote
Gabi79 Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='ewu']Wiedziałam ,że tak będzie:):):):):) Ja też wiedziałam, więc nie wiem, czemu płaczę ze wzruszenia. LEPSZEGO DOMKU CHYBA NIE MOGŁYŚMY SOBIE DLA MALUCHA WYMARZYĆ:loveu: Quote
róża35 Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Gratuluję wspaniałej ,przemyślanej decyzji,szczęśliwy Fred-udało mu się:multi::multi::multi:. Quote
Recommended Posts