Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Codziennie składam ręce ku niebu hehe jak czytam o różnych zniszczeniach po powrocie właścicieli do domu :)
Sama mam 2 psy - ale w porównaniu ze stadem to ANIOŁY :)
nigdy nic nie zniszczyły - jak chorowałam rok temu długo - to całe dnie przesypiały - bawią się czasem ze sobą ale szkód brak - a co pochwalę się! :)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kejciu napisał(a):
Codziennie składam ręce ku niebu hehe jak czytam o różnych zniszczeniach po powrocie właścicieli do domu :)
Sama mam 2 psy - ale w porównaniu ze stadem to ANIOŁY :)
nigdy nic nie zniszczyły - jak chorowałam rok temu długo - to całe dnie przesypiały - bawią się czasem ze sobą ale szkód brak - a co pochwalę się! :)

Uważaj! One to czytają i często wkrótce po pochwaleniu... :roll: :nerwy: :scared:

Posted

Wczoraj było "jak cię mogę" ;) Tylko zdjęty z blatu plastikowy pojemnik, kupsko i 2 kałuże - oczywiście na jedynym odsłoniętym po zwinięciu skraweczku dywanu!!!!!
Nie wiem co Alutka wczoraj pożarła/pogryzła, ale rzygała jak kot cały wieczór :( Na kolację dostała tylko kilka chrupek - żeby nie było, że nic w misce nie ma. Humoru jej to nie popsuło nic a nic, więc się specjalnie nie martwiłam. Sprzątania było co niemiara, bo nie dawała się złapać, żeby jej wytrzeć pychol ze śliny! W nocy już było OK. Dostała niewielkie śniadanko i zobaczymy czym się... dożywi ;)

Posted

Gosiapk napisał(a):
Nutusiu, przydałaby Ci się kamerka internetowa, mogłabyś podglądać co robią potwory z pracy przez Internet. Dowiedzialabyś się kto te koopy sadzi.

ooo to jest dobry pomysł :):):)

Posted

Ja bym bardzo chciała wiedzieć co się dzieje podczas naszej nieobecności... Może niekoniecznie śledzić na bieżąco - bo nie wiem czy bym w pracy wysiedziała ;) Ale takich kamerek byłoby potrzeba kilka, a poza tym nie ma w domu zdolnego, który by je zamontował, potrafił wszystko zarejestrować i odtworzyć :(

Posted

Kejciu, moje psy(od chwili dorosłości) - wszystkie dotychczasowe i tymczasy(póki co;) też z gatunku tych nieniszczących.
Psów nie należy podglądać kamerką, bo należy szanować ich życie prywatne :). Tak czy owak - Alina, do domu. Mizianko załączone w post scriptum :)

Posted

Zdrowa, zdrowa... Nie wiem tylko na jak długo, bo na dworze -15, a tej dziamgocicy do domu nie mogę zaciągnąć!!!!! Piłuje się przy płocie i piłuje, a jutro chrypka murowana! ;)

Posted

[quote name='Mattilu']Czekamy na odpowiedz Alutki, ona najlepiej bedzie wiedziala :evil_lol:[/QUOTE]

O kurczeee, to długo poczekamy. Bo dopiero w Wigilię nam będzie mogla coś odpowiedzieć

Posted

Na razie nie odpowie, bo pomimo darcia japki pod płotem przez pół dnia... chrypki nie dostała! ;)

Jeju, jaki to jest fisio! Wychodzi milion razy dziennie i nigdy nie ma dość. Zdarza się tak, że otwieram drzwi, żeby ją wpuścić, bo już czeka, ale wtedy właśnie - skoro już "Mańka przyszła" - "Kaśka musi wyjść", więc Alutka robi w tył zwrot i pędzi za tą, która wyszła (no przecież na chwilunię krótką, bo śnieg, zimno i do bani!!!) Odśnieżać się przy niej nie da, bo się rzuca z jazgotem na łopatę i ani trochę jej nie zraża, że się na nią śniegu nasypie. Po godzinie-dwóch takiego ganiania wpada do domu jak bomba, napije się wody i już się łepek kręci na boki, kogo by tu zaatakować do zabawy... Już nawet Lili wysiada!
A wczoraj 2 razy przyłapałam ją... na blacie :(