Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AMIGA']Ciekawe, czy w tej szkole obowiązują mundurki szkolne?[/QUOTE]

I chyba dzienniczek ucznia powinien być obowiązkowy?:)
Zeby tylko Alutka jakichś uwag nie przyniosła! :)

a na koniec będzie ZEBRANIE :D hehehehe

Posted

[quote name='kejciu']I chyba dzienniczek ucznia powinien być obowiązkowy?:)
Zeby tylko Alutka jakichś uwag nie przyniosła! :)

a na koniec będzie [B][COLOR=#ff0000]ZEBRANIE[/COLOR][/B] :D hehehehe[/QUOTE]

Zebranie pogryzionych dzienniczków, zeszytów i ołówków? ;)

Posted

[quote name='Mattilu']Halo, halo, jak tam ustalenia w sprawie jutrzejszego wyjazdu Ali?[/QUOTE]

Nutusia ma dzisiaj dzwonić do Agi - Agnieszka wczoraj miała późno wrócić więc pewnie Nutusia nie chce z rańca dzwonić :)
ale sama się niecierpliwię :)

Posted

Moja koleżanka adoptowała strasznie kłopotliwego psa- pies poszedł do szkoły i miał być tam 2 tygodnie, a był... 6,5, ale wyszedł mniej więcej na psa( choć trenerka miała kilka chwil załamań ;) )! Wierzę, że i Alutce się uda! Mam nadzieję, że będzie tak zdziwiona zmianą, tak zajęta lekcjami, że nie zdąży się zestresować! ;)

Posted

No...Frodo był zaprowadzony do psiej szkoły-był na 2 zajęciach-okazało się,że jamnik to grzeczna, pojętna bestia-tylko,że uparta jak nie wiem co-jak inni się uczyli, to on brykał i panny podrywał, jak reszta miała przerwę, to on...pięknie pokazywał co umie :) aż żałuję,że tego nie widziałam :D

Posted

Kciuki zaciśnięte i za Alutkę i za Nutusię, żeby ją przestal boleć brzuch :-)
Amiga = sznaucerka średnia jak chodziła do psiej szkoły, to z własnej woli i bez namawiania pokonywała caly tor aqility wtedy, kiedy trzeba było np iść bez smyczy przy nodze, albo zostawac na miejscu.
Egzamin z PT1 zdała na 5, a jak tylko usilowałam z nią ćwiczyć po skończeniu szkółki, to buedactwo całkowicie głuchła ;)

Posted

[quote name='AMIGA']Kciuki zaciśnięte i za Alutkę i za Nutusię, żeby ją przestal boleć brzuch :-)
Amiga = sznaucerka średnia jak chodziła do psiej szkoły, to z własnej woli i bez namawiania pokonywała caly tor aqility wtedy, kiedy trzeba było np iść bez smyczy przy nodze, albo zostawac na miejscu.
Egzamin z PT1 zdała na 5, a jak tylko usilowałam z nią ćwiczyć po skończeniu szkółki, to buedactwo całkowicie głuchła ;)[/QUOTE]

Skąd ja to znam ;). Nasza pierwsza ONKa i z PT1 i z PT2, ba - nawet z PO1 - miała noty celujące. I - złoty medal z ringu posłuszeństwa.
Prywatnie, ciągnęła na smyczy jak lokomotywa :)