Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam!

Ten toipc jest dla tych co lubia się śmiać z siebie i innych.

Jak znacie fajne cytaty to wpisujcie.........bedzie śmiesznie...

Liczę, że ZH i Wojtas się tu pojawią no i Cobra oczywiście...

Zapraszam

A na rozgrzewkę:

o kurcze ZH mamy tu artystki... a ja zrobilem gorke z bitej smietany i nazwlaem ja mont everest bita smietanka
Co Ci robili w tym szpitalu? A radziłem, żebys do mnie na stół trafiła, to nie
wkurzona kobita to zla kobita
dobra angazuje Ciebie jako mojego osobistego kuchcika :p
A Ty Cobra, wazelina jesteś niezła... A miałem Cię za twardziela... Dianka10, wiesz jak było fajnie, gdy Cię nie było? spokój, cisza, nikt nie marudził, nie narzekał i płakał.. A teraz znowu jeste
one wszędzie "mają coś do powiedzenia" - każdy Off Topic musi być ich, liczy się przemiał.. no wiesz
Ale nie martw sie, z czasem nauczysz się filtrować, to tak jak ludzie mieszkający przy torach kolejowych.. po kilku latach nie słyszyśz pociągów, tych planowych, bo jak pojawi się jakiś nowy dajmy na to "paryski express" to można mu chwilkę uwagi poświęcić
z PANEM, to Ty masz tyle wspólnego, co koń z koniakiem.
na forum musza byc kobity bo inaczej jak sa sami faceci robi sie tzw. kolko gejowskie, choc gej jest okej, ja sie do nich nie zaliczam. chyba ze ty???
a coś mi się widzi, że Wojtas niektórych dotknął... A swoją drogą, to też bym sobie podotykał...
Kochani wrażliwi forumowicze- CZYTAJCIE MIĘDZY WERSAMI!!!. Już nawet Dianka to umie, a ma dopiero 10 lat
nogi mnie boal, mam 38 stopni goraczki, gardziolko boli, suchy kaszel... ale bylo warto tropikow zar szal cial
Trafilem tu zupelnie przypadkiem i jestem oburzony, ze nikt mnie nie poinformowal, iz taki temat istnieje. Skandal!
specjalnie dla Dianki14 lat 10, ktora nadal ma watpliwosci co do mojej plci.
buziak jak nie zgadniesz a jak zgadniesz dwa (jesli jestes dziolcha:P)

jak zgadniesz to co do nagrody omowimy na priv... wiesz szpiedzy

Wiedzialam, ze mnie tu w odpowiedniej chwili przywieje... o blondynkach Wam sie zachcialo, co? pieknie, pieknie... wiedzialam, ze dobrze robie farbujach wlosy
przesluchuje wlasnie nowa plytke Blue Cafe i zwrocila na moja uwage piosenka "bida", w ktorej jest dosc ciekawy tekst: "bida w kolo, ale nam wesolo..."
Nie chce sie moze ktos uchlac????
Czytaj uwaznie. Wszyscy mamy po dziewiec lat, tylko niejaka Dianka14 ma lat dzies... szesnascie (?)
Marian, zmieniłeś uczesanie? brwi zgoliłeś? b jakoś inaczej wyglądasz....
Pozdrawiam drogie Panie, a Ty Tajra nie pij tyle...
Aga: niestety ja sie w tobie nie zakocham bo coz... Tajra jest o wiele ladniejsza, ten pyszczus te oczy, to mile futerko!
Ufarbowalem, w dodatku zle nalozylem barwnik, i widac efekty.
Nie pozdrawiam
No i Ty mi się dziwisz, że ja nie wiem jakiej płci jesteś???
Ok, powiem prawde. Ciezko mi z tym. Jestem, jestem...jestem hermafrodyta...
Te, odpierwiastkuj sie od mojej laski!
chyba wiem co jest z Mami... ona/on ma zabudzenia osobowosci
Więcej o Marianie z Koluszek już wkrótce... (jeśli kogoś to interesuje)
Wszystko pieknie i ladnie, tylko zapomniales o mojej konkubinie - Genoweie ze Zgierza. Jestem tym faktem zbulwersowany, co prawda ma juz ona pare lat i jest calkowice wyzuta i zniszczona , ale chlopie...nie przesadzajmy
Otoz to, nie chce byc medialna dziwka!
Biografia - "O sobie samym...Marian" juz niebawem w sprzedazy. Wydawnictwo "Poczytej mi Olek..."
Co do konkubiny Mariana, Genowefy ze Zgierza, to celowo to przemilczałem, żeby nie niszczyć złudzeń żeńskej części forum...
A czy do tej biografii zostanie tez wydany album ze zdjeciami slupow? Ja chce wydanie z autografem !
yyy? chyba zaczynam sie o was martwić!
Nieźle chłopaki, nieźle, słupy piękne i wiatraki też
Droga ofco... a czy Ty mi nie składałaś jakichś propozycji? i co? czekam, czekam... i nicz...

