Mattilu Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Przy okazji wstaw choc fotke takiego poslanka czy innej ofiary Quote
konfirm13 Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 No właśnie. Ja też chętnie zobaczę pokonane posłanko ;). Mizianko dla Alutki :) Quote
Gosiapk Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Nutusia napisał(a):Mogę zacząć odkładać "dzieła" na bazarek. Ktoś zainteresowany dokumentnie poległym posłankiem? Tak mniej więcej w kilkudziesięciu częściach?... paczłork można zrobić :) Quote
Kejciu Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Na weekend zrobiłam Almie ogłoszenia na: gumtree tablica alegratka Quote
inka33 Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Gosiapk napisał(a):paczłork można zrobić :) O to to! Świetny pomysł! :klacz: Quote
Gosiapk Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 inka33 napisał(a):O to to! Świetny pomysł! :klacz: dziękuję, dziękuję :) Quote
konfirm13 Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Pozdrowienia dla Alutki i wszystkich psiaczków - ze szczególnym uwzglednieniem Gapci i Lilusi - moich ulubienic :) Quote
Nutusia Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 Dziękujemy za pozdrowienia i rewanżujemy się serdecznie :) Patchworka nie da się zrobić, bo nie ma chętnych, którzy by wleźli w krzaki szukać resztek tkaniny. Na tarasie zostały tylko skrawki gąbki. Fotki są i niebawem się pojawią (jak ciocia Kasia złapie oddech ;)). Alutce wczoraj pogoniła kota... Helenka! Miało być w celach zabawowych, ale Al tak się przestraszyła, że jednym susem znalazła się.... na oparciu kanapy! :) Od wczoraj mamy kolejną, nietypową dla nas tymczasowiczkę... No nie powiem - jest atrakcja! :) Quote
konfirm13 Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 [quote name='Nutusia']Dziękujemy za pozdrowienia i rewanżujemy się serdecznie :) Patchworka nie da się zrobić, bo nie ma chętnych, którzy by wleźli w krzaki szukać resztek tkaniny. Na tarasie zostały tylko skrawki gąbki. Fotki są i niebawem się pojawią (jak ciocia Kasia złapie oddech ;)). Alutce wczoraj pogoniła kota... Helenka! Miało być w celach zabawowych, ale Al tak się przestraszyła, że jednym susem znalazła się.... na oparciu kanapy! :) Od wczoraj mamy kolejną, nietypową dla nas tymczasowiczkę... No nie powiem - jest atrakcja! :) To i tutaj pytam? Kto to, co to? Piszesz, że nietypowa dla Was? Jak jeż jest już pewnie typowy, no to kto to może być? Może jednak, to pani jeżowa? Ciekawość mnie zżera............ Quote
Nutusia Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 Nie... To taki mały "pomazaniec" z traktorkiem w gardle :) Koleżanka dogomaniaczka sąsiadka moja (Johannalind) wczoraj wracała z pracy, lał deszcz, wsiadła do auta i dobrze, że nie od razu zatrzasnęła drzwiczki, bo zdążyła jej wskoczyć na kolana... mikroskopijna kicia. Wskoczyła, ułożyła się na kolanach, ugniotła, wylizała ręce i co było robić?... Trzeba było zabrać ;) Mała kopia naszej Helenki to jest. Tylko psów się boi, a najbardziej Chmurki, która na nią szczeka, maupa jedna!!!! Małej dałam na imię Buźka, bo ma prześmieszną mordkę - z jednej strony czarną, z drugiej płowo-rudą :) Quote
konfirm13 Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Dzięki :). Moja ciekawość została zaspokojona i słodko sobie mruczy. Quote
Nutusia Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 Będą fotki. Tylko nam się Kasia pochorowała i musimy ciut poczekać ;) Quote
Mattilu Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 No, to teraz czas na strusia :cool3: Quote
Nutusia Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 Wg planów Sławka, raczej na pingwina albo kózkę :) Quote
Mattilu Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 [quote name='Nutusia']Wg planów Sławka, raczej na pingwina albo kózkę :)[/QUOTE] Na pingwina nie macie latem warunkow, ale ta koza...a potem ja wyadoptujecie i bedziecie mieli luzik:evil_lol: Quote
Nutusia Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 O to, to, to... a reszta zostanie na DS ;) Ja pójdę na rentę i będziemy tymczasować kozy! :) Quote
Nutusia Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 O widzisz - kolejna koza ubędzie! ;) Quote
Ellig Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Zagladam do Almy. Kozy to są cudowne zwierzaki:) Quote
Kejciu Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Historia pewnego posłanka..... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us i PSI(E)APSIÓŁKI - odpoczywają po " robocie " Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Kejciu Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Czy znalazła by się lepsza ilustracja do powiedzenia " Ten to sobie pozwolił wejść na głowę ??? " :) dosłownie i w przenośni :) w roli modela Sławek - TŻ Nutusi oraz Alutka :)czyż nie urocze? dla bardziej spostrzegawczych - są na fotce jeszcze mistrzowie drugiego planu - kto poznaje?:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Kejciu Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 [quote name='Nutusia']Będą fotki. Tylko nam się Kasia pochorowała i musimy ciut poczekać ;) Są foteczki :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Mazowszanka13 Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Fajny kotek, ale kapelusz z psa jeszcze lepszy :) Quote
Nutusia Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Idzie zima - trzeba sobie cosik na łysinę zorganizować ;) Quote
Recommended Posts