Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 486
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za życzenia cioteczki i jeszcze mam jedną prośbę...
Założyłam wydarzenie na FB https://www.facebook.com/events/586910111340259/ dla pieska z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/threads/244768-Dino-m%C5%82ody-piesek-ma-niewiele-czasu-w-dt-szuka-ds-na-cito-POMOCY
Gdybyście mogły zajrzeć :modla:... A może ktoś pomógłby uaktualnić wydarzenie na podstawie wątku z Dogomanii? Czasem coś przekleić z Dogo na FB? Okropna jestem, wiem :oops:...

Posted

[quote name='iwonamaj']Dziękuję za życzenia cioteczki i jeszcze mam jedną prośbę...
Założyłam wydarzenie na FB https://www.facebook.com/events/586910111340259/ dla pieska z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/threads/244768-Dino-młody-piesek-ma-niewiele-czasu-w-dt-szuka-ds-na-cito-POMOCY
Gdybyście mogły zajrzeć :modla:... A może ktoś pomógłby uaktualnić wydarzenie na podstawie wątku z Dogomanii? Czasem coś przekleić z Dogo na FB? Okropna jestem, wiem :oops:...
Iwonko ja niestety nie FB -kowa :( ale wierzę że ktoś się znajdzie i będzie wydarzenie prowadził na bieżąco :) a TY jedź i odpoczywaj !!!!! Należy Ci się :) i wracaj oczywiście szybciutko bo " piątki" czekają ;)

Posted

Śliczny łobuziak :) Rayek będzie miał się z kim bawić :) Iwonko wypoczywaj bezstresowo ...my już tu wszystko załatwimy. Rozumiem że jak wet stwierdzi że mały już jest zdrów to Magda da mi znać ?..bo musimy się jakoś umówić na przetransportowanie do nas małego.

Posted

Dancik napisał(a):
Śliczny łobuziak :) Rayek będzie miał się z kim bawić :) Iwonko wypoczywaj bezstresowo ...my już tu wszystko załatwimy. Rozumiem że jak wet stwierdzi że mały już jest zdrów to Magda da mi znać ?..bo musimy się jakoś umówić na przetransportowanie do nas małego.

Z tego co mówiła Iwonka wizyta już nie jest ptrzebna. Miała być tylko "kwarantanna". Chyba dobrze zapamietałam?

Posted

MagdaB napisał(a):
Z tego co mówiła Iwonka wizyta już nie jest ptrzebna. Miała być tylko "kwarantanna". Chyba dobrze zapamietałam?

A tak , tak . Masz rację Magda :) Rozmawiałam już z Iwonką przez telefon i tak mówiła że do końca tygodnia kwarantanna. Zadzwonię do Ciebie w piątek to się jakoś umówimy co do transportu małego. Pozdrawiam :)

Posted

Dancik napisał(a):
A tak , tak . Masz rację Magda :) Rozmawiałam już z Iwonką przez telefon i tak mówiła że do końca tygodnia kwarantanna. Zadzwonię do Ciebie w piątek to się jakoś umówimy co do transportu małego. Pozdrawiam :)

Dobrze, to czekam na telefon :)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Madziu jeśli jesteśmy coś winne za Fredzika to proszę pisz ...

Iwonka dała mi cała wyprawkę, więc nic nie musiałam kupować.

Posted

Nasz Fredziu ma się dobrze. Rozbrykał się, chyba już czuje się zupełnie pewnie u nas. Jego ulubione miejsce jest dalej za sofą. Co do wypadków to póki co ustały. Aptetyt ma ładny, oczko jeszcze kropimy. Bawi się czym popadnie, również naszymi rękami czy ubraniami. Fredziu jest naprawdę kochanym stworzeniem :)

Posted

moris1001 napisał(a):
Dziękujemy pięknie za fotki i prosimy o jeszcze :Rose:

Nasz Fredziu jest bardzo ruchliwy, więc ciężko jest zrobić dobre zdjęcia. Ale dziś pewnie nastęna sejsa będzię, wieć wynikami napewno się podzielę :).

Posted

MagdaB napisał(a):
Nasz Fredziu jest bardzo ruchliwy, więc ciężko jest zrobić dobre zdjęcia. Ale dziś pewnie nastęna sejsa będzię, wieć wynikami napewno się podzielę :).

w takim razie czekamy na nową odsłonę naszego maluszka :):):)