Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nawet bym było skłonna przystać na Wasze sugestie gdyby nie to, że na własne oczy widziałam zębiszcza Alutki wbite w posłanko, po którym nie zostało już nawet wspomnienie!!!!

Posted

Nie. Tamto jeszcze żyje. Ledwo, ale żyje... Pojechało do DS z Duszką, ale wróciło, bo Dunia ma takie piernaty, że klękajcie narody. W dodatku zyskało dodatkową poduszkę podarowaną przez Duszkową Basię ;)
To pożarte było od kejciu - po jej Sabci. Długo się nie nabyło :(

Posted

Alutka Buźkę na wszelki wypadek takim szerszym łukiem obchodzi. Boi się, żeby jej nie pogoniła, jak to potrafi zrobić Helenka :)

Wczoraj "poległa" poduszka. W środku miała... miliardy malutkich skrawków gąbki. Więcej chyba pisać nie muszę... Fotki są. Zostaną wstawione jak mi "nerw" przejdzie!!!!

Posted

No, to dobrze, że jest miłość na dystans. Bezpieczniej i dla kocika i dla psiego pyszczka.
Czekamy na dalsze wieści z placu boju poduszek i posłanek. Kocyki - też bywają napastliwe i trzeba z nimi powalczyć ;)

Posted

[quote name='konfirm13']No, to dobrze, że jest miłość na dystans. Bezpieczniej i dla kocika i dla psiego pyszczka.
Czekamy na dalsze wieści z placu boju poduszek i posłanek. Kocyki - też bywają napastliwe i trzeba z nimi powalczyć ;)[/QUOTE]

O to to!!! taki napastliwy kocyk - trzeba mu pokazać kto tu rządzi!

Posted

[quote name='inka33']Przesadzacie... :p
Eee tam, miliardy... parę setek okruszków zaledwie... :shake:

No i co za zniszczenia ma chałupka...? :hmmmm:[/QUOTE]

Chałupka to chyba ilustracyjnie - ta co dostała Buźka :) nowa tymczasowiczka Nutusi :)

Posted

Trzymajcie Kobiety dziś za mnie kciuki - do południa mają być złapane dwie koteczki uliczne, na 15.30 umówiona sterylka w Ostrołęce. O ile dadzą się oczywiscie złapać kobiecie, która je dokarmia. Wczoraj wieczorem zawiozłam dwa transportery dla nich, a na ulicy akurat pani karmiła te koty - przyszła tylko jedna mamuśka i ... 7 kociąt.... Druga ma ponoć drugie tyle.....

Posted

[quote name='kejciu']

No pięknie :(...
Tu nawet najlepszy adwokat nie pomoże :shake:.
Chyba, że uda się przeforsować pomroczność jasną ;).

Nutusiu, podziwiam anielską cierpliwość, nawet kiedy ją chwilami tracisz!

[quote name='malagos']Trzymajcie Kobiety dziś za mnie kciuki - do południa mają być złapane dwie koteczki uliczne, na 15.30 umówiona sterylka w Ostrołęce. O ile dadzą się oczywiscie złapać kobiecie, która je dokarmia. Wczoraj wieczorem zawiozłam dwa transportery dla nich, a na ulicy akurat pani karmiła te koty - przyszła tylko jedna mamuśka i ... 7 kociąt.... Druga ma ponoć drugie tyle.....
Omatko :(....
Trzymam kciuki bardzo mocno!

Może komuś potrzebny koci transporterek?

Posted

[quote name='malagos']Jola_li, a ten koci transporterek?....... To ja bym potrzebowała... :oops:[/QUOTE]
Proszę bardzo - do wzięcia :).
Tylko jak mogłabym Ci go przekazać?