Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DOG Line napisał(a):
Ale ja już wszystko napisałam! :evil_lol: TUTAJ :roflt:
P.S. Domek się szkoli, bardzo fajnie się szkoli, stąd się znamy! :sweetCyb:

NIE WIERZĘ, normalnie NIE WIERZĘ --- to byłby CUD!!!! Oby się zdarzył i oby Państwo nie zgłaszali reklamacji ;)!
OBYOBYOBYOBYOBYOBYOBYOBYOBYOBYOBYOBYOBYOBYOBYOBY!!!!!!!!!!!

Posted

To może ja swoją "kustyczkę" podrzucę ;), bo od lipca nie było ani jednego telefonu o nią? Tylko ona raczej do takich maratonów i wygibasów z racji swoich operowanych gałązek się nie nadaje:shake:

Posted

Coś niesamowitego :multi: To się nazywa umiejętność swatania :evil_lol:
DOGLine, załóż biuro matrymonialne dla ludzi z psami ,a włąściwie z punktu naszego widzenia na odwrót.

Posted

Ale numer! :klacz:

A właściwie - ale numerantka z Ciebie! :evil_lol:

Ale co na to Nutusia...? :hmmmm:

A może mogłabyś - dla potomności - wkleić tutaj opowiadanko...? ;)

DOG Line napisał(a):
Do usług ;D

To teraz kolej na Malagosową Vanilkę...? :roll:

Posted

AMIGA napisał(a):
Tylko pozazdrościć takiej skuteczności, Oby tylko Alutka nie zamienila wersji eksportowej na wersję destrukcyjną:evil_lol:

Bo ja wiem, czy takie "oby"? Ja tam lubię się z nimi spotykać! :loveu:

Posted

DOG Line napisał(a):
Nutusia.. Nie wiem, czy już przeczytała, ale nie mam wątpliwości, że poleją się łzy... :bigcry:

To ona jeszcze nic nie wie...?!?!?!?! :eek2:

Posted

Nie moge uwierzyc! Naprawde, zaparlo mi dech...jak juz odpusci to zaczne sie cieszyc, cieszyc, cieszyc!!!:bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

I jeszcze poprosze troche wiadomosci o nowym koledze/kolezance Alutki :)

Posted

Dog Line - jesteś Expres Line :) - and all inclusive. Kocham Cię. Nutusię - też :)
Alutka - ani mru, mru, bo....;). Wersaa eksportowa - obowiązująca :)

Iniktwtymtemacieniemażadnychgwątpliwości :loveu:

Posted

DOG Line napisał(a):
Nowy kolega Almy to istny szałaput. Oczywiście też z odzysku. Po nim każda wersja Alki będzie... eksportowa :evil_lol:

No to jeszcze "nieźlejszy" z Ciebie numer! :D
...skoro wykombinowałaś tak, żeby Al nawet później była mniej nie eksportowa... :p

Posted

Omatkoicórko, co to wczoraj był za dzień w caaaaaaaaaaałej swej rozciągłości! Bardzo wiele się wydarzyło, ale że TAK się zakończy, to bym w najśmielszych snach się nie spodziewała!!!!

A propos snów - śniło mi się dziś DWA razy, z odstępem na przebudzenie, że uśmiechnięta Alutka, na moich oczach, radośnie... sika na dywan (ten z Paryża!) :) Myślicie, że to dobra wróżba? :evil_lol:

Umówiłyśmy się wczoraj z Agą, że nie będę się z Państwem kontaktować do czwartku (okres próbny ;)), bo w czwartek mamy jechać razem do DS (oby!) podpisać umowę i się uszczypnąć, że to dzieje się naprawdę :razz: Umowa to umowa - nie ma co dyskutować, choć serce każe inaczej. A tu proszę - dziś rano Pani sama do mnie dzwoni! Nie powiem - serce mi stanęło w pierwszej chwili :cool3: Ale w drugiej się okazało, że Pani dzwoni tylko zapytać jak dawno Ala była odrobaczana i czy na pewno jest zdrowa, bo... zwymiotowała śniadanie na kanapę! Szybko się okazało, że miała do tego pełne prawo, bo po spożyciu swojej porcji, poszła odganiać Skipera od miski :crazyeye:, więc Pani jej dała dokładkę, potem wspomniała coś o serku i o bułeczce z klarowanym masełkiem i kanapowe rzyganko w mig zostało wyjaśnione! :eviltong:

Pani nadal w szoku, że ma drugiego psa - chyba w nie mniejszym niż ja :diabloti: Mówiła, że od rana powinna pracować, ale nie może, bo się psami zajmuje :eviltong: Ala wczoraj przez 3 godziny była trochę nieswoja, ale potem uznała, że chyba nie będzie tak źle. Wmeldowała się na kanapę, dopominała o głaskanie i wszystkie lody puściły... Pani mi trochę opowiadała o problemach jakie mieli/mają ze Skiperem i nawet zażartowała, że może... jego oddadzą :mad: Tak więc nie taka Alutka straszna, jak ją malują :eviltong:

Nie cieszę się, wcale się nie cieszę, ani trochę, ani tyci tyci. Rozpacz w kratkę po prostu!!!!! A czwartek dopiero za 4 dni...

Posted

Tak, w szoku są wszyscy, łącznie ze mna. Znajomi na DogWay'u też myśleli, że ich wkręcamy :evil_lol: I wygląda na to, że najszybciej z szoku otrząsnęła się... Alka! :roflt: