Ryjonek Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 To my zabierzemy od twojej Siostry dżemiki:) i zawieziemy na Sabat. Właściwie to mozemy się zapisać na oba terminy, bo mam urlop w końcu:) Quote
Nutusia Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 (edited) Ryjonku - wypisuję Cię na listę w obu terminach :) A kiedy Wy wracacie do Luksa, Mattilu?... Kupiłam Alusi 2 kg karmy dla szczeniąt Josera Kids za 29,80. Kupiłam mało, nie mając pewności, czy "ten numer przejdzie". I pies, który jeszcze miesiąc temu twierdził stanowczo, że sucha karma jest niejadalna - idzie za mną na dwóch łapkach od pojemnika, do miejsca, gdzie stawiam miseczkę, której zawartość jest wymiatana do czysta - włącznie z ziarenkami siemienia lnianego! :) A, i jeszcze jedna bardzo dobra informacja! Fundacja TRIP, pod opieką której Alma była zanim trafiła do adopcji, zwróciła 200 zł za sterylizację - bardzo dziękujemy :) Edited July 15, 2013 by Nutusia Quote
Ellig Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 malagos napisał(a): Jakos tak za kilkanaście dni moją być u mnie moi synkowie zabrać Kenię do Warszawy, i może im bym spakowała słoiczki dla Mattilu, zawsze to blizej niz ode mnie?..... Oczywiscie,prosze tylko o kontakt:) Quote
Kejciu Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Gdyby ktoś nie zmotoryzowany jechał z Warszawy np. prośba o info poinstruujemy z Nutusią :) a ja z NDM mogę zabrać 4 osoby :) Quote
Mattilu Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 [quote name='malagos']Ryjonek, jak fajnie, że jesteś! Planujemy z Mazowszanką dotrzeć na to drugie spotkanie w sobotę 10 sierpnia, bo 6 sierpnia ja pracuję.......A Ty, abstrahując od dżemików, będziesz z nami na Zlocie Czarownic? Jakos tak za kilkanaście dni moją być u mnie moi synkowie zabrać Kenię do Warszawy, i może im bym spakowała słoiczki dla Mattilu, zawsze to blizej niz ode mnie?.....[/QUOTE] naprawde?! To by bylo super! Dziekuje za taki fajny pomysl :) [quote name='Ryjonek']To my zabierzemy od twojej Siostry dżemiki:) i zawieziemy na Sabat. Właściwie to mozemy się zapisać na oba terminy, bo mam urlop w końcu:)[/QUOTE] abstrahujac od dzemikow ciesze sie, ze bedziemy mogly sie poznac :) [quote name='Ellig']Oczywiscie,prosze tylko o kontakt:)[/QUOTE] Elu, jestes za dobra:loveu: Quote
malagos Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='Mattilu']Wracamy do Luksa 9.08 :([/QUOTE] Zabierz nas ze soba, będzie Ci choc w drodze weselej..... Quote
Ryjonek Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 My też mamy 2 wolne miejsca w aucie, a nawet jak się ścieśni to 3:) Kto chętny do pojechania? Quote
Isadora7 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='Nutusia']Uuuuuaaaaaa..... się będzie działo! Malagosie - 6 sierpnia to jest... wtorek ;) Mattilu nie może w innym terminie. Ja mogę, bo mam urlop. Eloise może bo może, ale dla innych, niewakacyjnych proponuję termin weekendowy, jakby co :) 6 sierpnia to dzień przed moimi bardzo okrągłymi urodzinami - cholera nie mozę mnie nie byc na tym sabacie. Taaaakie urodziny, w taaakim gronie :) [quote name='Ryjonek']My też mamy 2 wolne miejsca w aucie, a nawet jak się ścieśni to 3 Kto chętny do pojechania? Ja i trzy jamniki Quote
malagos Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 No nie!! Nie zrobisz nam tego, Isadora, żeby obejść urodziny we wtorek, podczas gdy część gości może przyjechać w niedzielę!! Veto stawiam!! Quote
Nutusia Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 Zaraz, zaraz... Isadora jest wpisana na moją listę w obu terminach. Jamniki niech się bierą za wyrób tortów sztuk dwie! :) Alusia wczoraj została popruta. Była bardzo dzielna i spokojna. Trzymałyśmy ją z Kejciu, ale chyba tylko pro forma ;) W nagrodę poszłyśmy się polansować po mieście :) Była z nami Chmurcia. Al nieźle chodzi na smyczy do momentu, aż na horyzoncie pojawi się inny pies. Wtedy przeradza się w... surykatkę! ;) Na dwóch łapkach ciągnie jak parowóz w jego stronę, ujadając wściekle. I rzeczywiście nie ma dobrych zamiarów, co przetestowałyśmy na yorku-zalotniku ;) Po kilku "akcjach" i każdorazowym upomnieniu, pod koniec spaceru było już prawie ok :) W aucie Aluś to aniołecek, jakich mało! Nawet Chmurka była bardziej "zauważalna". Trochę też lepiej w kontaktach z obcymi - Kasię potraktowała łaskawie, dała się wygłaskać w poczekalni. No, ale Kasia była u nas w sobotę i miała... smaczki ;) Quote
Mattilu Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Ale sie ciesze na spotkanie w takim licznym gronie! :) i zal, ze nie moge byc w obu terminach ;) Alutka wymyslajaca innym psom stojac na dwoch lapach - kogos mi to przypomina...:) Quote
Ryjonek Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 To ja zrobie tort bezowy:) Taki to umiem zrobić i jest pyszny z owockami. I oczywiście Was zabierzemy. Jamniki się zmieszczą z Ulą na tylnym siedzeniu:) [quote name='Isadora7']6 sierpnia to dzień przed moimi bardzo okrągłymi urodzinami - cholera nie mozę mnie nie byc na tym sabacie. Taaaakie urodziny, w taaakim gronie :) Ja i trzy jamniki[/QUOTE] Quote
Nutusia Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 O! I wszystko gra! :) Isadora, pamiętaj, że mamy Piękną Helenę ;) Mam nadzieję, że pogoda pozwoli nam poświętować w ogrodzie, ale... Ciocie - zapraszamy na bazarek z wakacyjnymi lekturami - dla Kenii u Malagos :) Mini książkowy szybki przyjemny dla KENII do 25.07 Quote
AMIGA Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Kurcze, za chwilę Wasz ogród nie pomieści gości - tych na dwóch i tych na czterech łapencjach :-) Quote
Nutusia Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 Spoko, spoko... kolanem się w razie draki dopchnie ;) Quote
Nutusia Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 Że jej Doktor zdjął szwy ;) Skoro ją zaszył, to potem musiał i popruć tę... fastrygę :) Quote
AMIGA Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 No to taka popruta już może szaleć bez przeszkód :-) Quote
Gosiapk Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 O której ta impra u Nutusi 6 sierpnia? Picie przywiozę (niewyskokowe :eviltong:) Quote
konfirm13 Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Melduję się na wątku. W zlocie 10 sierpnia z radością wezmę udział - jak nie będzie nieprzewidzianych(tfu, tfu) wydarzeń. I chętnie dowiozę (mąż) z Północnego Mazowsza 2 lub 3 osoby bez podwody. Quote
Recommended Posts