To na dzisiaj wszystko, choc jest jeszcze dużo ciekawych cytatów.

Miłego czytania i jak coś wyszukacie to wrzućcie tutaj..........

Podziękowania dla Cobry za pomoc w tworzeniu topicu :lol:

Pozdrawiam!!!

Posted
To na dzisiaj wszystko, choc jest jeszcze dużo ciekawych cytatów.

Co to za lenistwo? jak jeszcze coś jest, to dawaj tu zaraz, w końcu jeszcze masz ferie, nie?

wiedziałam, że się tu pojawisz :evilbat:

bardzo mi przykro dziecino, ale teraz Twoja kolej........

co to za lenistwo zeby mną się wyręczać.......???

Posted
no dobrze.ale ja sie pytam po co jej nóż kuchenny na spacerze z psem?????????
ofca napisał:

[...]

pani robila to dlugo, robiac mi laske

[...]

Nie mogłem się powstrzymać, sorki...

Dobrze, co wcześniej się wydało, że ofca to nie ten ofca...

Posted

stwierdzenia naszej klasy, jak np.:

" one rozmnażają się bezpłciowo "

" ale ja wole siedzieć przy oknie bo jest mi raźniej, zwłaszcza w słoneczne dni"

to nic innego jak " to są skutki picia wódki" :drinking:

pozdrawiam, Ania

ps. do tego topicu możnaby przyczepić metkę z napisem " tylko dla ludzi o mocnych nerwach i zwieraczach"

Posted

kolejna slaska madrosc:

" jak se pojesz, tak se wyrosz" troche drastyczna albo inna:

"owlekaj galoty bedziem sie calowac"

kumpel na komisji lekarskie i facetka pyta sie go:

"czy byl pan kiedykolwiek karany?"

a on:

"owszem, w przedszkolu stalem zakare w koncie,a tamten przede mna tez stal i sie nie przyznal" (ja bylem przednim)

Posted

Specjalnie dla marudy ZH trochę dorzucam cytatów.....

Matisse.......pojawiasz się na szpicach więc chociaz w 1/100 jesteś szpicomaniakiem :D

Manu....bedzie jeszcze duzo a Twoich na pewno też nie zabraknie :lol:

Ofca, może lepiej nie do serca, co ? Bardziej przydatne będzie: przez żołądek do rozumu...
Marian...........a wiesz, że ja mam znajomych w Koluszkach???

Tam też kręci się jakiś warit co słupy fotografuje.......wiedziałeś o tym???

Wiedzialem. Kto by Zenka nie znal?!

Mlody chlopak - 58 letni, swego czasu walczyl ze mna w bitwie pod Raclawicami. Pozniej zatrudnilem go u siebie, bo potrzebowalem zmiennika do podnoszenia tej rogatki, o ktorej wczesniej napisalem. I wtedy zaczela sie jego pasja... nie napisze na ten temat nic, gdyz drogi dziecko jestes jeszcze osoba niepelnoletnia, i takie historie nie sa na Twoje dziewicze uszy. Dodam tylko, ze Zenon nigdy nie zajmowal sie slupami. Teraz na stale mieszka w Tuszynie i tam pracuje jako handlarz odzieza zagraniczna. Marzy mu sie wyjazd do Czech, na ktory odklada grosz do grosza. Ah, wciaz jest samotny...

Wojtas......czyżby obudził się w Tobie zmysł artystyczny???

