Rav Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 yyyyyyy?.....przepraszam czy Wam sie nudzi? :D Matisse kojarze skads ten opis z tymi grzecznymi dziewczynkami :D Quote
Manu Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Widzisz, jak nuda bywa twórcza...? :wink: A co do tego topiku o zasadach forumowych, to jest to dla Waszej (będziecie doinformowani) i mojej (nie będe sie ciągle powarzać) wygody. 8) Quote
Cobra Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 Widzicie jaka Diana nam zrobila wygode. Gratulacje za pomysl.:) Quote
Diana14 Posted February 18, 2004 Author Posted February 18, 2004 Widzicie jaka Diana nam zrobila wygode. Gratulacje za pomysl.:) eee.......co Ty mi gratulujesz jak to był nasz wspólny... :oops: Quote
Matisse Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Rav widze przelamales sie i zajrzales na jeden topik wiecej niz zwykle :P No ciekawe skad znasz... Dianka czekamy na kolejne madrosci 8) Quote
Manu Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 I dlatego mi ciężko, że Wam z tym ciężko... I nie "będzie", bo to już obowiązuje, tylko ja osobno muszę każdemu tłumaczyć.No i nie ja je wymyśliłam... :roll: Manu, qrche, przeczytałem cały OffTopic na Szpicach again i nie znalazłem niczego w powyższej sprawie... możesz mi to streścić na priva, albo GG? Ale co Ty chciałeś znaleźć na Off Topiku ? :o Chyba mnie nie zrozumiałeś... "W powyższej sprawie" to co masz na myśli ? Quote
Agnieszka_ Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 czy lepiej sobie zrobic córkę czy synka? czy synek będzie bardziej krnąbrny od córeczki? a może dziewczynka będzie chciała miec dlugie włosy, i co ja wtedy zrobie???? pozdrawiam sympatycznych i kulturalnych chamska, nienormalna dziewucha, która własnie idzie sie wyzyc ze swoimi zulerskimi tekstami na ulicę Husky moze byc trzymany nawet w kartonie', jak ktos wczesniej napisal i sie z tym zupelnie zgadzam. Jest pies jak kazdy inny, przestan demonizowac. Zatem nie pozostalo mi nic innego jak doradzic ci trzymanie psa przez 10 godzin w kartonie. Ze metros jest kobieta to ja tego nie widze, slowo metros to slowo meskie a nie zenskie (ten metros, a nie ta metros), wiec jak ktos tak sobie wybiera, to ja nic na to nie poradze. czy to jest forum erotyczne? No kurcze prawda wyszła na jaw. A mieliśmy taką dobrą przykrywkę.. Pozostaje pytanie - czat erotyczny psy z psami , ludzie z ludźmi czy ...........????????? hmm... to juz nie było zabawne... Dlaczego tak uważasz ?? Ja kocham swojego psa . Ja moge założyć zespół 'Ich dwoje i pies' - psem będe ja... Quote
Manu Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Aga, ale wygrzebałaś perły z lamusa !!!! :lol: Ale to jest myśl ! :angel: Poszukać wśród takich staroci ! Boshhh, jakie wtedy myśmy głupoty wypisywali... :oops: :lol: Quote
Agnieszka_ Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 ... coz jako ze 23 na karku to moge ze dwa wyroki po 25 jeszcze dostac Fair a co powie Twój tata , że pijesz piwo ? A tak wogóle to sportowcy mą pić alkohol ? Czy to nie jest forma dopingu? szybszy piwko jest dobre na zakwasy:) hehehehe....... Taki mistrz jak Ty to chyba nie powinien znać słowa " zakwasy" jak na wozku byla Twoja córka to moze oskarzyc go o molestowanie podobno zawsze dziala heheh.... kura? kaczka? koza?.....koń, krowa, świnia, o droga, chyba na Ostrołękę U mnie są tylko piersi z kur , a kurcze a'propo piersi , zapomniałem sprawdzić tego Playboya .Sorki Pay . szybszy przywiez go na zawody bo narazie kasy nie mam by kupic Myślisz że tak łatwo się ruszać gdy waży się 200kg ? Quote
Agnieszka_ Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 W moim wieku myślenie nie jest już mocną stroną (zresztą nie tylko myślenie). Najlepiej okreslił to jeden z maszerów , wtaczając sie zaprzęgiem na metę, gdy wychrypiał: "Q.... (chodziło mu chyba o znak jakości?) testy do Legii Cudzoziemskiej przy tym to nic!!!" chetnie skosztuje ciekaw jestem czy jest dobra w smaku Karma z piwem ? no a jak jak mozna chipsy z piwem to czemu nie karme ??? szybszy jak bedzie dobra ta sam zaczne wcinac Powinieneś jadać karmę z mlekiem na śniadanie zamiast płatków a nie myśleć o zagryzaniu nimi piwa . Twój organizm potrzebuje jeszcze dużo białka i wapnia . Jak to jest, że obojętnie jaki temat się zacznie, zawsze kończy się na piwie? Bo maszerzy aby nie zamarznąć muszą mieć zawsze we krwi troszkę alkoholu . Ja bym zalecał koktajl o wdzięcznej nazwie " Hu Hu " . Aby go zrobić potrzeba 100ml. zimowego płynu do spryskiwaczy , 50 ml płynu hamulcowego i 30ml do smaku płynu Borygo . Napój podawć wstrząśnięty z lodem . Smaczego . Tonto, jezeli chodzi o piwo, to pay jest prowodyrem(no wiesz, to juz zwichrowana psycha, rodzina patologiczna, itp...) Dominik....jestesmy z Toba!! Quote
PaYooK Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 ELO!!! A czy wasze psy spały kiedyś na, jak ja to nazywam, Statuę Wolności? leżąc na plecach, tylne łapy wyprostowane i jedna, przednia, w górze? Czasem to lepsze od telewizora! :D No moja tak spala pare razy :D To wygladalo jakby salutowala Hitlerowi :wink: (lapa w powietrzu). My robimy 8km w ok. 15 minut, ostatnio mierzyłam.. Of Ewuś, Ewuś.. ile Ci Pay i Kaśka płacą za reklamę?? :D jakbyś mnie nie znała, martuś.... ot, dobre słowo i tyle :P rachunek wysyłam pocztą :D Taki młody a z takim przebiegiem ? :wink: Quote
Diana14 Posted February 19, 2004 Author Posted February 19, 2004 Agnieszka i PaYooK!!! Nalezy wam się duze piwo na zlocie.....:) Quote
PaYooK Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 ELO!!! Agnieszka i PaYooK!!!Nalezy wam się duze piwo na zlocie.....:) to jednak stawiasz piwko na zlocie 8) spokojnie to dopiero poczatek ;) Quote
Diana14 Posted February 19, 2004 Author Posted February 19, 2004 ELO!!!Agnieszka i PaYooK!!!Nalezy wam się duze piwo na zlocie.....:) to jednak stawiasz piwko na zlocie 8) spokojnie to dopiero poczatek ;) No cóż.......to chyba Twój urok osobisty..... Quote
PaYooK Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 ELO!!! No cóż.......to chyba Twój urok osobisty..... ma sie to Cos... 8) :lol: :angel: Quote
PaYooK Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 ELO!!! kolejna porcyja cytatow :) A tak w ogole to haszczak pisze sie przez "h" a nie "ch" :oops: Moze sherman nie ma "haszczaka", ale "chaszczcze-aki" (takie krzaki) :wink: (zart oczywiscie, jakby ktos nie skapowal) :P OO wlasnie, moglam od razu powiedziec zebys szukal zoltej przyczepy(ja zauwazysz z odleglosci jakis 3 km, albo i wiecej). Pay, miales jednak racje zeby naszych ojcow nie wpuszczac na wozek.... Dzisiaj znowu tata pojechal i rozwalil wozek Ja nie wiem jak ci nasi tatusiowie jezdza, twoj przeciez tez bez przerwy cos rozwala jak wsiada na