Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie dziewczynki ...sory że dopiero teraz pisze ale chciałam sobie odzipnąć od kompa . U Fredzia wszystko ok, lata, skacze, zaczepia czyli nieustająca zabawa trwa :) Tylko zauważyliśmy że łobuziak lubi sobie siknąć to tu, to tam ...najchętniej w pojemniku na pościel ;)...właśnie odkryliśmy zbrodnicze plamy ;) W sumie to dziwne bo kupki robi jak należy czyli w kuwecie ...tylko z tym sikaniem czasem szaleje.Popsikaliśmy pojemnik na pościel tym odstraszaczem zapachowym dla kotów ...zobaczymy , może pomoże :) No i mam nadzieje że zacznie brać przykład ze starszych kolegów i koleżanki że wszelkie potrzeby załatwia się w kuwecie. Jest u nas przeca krótko to może niebawem załapie :) Przesyłam Wam buziaki od malutkiego i zapodaję trochę zdjęć .
PS. Ostatnio zdarzyło mu się parę razy samemu do mnie przyjść i się przytulić ...jak na takiego dzikuska to sukces :)
PS2. Beatko prawdę mówiąc to wolałabym żeby Iwonka zajęła się ewentualnymi telefonami...zresztą poczekajmy aż przyjedzie , to przeca niedługo....to ustalimy co i jak.

Posted

Beatko właściwie to sikanie to na zasadzie incydentów więc miejmy nadzieję że Fredzio szybko załapie że to nieładnie :) Martusia dziękujemy za buziaczki i odwdzięczamy się tym samym :*

Posted

Nie miałam dostępu do neta przez cały weekend, więc pojawiam się dopiero teraz. Cieszę się że u maluszka wszystko ok. Jutro zrobie update do FB, bo dziś mi się już nie chce :P

Posted

Dancik napisał(a):
Agusia to zdjęcie specjalnie dla Ciebie ….szara czy raczej czarna eminencja Adela w pełnej krasie ;)

Ślicznie Ci Danusiu dziękuję :loveu:piękna kocica :loveu::loveu::loveu:

Posted

Jestem cioteczki, byłam 14 dni bez laptopa, czujecie????!!!!
Bardzo dziękuję za opiekę nad Alfredem- Madzi i Danusi :calus:a Wam, cioteczki za obecność na wątku. Dopiero wróciłam, skontaktuję się z Danusią i wpadnę zabrać małego na szczepienie. No i chyba zaczynamy szukać domku...