Ten kolega tez ukrywa wielka tajemnice, ale na razie pozostanie ona miedzy nami - Wojtasem, Marianem i Stefanem (ZH) gdyz chlopak jest niesmialy i zamkniety w sobie...

Ofka...musisz się przyzwyczaić, że tu nie ma normalnych ludzi........oprócz mnie oczywiście....

Ty, drogie dziecko, jestes jeszcze mloda (10 prawda? Dobrze zapamietalem...) i nie poznalas smaku zycia

Dobrze zapamiętałeś Dianka ma 10 latek... A Cobra jakieś niecenzuralne teksty Jej podsuwa. Cobra pomyśl... Co do słupów nie ma nic piękniejszego
Wojtas chba jest, a hydranty, a somotne znaki drogowe... choc nie ma to jak majestatyczna wieza radiowa, ktora nad nami goruje
No to ja tytułem wyjasnienia - Dianka, musisz nam na słowo (póki co) uwierzyć, że to co widziałaś na fotkach Zenka, to na prawdę nie były słupy
Mam ! Znalazlam swoje nowe hobby zafascynowana przygodami Mariana i Zenka Bede fotografowac biale linie na drogach
Wariaci.........ale se hobby znaleźli....

Ja jestem normalna.....

Nie spotkałem jeszcze wariata, który twierdziłby inczej

slupy, wieze, ciagle linie na drodze, kto da wiecej?/

Ja mogę jeszcze kominy fotografować...

Ej Horyzont, z klubem nie ma sprawy.. ale pod warunkiem, ze masz jako takie pojecie o historii linii i slupkow przy drogach... zaczynamy od krajowych czy autostrad? Proponuje krajowe... auto tak fajnie skacze jak jedzie...
okoliczności są tak pogmatwane, że nie można mówić, że są komukolwiek znane...
zajawka ze slupami, znakami itp jest niezla, ale wrocmy do rzeczy przyziemnych... np. dlaczeg oswiatem rzadzi kasa i laski leca na nia??

Cobra odpowiedz jest prosta. "Bo to co nas podnieca,to sie nazywa kasa..."

Agacia...co po co się przyznajesz...

wyszlo szydlo z worka

Ej ! A ja omal nie zapomniałam, że dziś obchodzę pewną rocznicę ! Ważną rocznicę !

Jestem już 1 rok na Forum Dogomanii !!!

Muszę za to wypić !

glowa do gory bedzie dobrze Dogomania.pl jest z Toba
Tu było ogłoszenie.. skasowane przez metros :evilbat:
Hej, a może jakieś dobre słowo dla bezrobotnego?
Biedny PaY

oj biedny, biedny.. dzisiaj oddalem krew (bo nie mialem na czekolade)

..tylko nie badz taki nerwowy PaY... bo znowu zjedziesz
Pay, Tajraga !... Co to za kłótnie rodzinne ??
kto przystaje z wilkiem ten nauczy sie wyc"
Nie ma to tamto... Ja jestem nieprzekupna
"Boroku" to inaczej "sieroto" lub "ofermo". Ale bardziej sieroto.

A może to coś od nieboraku ?

A może to chodzi o buraka??? np.: ćwikłowego???
Gdzie jest snieg?
Łeee, Jacek... zepsułeś potencjalną zabawę...
tak

O! Pay, ale jesteś wylewny

...idzie zima, wóz czasem nie chce odpalić to się Kenie podczepi i wio!
gorąco zapraszam wszystkich chetnych !!!!

P.S. moze administracja nasza kochana sie pojawi ???

w zapasie jak chcesz liczyc do dolicz 60 zł za skrzynke piwa
ZaHoryzontem!Ile Ty masz lat dziecino??

Jak ja lubie jak ona do mnie tak mówi...

PaYooK.. a co z imprezami towarzyszącymi?

Jakby co, to ja się zgłaszam na ochotnika do organizacji. Na przykład mógłbym zasiąść w Sznownym Jury konkursu "Miska mokrych podkoszulków" - tak myślę, że mogę kontrolę antydopingową przeprowdzić - wiesz, czy jakieś silikony się nie zgłaszają, i te rzeczy (z naciskiem na te rzeczy)...

Melduję, że jadę na zlocik i zaraz wysyłam zgłoszenie do PaYooKa!!!

