la_pegaza Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 pomozcie mu! do odaania jest czteroletni bokserek (pies). wabi sie latek i jest slicznym i modrym bokserkiem. byl kiedys szkolony i jest usluchany. byl wychowywany z malymi dziecmi. jest dobrze wychowany. latek szuka nowego domu poniewaz jego wlasciciela wyjezdzaja do angli na stale i nie moga go tam zabrac. jesli do polowy maja nie znajdzie nowego domu trzeba bedzie go uspic!!!! prosze pomozcie latkowi!!!!!! zainteresowanych prosze o kontakt pod numerem telefonu 695 768 061., butla@tlen.pl Quote
sugarr Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 No to jest jeszcze 7 dni... 7 dni to tak mało :( Trzymam kciuki za psiaka. Dużo teraz bokserów, ale taki piękny pies może nie będzie miał problemów z adopcją. Jak dogaduje się z samcami? Pytam, bo jeżeli nic się nie znajdzie to mogę zabrać do siebie na tymczas, wszystko tylko nie uśpienie! Quote
sugarr Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Czy pies ma allegro? Myślę, że ma tam duże szanse znaleźć dom Quote
la_pegaza Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 na innym forum jest termin do 12 maja :shake: na allegro go nie ma, sęk w tym, że pies niewykastrowany a pewnie pójdzie w pierwsze lepsze ręce :( Quote
sugarr Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ok, to jest już gorzej, bo mamy 4 dni. Tak jak mówiłam, jeżeli toleruje inne psy (także zachęcanie do zabawy, szczenięce zaczepki) to mogę wziąć go na tymczas, nie można pozwolić, aby go uśpili. A czy ktoś z dogo już rozmawiał z właścicielem? Quote
la_pegaza Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 poprosiłam osobę, która zamieściła ogłoszenie by tu zajrzała. Quote
sugarr Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ja napisałam przez tlen.pl ale narazie nie dostałam odpowiedzi. Quote
la_pegaza Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 ktoś się łatkiem zainteresował, więc trzymajcie kciuki ;) Quote
la_pegaza Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 hihi, wiem, bo ktoś go już przekopiował po raz drugi na forum adopcyjne ;) Quote
la_pegaza Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 sugarr, a czy dt byłoby możliwe dla 8 miesięcznej suni boksi?? :cool3: Quote
sugarr Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Wiem chyba o którą sunię chodzi, muszę poczytać w jakiej jest sytuacji dokładnie. Chodzi o to, że moja rodzina ma już serdecznie dość "moich psów" ale po prostu patrząc na to, że pies ma zostać uśpiony chciałam działać, a przypuszczam, że takie psisko szybciutko znajdzie dom. Zastanowię się nad boksią, pogadam jeszcze z rodziną. Czy chodzi o tą suczkę? No i jak ze sterylką, ona pewnie przed pierwszą cieczką jeszcze... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=58462 Quote
la_pegaza Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 oj skąd ja to znam :roll: ;) tak o ta sunię, pomyślałam o suczy, bo Ty masz psa. Quote
Kiłi Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 la_pegaza napisał(a):hihi, wiem, bo ktoś go już przekopiował po raz drugi na forum adopcyjne ;) To chyba ja byłam:eviltong: Quote
nowicjuszka23 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 dzien dobry jestem osoba ktora zamiescila ogloszenie o latku. mam kontakt z wlascicielem caly czas, z najnowszych informacji wiem tez ze czas zaczyna uciekac bo wyjazd wypada na ta sobote juz niestety! jesli chodzi o kontakt z psami powiem tak na male psy nie reaguje natomiast co do duzych to prezy sie. jest lagodny i wychowany przy malym dziecku ale do tej pory mieszkal przy domku jednorodzinnym gdzie nie mial zbyt wielkiego kontaktu z innymi psami. jak chodzilam z nim na spacer to przy duzych psach sie prezyl ale sie nie zucal. podaje swojego maila butla@tlen.pl w razie pytan pozdrawiam Quote
nowicjuszka23 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 dzien dobry jestem osoba ktora zamiescila ogloszenie o latku. mam kontakt z wlascicielem caly czas, z najnowszych informacji wiem tez ze czas zaczyna uciekac bo wyjazd wypada na ta sobote juz niestety! jesli chodzi o kontakt z psami powiem tak na male psy nie reaguje natomiast co do duzych to prezy sie. jest lagodny i wychowany przy malym dziecku ale do tej pory mieszkal przy domku jednorodzinnym gdzie nie mial zbyt wielkiego kontaktu z innymi psami. jak chodzilam z nim na spacer to przy duzych psach sie prezyl ale sie nie zucal. podaje swojego maila butla@tlen.pl w razie pytan pozdrawiam Quote
sugarr Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 To obawiam się, że może być ryzykowne abym ja go brała :(, mój pies duży może nie jest, ale lubi zaczepiać do zabawy, wskakiwać psom na grzbiet, chociaż nie jest dominantem. Quote
mOn4 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 jest jakiś postęp z szukaniem domu dla Łatka? można ew. zabrać go do schronu? zawsze to lepsze, niż uspienie, a potem już coś wymyslimy:) Quote
sugarr Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 A może lepiej hotel... Już tyle razy udało się zbierać pieniążki na miesiąc lub więcej pobytu w hotelu. Do tego czasu 1) pies może znaleźć dom 2) uda się poznać jego charakter i być może umieścić w DT Quote
pusia2405 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 sugarr napisał(a):A może lepiej hotel... Już tyle razy udało się zbierać pieniążki na miesiąc lub więcej pobytu w hotelu. Do tego czasu 1) pies może znaleźć dom 2) uda się poznać jego charakter i być może umieścić w DT A może niech obecni właściciele opłacą chociaż miesiąc pobytu psiaka w hotelu:razz: Quote
Recommended Posts