Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pomozcie mu!
do odaania jest czteroletni bokserek (pies). wabi sie latek i jest slicznym i modrym bokserkiem. byl kiedys szkolony i jest usluchany. byl wychowywany z malymi dziecmi. jest dobrze wychowany. latek szuka nowego domu poniewaz jego wlasciciela wyjezdzaja do angli na stale i nie moga go tam zabrac. jesli do polowy maja nie znajdzie nowego domu trzeba bedzie go uspic!!!!
prosze pomozcie latkowi!!!!!!
zainteresowanych prosze o kontakt pod numerem telefonu 695 768 061., butla@tlen.pl

Posted

No to jest jeszcze 7 dni... 7 dni to tak mało :( Trzymam kciuki za psiaka. Dużo teraz bokserów, ale taki piękny pies może nie będzie miał problemów z adopcją.
Jak dogaduje się z samcami? Pytam, bo jeżeli nic się nie znajdzie to mogę zabrać do siebie na tymczas, wszystko tylko nie uśpienie!

Posted

Ok, to jest już gorzej, bo mamy 4 dni.
Tak jak mówiłam, jeżeli toleruje inne psy (także zachęcanie do zabawy, szczenięce zaczepki) to mogę wziąć go na tymczas, nie można pozwolić, aby go uśpili.
A czy ktoś z dogo już rozmawiał z właścicielem?

Posted

Wiem chyba o którą sunię chodzi, muszę poczytać w jakiej jest sytuacji dokładnie.
Chodzi o to, że moja rodzina ma już serdecznie dość "moich psów" ale po prostu patrząc na to, że pies ma zostać uśpiony chciałam działać, a przypuszczam, że takie psisko szybciutko znajdzie dom.
Zastanowię się nad boksią, pogadam jeszcze z rodziną. Czy chodzi o tą suczkę? No i jak ze sterylką, ona pewnie przed pierwszą cieczką jeszcze...
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=58462

Posted

dzien dobry
jestem osoba ktora zamiescila ogloszenie o latku. mam kontakt z wlascicielem caly czas, z najnowszych informacji wiem tez ze czas zaczyna uciekac bo wyjazd wypada na ta sobote juz niestety! jesli chodzi o kontakt z psami powiem tak na male psy nie reaguje natomiast co do duzych to prezy sie. jest lagodny i wychowany przy malym dziecku ale do tej pory mieszkal przy domku jednorodzinnym gdzie nie mial zbyt wielkiego kontaktu z innymi psami. jak chodzilam z nim na spacer to przy duzych psach sie prezyl ale sie nie zucal.
podaje swojego maila butla@tlen.pl w razie pytan

pozdrawiam

Posted

dzien dobry
jestem osoba ktora zamiescila ogloszenie o latku. mam kontakt z wlascicielem caly czas, z najnowszych informacji wiem tez ze czas zaczyna uciekac bo wyjazd wypada na ta sobote juz niestety! jesli chodzi o kontakt z psami powiem tak na male psy nie reaguje natomiast co do duzych to prezy sie. jest lagodny i wychowany przy malym dziecku ale do tej pory mieszkal przy domku jednorodzinnym gdzie nie mial zbyt wielkiego kontaktu z innymi psami. jak chodzilam z nim na spacer to przy duzych psach sie prezyl ale sie nie zucal.
podaje swojego maila butla@tlen.pl w razie pytan

pozdrawiam

Posted

To obawiam się, że może być ryzykowne abym ja go brała :(, mój pies duży może nie jest, ale lubi zaczepiać do zabawy, wskakiwać psom na grzbiet, chociaż nie jest dominantem.

Posted

jest jakiś postęp z szukaniem domu dla Łatka? można ew. zabrać go do schronu? zawsze to lepsze, niż uspienie, a potem już coś wymyslimy:)

Posted

A może lepiej hotel... Już tyle razy udało się zbierać pieniążki na miesiąc lub więcej pobytu w hotelu.
Do tego czasu 1) pies może znaleźć dom 2) uda się poznać jego charakter i być może umieścić w DT

Posted

sugarr napisał(a):
A może lepiej hotel... Już tyle razy udało się zbierać pieniążki na miesiąc lub więcej pobytu w hotelu.
Do tego czasu 1) pies może znaleźć dom 2) uda się poznać jego charakter i być może umieścić w DT

A może niech obecni właściciele opłacą chociaż miesiąc pobytu psiaka w hotelu:razz: