Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam już informację o leku dla Myszki. Okazuje się, że to nie jest lek weterynaryjny tylko zwykły, ludzki. Prawdopodobieństwo, że istnieją dwa leki hormonalne (progesteron) o tej samej nazwie - ludziki i weterynaryjny jest niewielkie więc myślę, że nie ma tu pomyłki. I ten lek można jak najbardziej w Czechach kupić ale trzeba mieć na niego receptę. Bez tego niestety ani rusz:shake:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiapk napisał(a):
Liluchna czyści sobie oczy językiem? Własnym??? :crazyeye:

A jak! I za uszami też - bo... sięga! :)

Marysiu, dziękuję. A polską receptę by honorowali w czeskiej aptece?...

Posted

Nutusia napisał(a):
A jak! I za uszami też - bo... sięga! :)

:roflt:

Nutusia napisał(a):
Marysiu, dziękuję. A polską receptę by honorowali w czeskiej aptece?...

Odpisałam Ci na maila:)

Posted

Nutusia napisał(a):
Moja Lilunia też tak potrafi. W drugą stronę również, i na nochal i oczy centralnie tyż :)

E tam - centralnie, to co to za sztuka... :evil_lol:

Posted

Dokładnie tak! :multi:
Dzwoniłam wczoraj do Agi po świeże... zachwyty ;) Alusia już całej rodzinie weszła na głowę (!). Czuje się pewnie, jest odważna, swój teren (psią łączkę i kawałek lasku) zna i już tak panicznie nie pilnuje nóg Pana (co ma swoje dobre, ale i gorsze strony :cool3:).
A teraz największy HIT - Ala jest... GRUBIUTKA! :crazyeye: Na moje pytanie jak to możliwe, usłyszałam: "Trudno nie przytyć, jeśli się co godzinę dostaje pod pyszczek kolejne smakołyki! Bo jak kurczaczek nie przypasuje, to się gotuje wołowinkę, dla urozmaicenia twarożek się podtyka, bułeczkę z klarowanym masełkiem - każdy by utył". Hmmmm... chyba będę to musiała zobaczyć na własne oczy :razz:
Dziś kolejna lekcja... Na ostatniej Skipper dostał odznakę wzorowego ucznia, a Alutka... uwagę do dzienniczka :mad: Obawiam się, że jak tak dalej pójdzie, "rodzice" zostaną wezwani na dywanik :eviltong:

Posted

Nutusia napisał(a):
(...) a Alutka... uwagę do dzienniczka :mad: Obawiam się, że jak tak dalej pójdzie, "rodzice" zostaną wezwani na dywanik :eviltong:
Gorzej, gdy wezwą rodziców chrzestnych, bo będziesz musiała jechać na Urysnów :diabloti:

Posted

Też tak podejrzewam, ale wiesz jak to jest z paniami pedagog - lepiej się nie narażać, bo się potem będzie na dziecku wyżywać :)
Ale Alusię też trochę znam i wiem, że nie siedzi grzecznie w ławce z buźką w ciup ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Też tak podejrzewam, ale wiesz jak to jest z paniami pedagog - lepiej się nie narażać, bo się potem będzie na dziecku wyżywać :)
Ale Alusię też trochę znam i wiem, że nie siedzi grzecznie w ławce z buźką w ciup ;)
Oj tam, oj tam. W wersji nieustająco eksportowej może siedzi.
A tak w ogóle to bardzo bym chciała zobaczyć "utuczoną Alutkę"

Posted

[quote name='Nutusia']Też tak podejrzewam, ale wiesz jak to jest z paniami pedagog - lepiej się nie narażać, bo się potem będzie na dziecku wyżywać :)
Oj tam, oj tam. W wersji nieustająco eksportowej może siedzi.
A tak w ogóle to bardzo bym chciała zobaczyć "utuczoną Alutkę"