Hahaha.........teraz to macie przechlapane..

Przechlapane?

Ciekawe, czy przejdziesz kontrolę antysilikonową... bo wiesz, regulamin przewiduje wnikliwą i długotrwałą kontrolę...

Ale super ! Coraz więcej nas...

I Dianka będzie... oj, będzie się działo...

ale z tego co mi wiadomo jury skada sie min z 3 osob wiec pay i zh, dolaczam do was
jako prowodyder calej imprezy bede szefem jury i ZH i Cobra beda zasiadac po mojej lewej i prawej stronie
jak nie bedzie chetnych to sami wybierzemy zawodniczki

To na dzisiaj wszystko.........

Proponuję żebyście też się trochę wysilili bo niedługo tu padnę od wyszukiwania i wklejania tych cytatów........

Posted

poniewaz z racji posiadania osobnikow wiadomej rasy pozwalam sobie zaliczyc sie do szpicomaniakow i co za tym idzie zapodac Wam moi mili sama madrosc w postaci takiego oto dowcipu.... mam nadzieje ze przejdzie przez cenzure mimo pewnej perwersji 8)

jesli uraze kogos tym postem to z gory przepraszam :roll:

Weterynarz mial zainseminowac krowe!Przyjechal do gospodarstwa i zaczyna przygotowywac sprzet i widzi jak gospodyni przybija gwożdzia do ściany obory!

Weterynarz się pyta:

-Na co pani ten gwóźdz przybija?

-Żeby miał pan gdzie spodnie zawieśić!Odpowiada gospodyni!

pozdrawiam a & malamuty

Posted

a tu troche txt naszych wspanialych szpicomaniaczek:

juz ustalone ze jakby co Agcie napastuje :) spimy razem :)

A tak apropo.. mi tez mozecie znalezc jakiegos faceta:D

fajnie by bylo zeby mial jakiegos zaprzegowca :D

AnTu...Ty mi tu konkurencje robisz, o Ty

Posted

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że nie możecie znaleźć więcej fajnych dogomaniackich tekstów.......

Tylko Cobra się wysilił..... :lol:

Może jutro czegoś jeszcze poszukam dla leniwców....

Papapapa

Posted

Dianka, ja bardzo zajęta była relacją i zdjęciami z Cisnej... :roll: A topik tak mi się podoba, że będę bardzo czekać na następne cytaty. :D

Posted
Dianka, ja bardzo zajęta była relacją i zdjęciami z Cisnej... :roll: A topik tak mi się podoba, że będę bardzo czekać na następne cytaty. :D

Oczywiście wybaczam, ale proszę o poprawę postepowania obywatelko Manu :lol:

Nie wiem czy zauważyłaś, że Twoje mądrości też się pojawiły... :lol:

Posted

Zauważyłam, a jakże ! :lol:

A co do poprawy, to ja ...ekhhamm... mam teraz duuuużo ...no ..zaległości innych do nadrobienia.... :roll: Pracuję tu powoli nad dwoma projektami związanymi z forum (jeno częściowo) 8)

Posted
Zauważyłam, a jakże ! :lol:

A co do poprawy, to ja ...ekhhamm... mam teraz duuuużo ...no ..zaległości innych do nadrobienia.... :roll: Pracuję tu powoli nad dwoma projektami związanymi z forum (jeno częściowo) 8)

A cóż to za projekty??Może cosik zdradzisz???

Ciekawa jestem..... :roll:

Jutro będę w domciu wcześnie to jeszcze powrzucam cytaty.....

A teraz zmykam z psem bo mnie chyba zamęczy........

Posted

Prezentacja (i wygaszacz) baaardzo zbliżona do tej, jaka była wrzucona na Off Topicu... 8)

Oraz powitanie na Szpicach z opisaniem forumowych zasad i zakazów... :roll: Ciężko z tym....

No i jeszcze pouzupełniać wilki....

Dodać zdjęcia z Cisnej do galerii...

Widzisz, ile ja tu pracy mam ? :o :wink:

Posted

I dlatego mi ciężko, że Wam z tym ciężko... I nie "będzie", bo to już obowiązuje, tylko ja osobno muszę każdemu tłumaczyć.

No i nie ja je wymyśliłam... :roll: