Nutusia Posted December 25, 2013 Author Posted December 25, 2013 Piękne życzenia - Jolu - DZIĘKUJEMY! :) Quote
Mattilu Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 [quote name='Nutusia']Piękne życzenia - Jolu - DZIĘKUJEMY! :)[/QUOTE] Przylaczam sie do wyrazow podziwu : piekne i prawdziwe! To ja zycze, zeby zyczenia Cioci Joli sie spelnily :) Quote
konfirm13 Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Jestem ponownie z najlepszymi życzeniami . Święta trwają nadal, a dobrych i serdecznych życzeń - nigdy zbyt wiele :) Quote
Mazowszanka13 Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Jesteśmy umówione z Mattilu w Starbucksie na Placu Bankowym w poniedziałek o 16-ej. Zapraszamy wszystkich chętnych na pogaduszki :smile: :smile: Quote
Nutusia Posted December 26, 2013 Author Posted December 26, 2013 Ups... ja niby w poniedziałek będę w pracy, ale w domu mamy gości - Amigę i Nuśkę ;) Doktor postanowił 2 dzień świąt uczcić godnie, czyli zoperować gałązki Nuśkowe. Psica właśnie jest na stole... w domu gotuje się rosołek pooperacyjny na gęsiej szyjce, a my siedzimy jak na szpilkach i czekamy na telefon, że możemy jechać po pacjentkę. Ja piszę, a Amiga doszywa nogawki do fraczka posterylkowego... Quote
Mattilu Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 To juz dzis?! Ja myslalam, ze dopiero jutro! Ale mnie zaskoczylyscie! no to kciuki na poklad!!! Quote
Nutusia Posted December 26, 2013 Author Posted December 26, 2013 My też myślałyśmy, że jutro... Ale nasz Doktor jest nieprzewidywalny!!!!! ;) Quote
Mattilu Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Mam nadzieje, ze wynik operacji bedzie nadspodziewanie dobry!!! :) Quote
jola_li Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Też czekam na wieści o Nurkowych nóżkach... Quote
Nutusia Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 Nurkowe nózie całkiem, całkiem jak na zakres zabiegu... Natomiast pod naszą wczorajszą nieobecność... poległo pudełko zapałek (się psów nie nauczyło czytać, że zapałki w łapach psiego dziecka = pożar to się ma!) oraz... połowa pieczonego schabu z lodówki otwartej nosem pewnym długim i szpiczastym... A dziś chwila nieuwagi i stanowczo zmniejszył się dobrostan garnka z bigosem! Oj, starają się pieski żeby zapasy świąteczne "schodziły" i ludziska się nie przeżarli ;) Tym bardziej, że Sławka dopadła grypa żołądkowa, a Ola na wiecznej diecie! :) Quote
Mazowszanka13 Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 A czyj to nos długi i szpiczasty, można wiedzieć ? Quote
jola_li Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='Nutusia'] Natomiast pod naszą wczorajszą nieobecność... poległo pudełko zapałek (się psów nie nauczyło czytać, że zapałki w łapach psiego dziecka = pożar to się ma!) oraz... połowa pieczonego schabu z lodówki otwartej nosem pewnym długim i szpiczastym... A dziś chwila nieuwagi i stanowczo zmniejszył się dobrostan garnka z bigosem! Oj, starają się pieski żeby zapasy świąteczne "schodziły" i ludziska się nie przeżarli ;) Tym bardziej, że Sławka dopadła grypa żołądkowa, a Ola na wiecznej diecie! :)[/QUOTE] Wyjątkowo niekłopotliwe samoobsługowe psiaki ;). Inne czekają, żeby im podstawić pod nos, a te nie chcą sprawiać problemów i same sobie radzą jak umieją ;). Quote
malagos Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 [quote name='Nutusia']Nurkowe nózie całkiem, całkiem jak na zakres zabiegu... Natomiast pod naszą wczorajszą nieobecność... poległo pudełko zapałek (się psów nie nauczyło czytać, że zapałki w łapach psiego dziecka = pożar to się ma!) oraz... połowa pieczonego schabu z lodówki otwartej nosem pewnym długim i szpiczastym... A dziś chwila nieuwagi i stanowczo zmniejszył się dobrostan garnka z bigosem! Oj, starają się pieski żeby zapasy świąteczne "schodziły" i ludziska się nie przeżarli ;) Tym bardziej, że Sławka dopadła grypa żołądkowa, a Ola na wiecznej diecie! :) Oj Nutusiu, to zajęte miałaś ręce?? Quote
Mazowszanka13 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 [quote name='malagos']Oj Nutusiu, to zajęte miałaś ręce??[/QUOTE] Jak ja lubię twoje poczucie humoru :) Quote
Nutusia Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 Ja pasjami uwielbiam malagosów poczucie humoru! :) Długi szpiczasty nos był Kreśkowy ;) A do bigosu dobrała się również Kresia - do spółki z Lili. Quote
malagos Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 a chociaż strawiły ten biggos? Nie mają gazików? Quote
Nutusia Posted December 28, 2013 Author Posted December 28, 2013 Gaziki to i bez bigosu bywają. Lili jest bąkersem pierwszej klasy :) Quote
malagos Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Nutusia napisał(a):Gaziki to i bez bigosu bywają. Lili jest bąkersem pierwszej klasy :) No, niemożliwa jesteś, cudne określenie!! To jak bąkser prawie :) Quote
konfirm13 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 malagos napisał(a):No, niemożliwa jesteś, cudne określenie!! To jak bąkser prawie :) Znałam kiedyś Bąksera....;) Quote
Gosiapk Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Jakie zaradne te Nutusiowe psiaki, no no :) Quote
Mattilu Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Zaradne i z charakterem, kazdy z innym, a wszystkie razem tworza fantastyczne stado, ktore Nutusia i jej TZ ogarniaja z rozbrajajacym wdziekiem :) Dziekujemy za goscine, serdecznosc i cierpliwosc i jeszcze raz przepraszamy za Hopcine sioo na dywanie "jak z Paryza"...a jez Jerzy jest cudny! Quote
Recommended Posts