Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman, serif]Witajcie dziewczynki, dziękujemy za odwiedziny :) ...u małego wszystko dobrze :) I wiecie co...wiedziałam że nie nadaję się na dom tymczasowy bo się za szybko angażuję uczuciowo, ale myślałam że to tylko w przypadku psów a okazuje się że niekoniecznie :)...dlatego proszę dajcie nam czas do końca tygodnia na decyzję czy mały zostaje u nas czy go ogłaszamy i szukamy mu domu ...kurde bele, to nie jest łatwa decyzja ze względu na ilość zwierza w naszym stadzie i dlatego potrzebujemy jeszcze trochę czasu żeby do niej dojrzeć....obiecuję że np. w sobotę dam znać copostanowiliśmy i będziemy mieć już jasną sytuację :)[/FONT]

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Żebyście wiedziały...to jest straszne :( Wydaje się że niby nic, że przecież damy radę a te cholerne uczucia narastają i narastają ;) Ech gdyby jeszcze mały nie zintegrował się tak fajnie z grupą ...byłoby łatwiej, a tak...jak to słusznie zauważyła Jola "..I jak tu teraz taką kompozycję demontować?"...ale nic, chce całkowicie dojrzeć do tej decyzji ...bo bez sensu go ogłaszać jak ja nie jestem pewna czy go oddam :)

Agusia...he, he ;)

Buziaczki dziewczynki :* idę dojrzewać ;)

Posted

[quote name='iwonamaj']Kto jeszcze nie podpisał?

Możemy podpisywać się pod petycją o zamknięcie Wojtyszek!

http://www.petycje.pl/7967

Iwonka, ta petycja podobno już od 2011 roku istnieje, a efektów jak na razie nie ma :( Mimo wszystko podpisałam i łudzę sie, że coś pomoże, choć wiary brakuje. Gdzie w grę wchodzi kasa i to niemała, wtedy tworzy się wpływowa grupa wzajemnie wspierających, której nie sposób ruszyć :( straszne to ale prawdziwe...

Posted

[quote name='iwonamaj']Tu jest wydarzenie FB... Podobno coś w "Uwadze" było...
https://www.facebook.com/events/627596367254786/

Chyba nawet ze dwa odcinki Uwagi były poświęcone Wojtyszkom, ale czy to coś da? Na cwile zawierucha a potem ucichnie i tyle. Zazwyczaj tak sie dzieje. Bardzo bym chciała, żeby było inaczej, dlatego podpisałam petycję..... Wątek z mojego podpisu powstał dla ratowania psów z Wojtyszek....

Posted

Danusiu, Sebku- macie serducha jak stąd do.... nie wiem, ale przeogromniaste...
:laola:

Bidzie działkowej tak się poszczęściło :loveu:, a my straciliśmy fajny domek tymczasowy...

Posted

[quote name='ewu']Wiedziałam ,że tak będzie:):):):):)

Ja też wiedziałam, więc nie wiem, czemu płaczę ze wzruszenia.

LEPSZEGO DOMKU CHYBA NIE MOGŁYŚMY SOBIE DLA MALUCHA WYMARZYĆ:loveu: