Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusia napisał(a):
Mogę zacząć odkładać "dzieła" na bazarek. Ktoś zainteresowany dokumentnie poległym posłankiem? Tak mniej więcej w kilkudziesięciu częściach?...
paczłork można zrobić :)

Posted

Dziękujemy za pozdrowienia i rewanżujemy się serdecznie :)

Patchworka nie da się zrobić, bo nie ma chętnych, którzy by wleźli w krzaki szukać resztek tkaniny. Na tarasie zostały tylko skrawki gąbki. Fotki są i niebawem się pojawią (jak ciocia Kasia złapie oddech ;)).

Alutce wczoraj pogoniła kota... Helenka! Miało być w celach zabawowych, ale Al tak się przestraszyła, że jednym susem znalazła się.... na oparciu kanapy! :)

Od wczoraj mamy kolejną, nietypową dla nas tymczasowiczkę... No nie powiem - jest atrakcja! :)

Posted

[quote name='Nutusia']Dziękujemy za pozdrowienia i rewanżujemy się serdecznie :)

Patchworka nie da się zrobić, bo nie ma chętnych, którzy by wleźli w krzaki szukać resztek tkaniny. Na tarasie zostały tylko skrawki gąbki. Fotki są i niebawem się pojawią (jak ciocia Kasia złapie oddech ;)).

Alutce wczoraj pogoniła kota... Helenka! Miało być w celach zabawowych, ale Al tak się przestraszyła, że jednym susem znalazła się.... na oparciu kanapy! :)

Od wczoraj mamy kolejną, nietypową dla nas tymczasowiczkę... No nie powiem - jest atrakcja! :)

To i tutaj pytam? Kto to, co to? Piszesz, że nietypowa dla Was? Jak jeż jest już pewnie typowy, no to kto to może być? Może jednak, to pani jeżowa? Ciekawość mnie zżera............

Posted

Nie... To taki mały "pomazaniec" z traktorkiem w gardle :)
Koleżanka dogomaniaczka sąsiadka moja (Johannalind) wczoraj wracała z pracy, lał deszcz, wsiadła do auta i dobrze, że nie od razu zatrzasnęła drzwiczki, bo zdążyła jej wskoczyć na kolana... mikroskopijna kicia. Wskoczyła, ułożyła się na kolanach, ugniotła, wylizała ręce i co było robić?... Trzeba było zabrać ;) Mała kopia naszej Helenki to jest. Tylko psów się boi, a najbardziej Chmurki, która na nią szczeka, maupa jedna!!!!
Małej dałam na imię Buźka, bo ma prześmieszną mordkę - z jednej strony czarną, z drugiej płowo-rudą :)

Posted

[quote name='Nutusia']Wg planów Sławka, raczej na pingwina albo kózkę :)[/QUOTE]
Na pingwina nie macie latem warunkow, ale ta koza...a potem ja wyadoptujecie i bedziecie mieli luzik:evil_lol:

Posted

Czy znalazła by się lepsza ilustracja do powiedzenia " Ten to sobie pozwolił wejść na głowę ??? " :) dosłownie i w przenośni :)
w roli modela Sławek - TŻ Nutusi oraz Alutka :)czyż nie urocze?

dla bardziej spostrzegawczych - są na fotce jeszcze mistrzowie drugiego planu - kto poznaje?:)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us