Hope2 Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 ja to zrozumiałam jako sposób na teściowa ;) Ala-spakowana już? oj, jestem ciekawa jak sobie w szkole poradzi... Quote
Nutusia Posted February 16, 2014 Author Posted February 16, 2014 Na razie się tu rozwala na kanapie. Jutro dogramy szczegóły, co do wtorku ;) Quote
AMIGA Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Ciekawa jestem, jak się będą zachowywały Twoje pozostale psiury jak Alutka pojedzie "do szkół" Quote
Nutusia Posted February 16, 2014 Author Posted February 16, 2014 Też jestem ciekawa czy któraś nie postanowi godnie "zastąpić" Alutki... Quote
Kejciu Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Będzie dobrze :) jestem dobrej myśli :) Quote
Mattilu Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Aaale mi sie spodobal sposob na nerwowa tesciowa (te szaly po cieczce...): do kojca ja! Alutka, szykuj sie na wyjazd! Quote
Marysia R. Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 Szykuj się Ala, Twój prywatny 1. wrześnie nadchodzi wielkimi krokami;) Quote
AMIGA Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Ciekawe, czy w tej szkole obowiązują mundurki szkolne? Quote
Kejciu Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='AMIGA']Ciekawe, czy w tej szkole obowiązują mundurki szkolne?[/QUOTE] I chyba dzienniczek ucznia powinien być obowiązkowy?:) Zeby tylko Alutka jakichś uwag nie przyniosła! :) a na koniec będzie ZEBRANIE :D hehehehe Quote
AMIGA Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='kejciu']I chyba dzienniczek ucznia powinien być obowiązkowy?:) Zeby tylko Alutka jakichś uwag nie przyniosła! :) a na koniec będzie [B][COLOR=#ff0000]ZEBRANIE[/COLOR][/B] :D hehehehe[/QUOTE] Zebranie pogryzionych dzienniczków, zeszytów i ołówków? ;) Quote
Kejciu Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='AMIGA']Zebranie pogryzionych dzienniczków, zeszytów i ołówków? ;)[/QUOTE] żeby tylko takich :) odkupimy :) Quote
Mattilu Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Halo, halo, jak tam ustalenia w sprawie jutrzejszego wyjazdu Ali? Quote
Kejciu Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='Mattilu']Halo, halo, jak tam ustalenia w sprawie jutrzejszego wyjazdu Ali?[/QUOTE] Nutusia ma dzisiaj dzwonić do Agi - Agnieszka wczoraj miała późno wrócić więc pewnie Nutusia nie chce z rańca dzwonić :) ale sama się niecierpliwię :) Quote
Nutusia Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 Nie wiem jak to będzie z naukami, ale 1 września dziś - rozpoczęcie roku godz. 22.00 ;) Quote
eloise Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Moja koleżanka adoptowała strasznie kłopotliwego psa- pies poszedł do szkoły i miał być tam 2 tygodnie, a był... 6,5, ale wyszedł mniej więcej na psa( choć trenerka miała kilka chwil załamań ;) )! Wierzę, że i Alutce się uda! Mam nadzieję, że będzie tak zdziwiona zmianą, tak zajęta lekcjami, że nie zdąży się zestresować! ;) Quote
konfirm13 Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Kciukam zaciekle za Alutkę i......Nutusię. I nieodmiennie - za TEN domek :) Quote
Hope2 Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 No...Frodo był zaprowadzony do psiej szkoły-był na 2 zajęciach-okazało się,że jamnik to grzeczna, pojętna bestia-tylko,że uparta jak nie wiem co-jak inni się uczyli, to on brykał i panny podrywał, jak reszta miała przerwę, to on...pięknie pokazywał co umie :) aż żałuję,że tego nie widziałam :D Quote
Nutusia Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 Już jesteśmy spakowane. A mnie brzuch boli... Quote
AMIGA Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Kciuki zaciśnięte i za Alutkę i za Nutusię, żeby ją przestal boleć brzuch :-) Amiga = sznaucerka średnia jak chodziła do psiej szkoły, to z własnej woli i bez namawiania pokonywała caly tor aqility wtedy, kiedy trzeba było np iść bez smyczy przy nodze, albo zostawac na miejscu. Egzamin z PT1 zdała na 5, a jak tylko usilowałam z nią ćwiczyć po skończeniu szkółki, to buedactwo całkowicie głuchła ;) Quote
Ziutka Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 A co to za nauczycielka ? ;) Skąd sie znalazła ? CZy coś "płacimy" za szkolenie ? Nutuś na długo Ala jedzie ? Quote
konfirm13 Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='AMIGA']Kciuki zaciśnięte i za Alutkę i za Nutusię, żeby ją przestal boleć brzuch :-) Amiga = sznaucerka średnia jak chodziła do psiej szkoły, to z własnej woli i bez namawiania pokonywała caly tor aqility wtedy, kiedy trzeba było np iść bez smyczy przy nodze, albo zostawac na miejscu. Egzamin z PT1 zdała na 5, a jak tylko usilowałam z nią ćwiczyć po skończeniu szkółki, to buedactwo całkowicie głuchła ;)[/QUOTE] Skąd ja to znam ;). Nasza pierwsza ONKa i z PT1 i z PT2, ba - nawet z PO1 - miała noty celujące. I - złoty medal z ringu posłuszeństwa. Prywatnie, ciągnęła na smyczy jak lokomotywa :) Quote
inka33 Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Zaglądam i czekam na wieści ze szkoły. :kciuki: Quote
AMIGA Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Ja też czekam. ale pewnie jakieś dokladniejsze sprawozdanie będzie dopiero jutro Quote
Kejciu Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 tak - dopiero wróciłyśmy :) jutro Nutuś wszystko napisze :) Quote
Recommended Posts