Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mattilu napisał(a):
oj tam oj tam, zaraz do kąta - do kącika, a jak Ci tam źle, to możesz posiedzieć w ugołku :loveu:

To zależy, cóż to ten "ugołek"... :hmmmm:

Posted (edited)

Właśnie też przez chwilę się zastanawiałam co to jest ten ugołek. Ale z moich daaaaawnych pokładów w mózgu mi się przypomniał russkij jazyk.

Nutusiu w koszulinie wybiegałam tylko dlatego, że taka zima tam u Was była jak wiosną. Co mi się zresztą bardzo podobało :-)
A po drugie podobno złego licho nie bierze.

A Nusia bardzo prosi o głaski dla całego stada i o przekazanie Alutce, że baaardzo za nią tęsnki, bo nie ma się z kim bawić. Babcia Amiga z reguły śpi, więc nie jest dobrą towarzyszką dla Nusi do rehabilitacji łapinek

Edited by AMIGA
Posted

Jak mi kurierem prześlesz z Alutką nawet najmniejszy, maciupeńki domek z ogródeczkiem, to już natentychmiast jestem za. Ale z mojego ósmego na potrójne spacery wychodzić - NIE NIE NIE

Posted

malagos napisał(a):
Jest powiedzenie, ze jak ktoś ma pecha, to nawet kamień, który mu spadł z serca, trafi na odcisk...
Chyba nie sama doświadczalnie to stwierdziłaś?

AMIGA napisał(a):
(...) A po drugie podobno złego licho nie bierze.(...)

Stosując zasady logiki matematycznej odwrotnością Twojego zdania jest: dobrego licho bierze. To Ty Amiga lepiej uważaj na swoje zdrowie!

Posted

Gosiapk napisał(a):

Stosując zasady logiki matematycznej odwrotnością Twojego zdania jest: dobrego licho bierze. To Ty Amiga lepiej uważaj na swoje zdrowie!

To że mnie dotąd nie wzięło chyba świadczy o tym, żem Cioteczka Samo Zło

Posted

AMIGA napisał(a):
To że mnie dotąd nie wzięło chyba świadczy o tym, żem Cioteczka Samo Zło
:D wygląda na to, że oglądałaś "Pioruna" :)

konfirm13 napisał(a):
Pozdrowienia od Maxa w Podróży do DS :)
powodzenia psiaczku!

Posted

Nutusia napisał(a):

Amiga - przeprowadzaj się do nas - zajmiemy się wreszcie tym, co nam... w duszy gra! ;)

No co Ty, boję się po groźbach jakie usłyszalam :cool3:;)
A na bazarki zaglądam wciąż, ale tam taki ruch, że moje hopsanie już nie jest potrzebne :-)

Posted

Alka, do domu, bo to już najwyższa pora !Za bardzo się przylepisz do nutusiowego serca, sama też z całą radością ją do swego przyjmiesz i.....co wtedy będzie?
Pozdrowienia dla całej Psiarni, Kociarni i Jeżarni i ich Właścicieli.
Cmok - Krystyna

Posted

Bardzo dziękujemy za pozdrowienia i cmoki :) Oj Tak, Alutka mogłaby już iść na swoje...

Kiedy następny bazarek? No nie wiem - chyba wystawimy te książki, które się nie sprzedały i dołożymy nowe ;)

A dziś wiadomość dnia jest taka: Gapcia się przez chwilę bawiła SAMA, z WŁASNEJ inicjatywy - ZABAWKĄ! Pierwszy raz! Po roku i 8 miesiącach od przyjazdu do nas!!!!!! :)

Ale już gdy przyszło do wycierania łap przed wtargnięciem do dopiero co wysprzątanego domu - była panika, skowyt i ucieczka na oślep (nawet jej nie dotknęłam!) :( Chociaż pierwszy w kolejce był Lesio i widziała, że nic złego go nie spotkało, ani kolejnej w kolejności Lili... Serce chce pęknąć w takiej chwili :(

Posted (edited)

Gosiapk napisał(a):
Nutusiu, czy po wyadoptowaniu Alutki planujesz adopcję Amigi?

Oj, co za niedyskretne pytania ;)

Nutusiu, zapytaj Ali, czy podoba jej sie taki kawaler , czy woli takiego?

No bo to jeszcze nie wiadomo, który z nich jest jej pisany....;)

Juz wiem, że raczej ten z dołu. Też pasuje do Alutki wspaniale :)

Edited by konfirm13