Poker Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Patrząc na to zdjęcie http://img593.imageshack.us/img593/2192/qtiw.jpg nasunął mi się trochę zmieniony dowcip. Wchodzi pan do lekarza i ma na głowie psa. Lekarz pyta: co się stało ? A pies odpowiada:coś mi sie do brzucha przykleiło panie doktorze. :p Quote
Nutusia Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Coś w tym jest! Ona potrafi spać na oparciu kanapy bez "wsparcia" ;) Quote
jola_li Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Ale świetne obrazki :)! A co na to wszystko Jeży :)? Quote
Nutusia Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Jeży, jak to jeż - alienuje się, bo jeże to samotnicy... No i Jeży szura po nocy, gdy wszyscy śpią ;) Quote
Mattilu Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 To poslanko to Na PEWNO Lili rozwalila, przeciez Ala by nie dala rady;) Quote
Gosiapk Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='Mattilu']To poslanko to Na PEWNO Lili rozwalila, przeciez Ala by nie dala rady;)[/QUOTE] Święta racja. Al to przecież anioł na 4 łapkach. Quote
Nutusia Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Nawet bym było skłonna przystać na Wasze sugestie gdyby nie to, że na własne oczy widziałam zębiszcza Alutki wbite w posłanko, po którym nie zostało już nawet wspomnienie!!!! Quote
Gusiaczek Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 posłanko dziwnie znajome ..... czyżby to, które na przyjazd Ovci przywiozłaś? :) Quote
Nutusia Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Nie. Tamto jeszcze żyje. Ledwo, ale żyje... Pojechało do DS z Duszką, ale wróciło, bo Dunia ma takie piernaty, że klękajcie narody. W dodatku zyskało dodatkową poduszkę podarowaną przez Duszkową Basię ;) To pożarte było od kejciu - po jej Sabci. Długo się nie nabyło :( Quote
Ellig Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Druga Helenka?;) http://img845.imageshack.us/img845/8172/3t6p.jpg Quote
konfirm13 Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Witaj, Alutko i bądź miła dla kocika :) Quote
Nutusia Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Alutka Buźkę na wszelki wypadek takim szerszym łukiem obchodzi. Boi się, żeby jej nie pogoniła, jak to potrafi zrobić Helenka :) Wczoraj "poległa" poduszka. W środku miała... miliardy malutkich skrawków gąbki. Więcej chyba pisać nie muszę... Fotki są. Zostaną wstawione jak mi "nerw" przejdzie!!!! Quote
konfirm13 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 No, to dobrze, że jest miłość na dystans. Bezpieczniej i dla kocika i dla psiego pyszczka. Czekamy na dalsze wieści z placu boju poduszek i posłanek. Kocyki - też bywają napastliwe i trzeba z nimi powalczyć ;) Quote
Mattilu Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='konfirm13']No, to dobrze, że jest miłość na dystans. Bezpieczniej i dla kocika i dla psiego pyszczka. Czekamy na dalsze wieści z placu boju poduszek i posłanek. Kocyki - też bywają napastliwe i trzeba z nimi powalczyć ;)[/QUOTE] O to to!!! taki napastliwy kocyk - trzeba mu pokazać kto tu rządzi! Quote
Gosiapk Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Nutusia to jednak święta jest, nie? :angel: Quote
Nutusia Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Akurat! I dlatego mam psy z piekła rodem?... Quote
Mattilu Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 No dobra, to slucham, ktore to z nich jest czarci pomiot: Lesio? Gapcia? Lili? Kresia? Al? Chmurcia? No, slucham!:mad: Quote
Gosiapk Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Nutusia']Akurat! I dlatego mam psy z piekła rodem?... Równowaga musi być Quote
Kejciu Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 To dla równowagi foty: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
inka33 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Przesadzacie... :p Eee tam, miliardy... parę setek okruszków zaledwie... :shake: No i co za zniszczenia ma chałupka...? :hmmmm: Quote
Kejciu Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='inka33']Przesadzacie... :p Eee tam, miliardy... parę setek okruszków zaledwie... :shake: No i co za zniszczenia ma chałupka...? :hmmmm:[/QUOTE] Chałupka to chyba ilustracyjnie - ta co dostała Buźka :) nowa tymczasowiczka Nutusi :) Quote
malagos Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Trzymajcie Kobiety dziś za mnie kciuki - do południa mają być złapane dwie koteczki uliczne, na 15.30 umówiona sterylka w Ostrołęce. O ile dadzą się oczywiscie złapać kobiecie, która je dokarmia. Wczoraj wieczorem zawiozłam dwa transportery dla nich, a na ulicy akurat pani karmiła te koty - przyszła tylko jedna mamuśka i ... 7 kociąt.... Druga ma ponoć drugie tyle..... Quote
jola_li Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='kejciu'] No pięknie :(... Tu nawet najlepszy adwokat nie pomoże :shake:. Chyba, że uda się przeforsować pomroczność jasną ;). Nutusiu, podziwiam anielską cierpliwość, nawet kiedy ją chwilami tracisz! [quote name='malagos']Trzymajcie Kobiety dziś za mnie kciuki - do południa mają być złapane dwie koteczki uliczne, na 15.30 umówiona sterylka w Ostrołęce. O ile dadzą się oczywiscie złapać kobiecie, która je dokarmia. Wczoraj wieczorem zawiozłam dwa transportery dla nich, a na ulicy akurat pani karmiła te koty - przyszła tylko jedna mamuśka i ... 7 kociąt.... Druga ma ponoć drugie tyle..... Omatko :(.... Trzymam kciuki bardzo mocno! Może komuś potrzebny koci transporterek? Quote
malagos Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Jola_li, a ten koci transporterek?....... To ja bym potrzebowała... :oops: Quote
jola_li Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='malagos']Jola_li, a ten koci transporterek?....... To ja bym potrzebowała... :oops:[/QUOTE] Proszę bardzo - do wzięcia :). Tylko jak mogłabym Ci go przekazać? Quote
Recommended Posts