Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mattilu napisał(a):
Kasiu, przepraszam Cie bardzo, ale: nie bredz. Nie teraz to kiedy indziej. Jezyk nie mogl szybko uciekac, bo byl sparalizowany, a Kresia natury jamniczej tez by nie zmienila.

ale tak jakoś mnie naszło....

Posted

kejciu napisał(a):
może gdybym nie umówiła się z Nutusią w NDM do tragedii by nie doszło bo byłaby w domu....:(

Mattilu napisał(a):
Kasiu, przepraszam Cie bardzo, ale: nie bredz. Nie teraz to kiedy indziej. Jezyk nie mogl szybko uciekac, bo byl sparalizowany, a Kresia natury jamniczej tez by nie zmienila.

Otóż to! 24 godziny na dobę w domu być nie mogę. Naszą winą jest to, że straciliśmy czujność i zwiodło nas zachowanie psów w stosunku do Jerzego, gdy byliśmy w domu. Nawet sprawny jeż przed psem nie ucieknie - od (nie)skutecznej obrony ma kolce...

inka33 napisał(a):
Jeżyku... :sad: Nutusiu, a co na to pan specjalista z azylu...? :hmmmm:

Nie zamierzam pytać... Mam tylko wyrzuty sumienia, że się nie uparłam, by go przyjął do azylu. Tłumaczył się, że ma przepełnienie i u nas mu będzie lepiej. A gdy zaczęliśmy sobie dobrze radzić z opieką nad nim, z odsikiwianiem, gdy rósł jak na drożdżach, poradziliśmy sobie z odpadniętą stópką, doszliśmy do wniosku, że nikt się nim tak dobrze nie zajmie...

Posted

A ja teeeeż :D
Dzisiaj dzwonił do mnie nowy Pan Alki vel Alysyi po nowemu. Decyzja zapadła, choć szok spowodowany faktem posiadania dwóch psów jeszcze nie minął. Alka zostaje (jakby wcześniej ktoś w to wątpił ;)) Jutro się z nimi widzę :)

Posted

I ja też się widzę! :multi:

Aga jeszcze nie napisała, że Pan dziś zamknął firmę i oba psy szalały na jej terenie. Jak również o tym, że w sklepie nie mieli szelek wystarczająco... ŁADNYCH dla Ali. Ani o tym, że Alę chciała zabrać do siebie Państwa Córka, ale usłyszała, że jeśli już, to może wziąć... Skipera :razz::evil_lol:

Posted

Nutusia napisał(a):
A ja coś wiem, sialalalaaaaaa.... ;)

DOG Line napisał(a):
Dzisiaj dzwonił do mnie nowy Pan Alki vel Alysyi po nowemu. Decyzja zapadła, choć szok spowodowany faktem posiadania dwóch psów jeszcze nie minął. Alka zostaje (jakby wcześniej ktoś w to wątpił ;)) Jutro się z nimi widzę :)

Nutusia napisał(a):

Aga jeszcze nie napisała, że Pan dziś zamknął firmę i oba psy szalały na jej terenie. Jak również o tym, że w sklepie nie mieli szelek wystarczająco... ŁADNYCH dla Ali. Ani o tym, że Alę chciała zabrać do siebie Państwa Córka, ale usłyszała, że jeśli już, to może wziąć... Skipera :razz::evil_lol:

I niech mi kto powie, że cuda się nie zdarzają ;)!
Cieszę się jak głupia ----- Dog line, jesteś Czarodziejką :)!

Posted

:bigcool::Cool!::cunao:
I jakiego arystokratycznego imienia się "nasza" Ala dorobiła:razz: Ciekawe jak to się wymawia:oops:
A Córka Państwa może spokojnie zostawić Rodzicom i Alę i Skipera, znajdziemy trzeciego psiaka, specjalnie dla Niej:p

Posted

Nutusia napisał(a):
A ja coś wiem, sialalalaaaaaa.... ;)

DOG Line napisał(a):

Nutusia napisał(a):

:laola: itp.

A dla Państwa Córki - Vanilka! :D
Aga, wciskaj Jej ją szybko, jeszcze przed Twoimi szczeniaczkami! :diabloti:

Posted

Ludzie, opanujcie się, już i tak wieść o mnie krąży, że strach być moim klientem, bo jak nic z "odzyskiem" się wyląduje...
P.S. Szczeniaczki już dawno pozamawiane, wszystkie do sportu tylko ;)

Posted

DOG Line napisał(a):
Ludzie, opanujcie się, już i tak wieść o mnie krąży, że strach być moim klientem, bo jak nic z "odzyskiem" się wyląduje...
P.S. Szczeniaczki już dawno pozamawiane, wszystkie do sportu tylko ;)

Uważaj, bo jeszcze może się rozejść wieść, że smsów nie czytasz...! :diabloti:

A po TAKICH dokonaniach, to już się nie opanujemy... :evil_lol: