Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, zapomniałyście w ogłoszeniach dopisać, że Alma, jak wszyscy moi podopieczni, ma na terenie Wawki zapewnione bezpłatne szkolenie. To zachęca potencjalne domki!

Posted

Monika - Aga miała na myśli, że jest na dogo, a nie u Ali (chyba ;))

To ja od dziś modły zanoszę, żeby się Ala znalazła na ósmym miejscu w tym szacownym gronie Twoich tymczasów, które znalazły domy :)

O szkoleniu po znalezieniu DS nie rozmawiałyśmy... W jakie Cię ramki oprawić - wolisz złote, srebrne czy jakieś bardziej "niebanalne"? ;)

Zaraz wyślę info do Ziutki, żeby dopisała w ogłoszeniach (bo nie mam pewności kiedy nas zinwigiluje :)), a Kasi przekażę przez telefon.

Posted

Objejrzałam filmik.Coś cudownego, to zapatrzenie się suni w pańci. Cudowna więź psio-ludzka.
Szkoda ,że już nie ten wiek mam , bo chętnie bym się pobawiła takim sportem.

Posted

O witamy witamy u Alutki na watku. Cudownie się ogląda ten filmik.
Szkoda że mam do Was tak daleko, bo z niejednym psem by się trzeba było zgłosić na szkolenie. I z niejednym właścicielem - przede wszystkim z sobą samą:oops:
To niesamowite jak się widzi tą gotowośc suni do współpracy, ten spokój i w ogóle wszystko :loveu:
Wierzę teraz, że Alutka dostala wielką szanse na nowy dom :-)

Posted

Amigo - święte słowa - z sobą samym najpierw na szkolenie trzeba by było iść!

Aga - podstronka prima sort, tylko wstaw któryś z dwóch nowych tekstów (w którymś z pierwszych postów jest), bo ten już jest nieaktualny (m.in. wiek ;))

Posted

[quote name='DOG Line']I musiałaś mnie w tej głupiej fryzurze wstawić??:mad:[/QUOTE]

Na takie dictum zaraz poleciałam obejrzeć :diabloti:

Czyta, podglada, podpatruję - mam przecież Vanilkę..............:placz:

Posted

[quote name='AMIGA']Strasznie się cieszę, że Alma tak fantastycznie trafiła.
Podstronka jest świetna, domku zakochuj się natychmast w takim idealnym psie !![/QUOTE]

Powiedzmy - póki co - dążącym do ideału ;) Najważniejsze, że jest na dobrej drodze! :)

[quote name='konfirm13']Jak to się dobrze czyta :).
Alutka nareszcie "rozpracowana" :). I co? okazała się fajową(tak kiedyś mówiono) dziewczyną :)[/QUOTE]

E, no fajowa to ona była od początku. Teraz dodatkowo będzie fajowo ogarnięta :)

[quote name='inka33']Sądząc po Berylu, to Alutka została moją sąsiadką...? :-o :-o :-o[/QUOTE]

Nio... możecie z Bomboliną zacząć się rozglądać na spacerkach za tym mistrzowskim teamem ;)

[quote name='AMIGA']Alutkaaaa co u Ciebie? Dalej jesteś wersją eksportową? :-)[/QUOTE]

Też jestem ciekawa... Ale czekam (nie)cierpliwie na Agę :)

Posted

[quote name='Nutusia']Nio... możecie z Bomboliną zacząć się rozglądać na spacerkach za tym mistrzowskim teamem ;)[/QUOTE]
Toście takie - nas nie odwiedziły...?!?!?! :mad:

Posted

[quote name='Nutusia']Mogłyśmy wpaść tak... już przed północą. Mimo naszej zażyłości chyba jednak nie wypadało ;)[/QUOTE]
Jak [B]przed[/B], to spokojnie mogłyście, zołzy! :grins:

Posted

inka, a jakiego masz psa? bo ja po psach ludzi poznaję :evil_lol:
malagos, Vanilka też mi już w oko wpadła :p
nutusia - składam reklamację. Ty nie tego psa mi dałaś. Bo ta u mnie to jest ideał sam z siebie :loveu:

Posted

[quote name='Mattilu']Wersja eksportowa trwa :)[/QUOTE]

A może Alutka... zacięła się na tej wersji eksportowej? Nie wiem jak wy ale ja bym nie miała nic przeciwko;)
A filmik z zawodów rewelacja (bez względu na fryzurę;)).

A przy okazji (Alutko przepraszam za śmiecenie na twoim wątku:oops:) zapraszamwszystkich na bazarek imienny dla pięciu łaciatych klusek i ich mamusi: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251131-Nadajemy-imiona-łaciatym-Borsuczkom!!-Zapraszamy-na-loterię-imienną!!-Do-01-03-)?p=21900837#post21900837[/URL]

Posted

Skoro tak lubicie filmiki, to zobaczcie na te. Ta sunia to mój pierwszy tymczas. Tak bojącego się psa ciężko sobie wyobrazić, bała się nawet samej siebie... Na początku. Te filmiki to efekt dwuletniej pracy. Sunia znalazła wspaniały dom :)

[URL=http://akiline.pl/pracagafi.html]RESOCJALIZACJA GAFI[/URL]