Mysza2 Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Na pewno nie będzie długo czekał na domek Iwonko:) Quote
MagdaB Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 iwonamaj napisał(a):Jestem cioteczki, byłam 14 dni bez laptopa, czujecie????!!!! Bardzo dziękuję za opiekę nad Alfredem- Madzi i Danusi :calus:a Wam, cioteczki za obecność na wątku. Dopiero wróciłam, skontaktuję się z Danusią i wpadnę zabrać małego na szczepienie. No i chyba zaczynamy szukać domku... Czesc Iwonko i nie ma za co :) Quote
Dancik Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Czołem dziewczynki, dziękujemy za odwiedziny :) U Fredziula szafa gra :) Wprawdzie niekontrolowany siur jeszcze się przydarzył wczoraj czy przedwczoraj ale na szczęście już nie w pojemniku na pościel więc idzie ku dobremu :) Tradycyjnie już zapodaję kilka zdjęć łobuziaka... Quote
iwonamaj Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Piękne te fotki i Fredi taki szczęśliwy :) Quote
Martika&Aischa Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 zdjęcia jak zwykle przepiękne :lol: Danusiu piękne te Twoje i nie "Twoje" ogonki ;) Iwoncia nasza wróciła :multi: więc jutro jak zwykle na naszej obowiązkowej kawce wszystko omówimy :lol: Quote
Beatkaa Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Ale mu dobrze :loveu::loveu::loveu: http://img20.imageshack.us/img20/9673/vpgw.jpg Quote
yolanovi Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Fredzik, jak widać, już całkiem się u Danuśki zadomowił, a i domownicy Fredka lubią i chołubią :) Quote
iwonamaj Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 AgusiaP napisał(a):Danusia zdjęcia rewelacja :) Tak, widać rękę i wrażliwość artystki. Quote
AgusiaP Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 iwonamaj napisał(a):Tak, widać rękę i wrażliwość artystki. Dokładnie Iwonko :) Urlop się udał? Quote
iwonamaj Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 Udał, udał... Trochę za długo jak dla mnie, 7- 10 dni to max, potem już tylko się męczę i marudzę ;) Quote
AgusiaP Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 iwonamaj napisał(a):Udał, udał... Trochę za długo jak dla mnie, 7- 10 dni to max, potem już tylko się męczę i marudzę ;) A ja Ci zazdroszczę, chciałabym tak pomarudzić :) Quote
szafra Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Wypoczęłaś chociaż troszkę :p Fredziolek słodko wygląda jak śpi ;) Quote
iwonamaj Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 (edited) Kochane cioteczki z wątku Fredzika :lol: Będę czekać na Was dnia 21 lipca (niedziela) od godziny 15.00 w Sosnowcu, na ogródkach działkowych Pogoń przy ulicy Szpaków. Edited July 12, 2013 by iwonamaj Quote
Dancik Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Dzięki kochane , cieszę się że Wam się zdjęcia podobają. Kiedyś uwielbiałam fotografować irobiłam to jak oszalała, ale później jakoś tak mi to odpadło nie wiedzieć czemu ...teraz jeszcze czasem odzywa się we mnie ta pasja ...ale tylko jak mam tak piękny obiekt do fotografowania jak Fredziulo albo reszta moich ancymonów :) Iwonko wielkie dzięki zazaproszenie ... oczywiście będę i bardzo się cieszę że będzie okazja się z Wami zobaczyć :) Buziaczki od nas i od łobuziaka :* Quote
róża35 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Zdjęcia przecudne,takie ciekawe ujęcia z życia " odwiecznych wrogów"(totalna bzdura):) :loveu:.Śpiący Fred to słodki Fred:) Quote
iwonamaj Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 Tęsknię za Fredzikiem, ale bardzo się cieszę, że jest u Danusi. Zwłaszcza, kiedy patrzę jak paskudnie na dworze. Fredzika siostra czy brat, taki czarnuszek został z mamą na działce :-(... Zaraz po weekendzie zabiorę Freda na szczepienie. Quote
Gabi79 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Dancik napisał(a):Dzięki kochane , cieszę się że Wam się zdjęcia podobają. Kiedyś uwielbiałam fotografować irobiłam to jak oszalała, ale później jakoś tak mi to odpadło nie wiedzieć czemu ...teraz jeszcze czasem odzywa się we mnie ta pasja ...ale tylko jak mam tak piękny obiekt do fotografowania jak Fredziulo albo reszta moich ancymonów :) Iwonko wielkie dzięki zazaproszenie ... oczywiście będę i bardzo się cieszę że będzie okazja się z Wami zobaczyć :) Buziaczki od nas i od łobuziaka :* Zdjęcia rewelacyjne!!!! Taki fotograf by mi się przydał dla Cindy, bo wszyscy narzekają na jej fotki i twierdzą, że gdyby miała robione przez kogoś kto się zna na fotografowaniu, to by migiem domek znalazła. Quote
Romina_74 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Wszystkie zdjęcia są takie rewelacyjne, że aż się zastanawiam kiedy Ty masz czas na inne rzeczy, niż fotografowanie sfory :) Przecież nie można od tak hop siup uchwycić takich poz :) SUPEROWE!!! Kocica Adela cudowna! Taka piękna, dostojna, a pyszczek ma przepiękny!!! A co do ciotek, które rude koty zawsze chciały, to w schronie w Katowicach mamy dwa ... Tak więc DO DZIEŁA!!! ;) Quote
iwonamaj Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 Cioteczki, mam zapytanie i prośbę- czy któraś z Was ma możliwość wypożyczenia klatki- łapki? W maju odłowiłam dziką koteczkę z działki i oddałam na płatna sterylkę do jednej z sosnowieckich fundacji. Po kilkunastu dniach kotka została wypuszczona, jak się potem okazało z opatrunkiem :-(... Biega tak do tej pory (ponad półtora miesiąca). Jest dzika i dość agresywna (to opinia osób z fundacji). Opatrunek nie został zauważony przy wypuszczaniu kotki z kontenera, kicia siedziała wciśnięta w kąciku- byłam przy tym ja, mój mąż i pani karmicielka. Jest coraz gorzej, bo kicia przytyła po sterylce i bandaż chyba ją uciska. Nie ma możliwości złapania jej, jest naprawdę bardzo dzika. Ja nie mam z nią żadnego kontaktu, dokarmia ją starsza, schorowana pani. Co robić??? Quote
szafra Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Trzeba ją jakoś złapać ... to chyba nie będzie łatwe :shake:. Niestety nie mam klatki łapki, ale popytam tu i tam :) Quote
Recommended Posts