Martika&Aischa Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 No to czekamy na naszą Danusię i ogłaszamy Frederico ;) Quote
Martika&Aischa Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 a tymczasem zapraszamy na bazarek m.in. dla Friderico ;) a naszej joance40 przepięknie dziękujemy :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244937-Modne-ciuszki-dla-puszystych-i-nie-tylko-do-20-07-do-godz-22-00 Quote
Beatkaa Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Martika@Aischa napisał(a):a tymczasem zapraszamy na bazarek m.in. dla Friderico ;) a naszej joance40 przepięknie dziękujemy :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244937-Modne-ciuszki-dla-puszystych-i-nie-tylko-do-20-07-do-godz-22-00 super :):) dziękujemy !!!!! już biegnę :loveu: Quote
Dancik Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Witajcie dziewczynki ...sory że dopiero teraz pisze ale chciałam sobie odzipnąć od kompa . U Fredzia wszystko ok, lata, skacze, zaczepia czyli nieustająca zabawa trwa :) Tylko zauważyliśmy że łobuziak lubi sobie siknąć to tu, to tam ...najchętniej w pojemniku na pościel ;)...właśnie odkryliśmy zbrodnicze plamy ;) W sumie to dziwne bo kupki robi jak należy czyli w kuwecie ...tylko z tym sikaniem czasem szaleje.Popsikaliśmy pojemnik na pościel tym odstraszaczem zapachowym dla kotów ...zobaczymy , może pomoże :) No i mam nadzieje że zacznie brać przykład ze starszych kolegów i koleżanki że wszelkie potrzeby załatwia się w kuwecie. Jest u nas przeca krótko to może niebawem załapie :) Przesyłam Wam buziaki od malutkiego i zapodaję trochę zdjęć . PS. Ostatnio zdarzyło mu się parę razy samemu do mnie przyjść i się przytulić ...jak na takiego dzikuska to sukces :) PS2. Beatko prawdę mówiąc to wolałabym żeby Iwonka zajęła się ewentualnymi telefonami...zresztą poczekajmy aż przyjedzie , to przeca niedługo....to ustalimy co i jak. Quote
Dancik Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Agusia to zdjęcie specjalnie dla Ciebie ….szara czy raczej czarna eminencja Adela w pełnej krasie ;) Quote
Beatkaa Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 http://img189.imageshack.us/img189/3141/cdqd.jpg ZAKOCHAŁAM SIĘ!!!!!:loveu::loveu::loveu: Freduś na pewno szybko nauczy się czystości,jeszcze dzień dwa i na pewno będzie dobrze :):) Jasne, w razie czego moja oferta ogłoszeń aktualna :) Quote
Martika&Aischa Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 on jest po prostu zabójczy :loveu::loveu::loveu: Czarnulka cudna :loveu: buziaki dla Wszystkich psich i kocich ogonków :loveu::loveu::loveu: Quote
Dancik Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Beatko właściwie to sikanie to na zasadzie incydentów więc miejmy nadzieję że Fredzio szybko załapie że to nieładnie :) Martusia dziękujemy za buziaczki i odwdzięczamy się tym samym :* Quote
joanka40 Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Bazarek na koteczka ruszył wczoraj. Zapraszam ! Quote
MagdaB Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Nie miałam dostępu do neta przez cały weekend, więc pojawiam się dopiero teraz. Cieszę się że u maluszka wszystko ok. Jutro zrobie update do FB, bo dziś mi się już nie chce :P Quote
AgusiaP Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Dancik napisał(a):Agusia to zdjęcie specjalnie dla Ciebie ….szara czy raczej czarna eminencja Adela w pełnej krasie ;) Ślicznie Ci Danusiu dziękuję :loveu:piękna kocica :loveu::loveu::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 i ja się przywitam wieczornie z naszym Fredzikiem :lol: Quote
joanka40 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Fredku, na razie sprzedane tylko galotki...:placz:. Quote
Martika&Aischa Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 joanka40 napisał(a):Fredku, na razie sprzedane tylko galotki...:placz:. Asik jak to mówią : " Pierwsze koty za płoty" :cool3: Quote
iwonamaj Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Jestem cioteczki, byłam 14 dni bez laptopa, czujecie????!!!! Bardzo dziękuję za opiekę nad Alfredem- Madzi i Danusi :calus:a Wam, cioteczki za obecność na wątku. Dopiero wróciłam, skontaktuję się z Danusią i wpadnę zabrać małego na szczepienie. No i chyba zaczynamy szukać domku... Quote
Recommended Posts