wozek..... Takze jutro trening na 3-kolowce Oni poprostu dbaja o nasze bezpieczenstwo i znajduja defekty wozkow 8) Pay zamienisz się w batmana ? Minik, ale z tym batem to nie za dobry pomysl, Ty wiesz jaki bedziesz mial opor powietrza jak rozlozysz skrzydla?? Hmmm... No ale chociaż psy są trzeźwe. Może to działa tak, jak z tym przysłowiowym koniem co sam do domu trafia... :wink: :-? :D Psy ciągną do monopolu po zapas browarka. Alez skad, bagi, przeciez warkot pily to tak naturalny(i przyjemny) odglos... Ale bzdury tam są wypisane. Warto przeczytać . :D Quote
Agnieszka_ Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 Aaaa, widzisz, nie napisaliśmy najważniejszego, to pies ma ciągnąć, a Ty masz siedzieć na siodełku Mike zapomniał dodać że husky są bardzo inteligentne i przy odrobinie cierpliwości i szczęścia można nauczyć je aby załatwiały się w toalecie a wtedy całkiem nie trzeba wychodzić na dwór. Viki niestety nie potrafi obslugiwac WC. Ale jak nie chce brudzic swoich lapek, to wychodzi na balkon, elegancko podnosi nozke i sika na swoj ulubiony bez. Spacerow tez nie lubi. Zeby sie wybiegac robi sobie rundke lub dwie za swoim ogonem i spokoj. A tak to godzinami oglada telewizje i czyta sobie ksiazki. Czasami gra w karty. To Wasze psy cos jedza?. Viki przeczytal iz hłaski to rasa malo jedzaca no i przestal jesc drogie karmy. Pare ziarenek dziennie i to wszystko. Reszte organizuje sobie 'w locie'. Czasami, jak dostaje kromke suchego chleba, zanosi ją na balkon i tam czeka na 'chetnych'. Ja sprzatam pozniej pióra - bo on nie lubi obslugiwac odkurzacza. Poniewaz jest to bardzo ekonomiczne, specjalnie nie protestuje. Czasami tez trafi sie jakis kotek lub maly piesek (a poco uciekal?). Niekiedy tylko w nocy 'pozycza' sobie karte i cicho wychodzi, nawet nie slysze jak otwiera sobie drzwi. Jak wraca, to tez na paluszkach. Pozniej na rozliczeniu mam jakies dziwne pozycje: knajpa taka, inna. Ale jest mlody, jak sie wyszumi, to mu przejdzie. Więc wybacz mi to bzdurne wypracowanie zacofanej idiotki. Szybszy jakis niewyżyty jest . Może byś z psami poszedł pobiegać i mózg dotlenił. Kto wie, może wtedy zaczniesz rozumieć co się tu pisze Nie trać nadziei u mnie z mysleniem kiepsko. bahahaaa a huhuhu ! Tj...dobrze się czujesz? Zakrztusiłeś się?? Quote
Diana14 Posted April 14, 2004 Author Posted April 14, 2004 Odkopuje mój zardzewiały juz topic aby dac Wam mała porcje smiechu.... Na wycieczce do Hiszpanii mielismy cudownego przewodnika.Towarzyszył on nam codziennie w okropnych trudach wycieczek urozmaicając je swoimi opowiesciami.Lubił takze podczas mówienia pocmokać przez co nazwany został przez nas CMOK. Oto jego krótkie aczkolwiek niesamowicie ciekawe wypowiedzi.... Tutaj znajdują sie pasy po których należy przejść aby znaleźć się po drugiej stonie ulicy Figurka przybrała czarna barwę Podczas zjazdu 2 piętrowym, chwiejacym się autokarem z góry Montserrad.... Tutaj droga nam się rozdwaja.Zapewne drugi wariant jest bardziej ekscytujacy ale my pojedziemy tędy. Tydzień kwiatów trwa 9 dni... Podczas wycieczki do Barcelony... Barcelona może się poszczycić największymi budynkami w mieście Większość mieszkańców Barcelony mieszka poza miastem Po lewo na przodzie mamy pomnik a po lewo... Podczas zwiedzania Montserrad.... Klasztor rozwijał się powoli ale potem stał się samodzielnym zgromadzeniem. Quote
Recommended Posts