Łukasz Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Witam Chciałbym pochwalić sie dwójką moich "wnuczków" którzy mieszkają w Finlandii - Day & Night Berserker który w wieku 2,5 roku ma na swoim koncie Mł.Zw. Europy, Mł.Zw.Estonii, Ch.Finlandii oraz dwie kwalifikacje na Cruft oraz jego młodszego półbrata Energy Equador Berserker który do tej pory zdobył dwa zwycięstwa młodzieży. Mam nadzieję że przypadną Wam do gustu :) Quote
Wyżlica Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ooooo!Jak chyba wszystkie Twoje perełki , "Miodzio !!!!! Quote
tomo Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 To są Twoje dzieci Łukasz , a nie jakieś tam wnuczki :lol: :eviltong: Nie widać ich za bardzo , więc oka nie mogę nacieszyć :shake: Domyślam się że skaczesz z radości i duma Cię rozpiera - więc cieszę się razem z Tobą i GRATULUJE ! Quote
AMFI Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Brzydale.... ;) gratulacje Łukasz, przyznam że chłopaki, co prawda brzydale, ale dumnie Cię reprezentują! Quote
Łukasz Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Dzięki za pozytywne komentarze :) Oczywiście, cieszę się że obu psiakom udaje się wygrywać na wystawach - właścicielka jest zadowolona, psy wyglądają na szczęśliwe więc i ja również jako hodowca mam powód do radości :) Pozdrawiam Quote
hun Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 GRATYLUJĘ sukcesów ;) A po jakich są rodzicach ? Family Buldożer Quote
wfh85 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Day & Night = Vega x Jetro Thull DY Energy Equador = Vega x Chelmstock Never The Last Zdjęcie widziałem już wcześniej ale raz jeszcze powiem że bardzo mi się podoba a oba chłopaki wyszły na nim świetnie - gratuluję takich wnuczków :) Quote
hun Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Czy to VEGA Buldożer x Jetro Thull Daffodil Yellow - Day & Night VEGA Buldożer x Chelmstock Never The Last -Energy Eqvador Czy jakaś inna VEGA ? Dzieciaki są - :cool2: :thumbs: - buziaczki dla maluszków, oraz dla dzielnej i uroczej mamusi :calus: :buzi: Family Buldożer Quote
wfh85 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Dokładnie ta Vega ;) Innej Vegi póki co u Łukasza nie ma ;) Quote
staff-ka Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Duże BRAVA Łukaszu dla Ciebie :multi::multi: ..masz być z czego dumny..:cool1: GRATULACJE i TAK TRZYMAĆ.. !!!!! :cool3::cool3: Pozdrowienia dla Opiekunów Berserkerków.. ;) :razz: Quote
Sebastian Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [SIZE="6"]Ja również przyłączam sie do gratulacji!!! Wszystkiego dobrego!!! Psy piękne, duże, mocne i eleganckie:loveu: Wspaniałe:multi: :multi: :multi: [SIZE="5"]Życzymy samych sukcesów psiakom i hodowcy naturalnie!!!;) Quote
Łukasz Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Dzięki serdeczne, ja jak już pisałem bardzo się cieszę z sukcesów obu psiaków :) Największe podziękowania należą się oczywiście Laurze - właścicielce obu psiaków która bardzo fajnie przygotowała je do wystaw i już dopytuje o kolejne mioty :) Pozdrawiam Quote
Patka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ja też gratuluję jest czego duma musi rozpierać i powinna wręcz :multi: z przyjemnością sie patrzy na takie psiaki :cool3: Quote
Recommended Posts