wawer Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Ja właśnie przelałam 80 zł z mojego bazarku plus dopłata ode mnie z przeznaczeniem ogólnym na leczenie zwierząt. Jak wpłynie, proszę tylko o potwierdzenie na wątku bazarku, żebym mogła go zamknąć. Quote
Bonsai Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 wawer napisał(a):Ja właśnie przelałam 80 zł z mojego bazarku plus dopłata ode mnie z przeznaczeniem ogólnym na leczenie zwierząt. Jak wpłynie, proszę tylko o potwierdzenie na wątku bazarku, żebym mogła go zamknąć. Wpłaciłaś na konto fundacyjne Psiej Wachty, tak? Oczywiście potwierdzę, jak dotrze wpłata. Dziękuję! Quote
aleola Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Dzisiaj w klinice, w której pracuję, mieliśmy psa owczarka niemieckiego, starszego, któremu trzeba było amputować przednią lewą łapę prawie aż do stawu ramiennego w skutek złośliwego nowotworu kości. Nie dość, że przeraźliwie było mi go żal, a amputację uważam za jedną z "najniewdzięczniejszych" operacji, to cały czas myślałam o Edenie, którego przypadek był przecież dosyć podobny. I jeśli się nie widzi, jak to wszystko wygląda, przez jaki ból i cierpienie przechodzi zwierzę, które ma amputowaną kończynę, nie jest się w stanie wyobrazić sobie i zrozumieć tego wszystkiego. Mam nadzieję, że Dakota będzie miała więcej szczęścia! Quote
wawer Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 [quote name='Bonsai']Wpłaciłaś na konto fundacyjne Psiej Wachty, tak? Oczywiście potwierdzę, jak dotrze wpłata. Dziękuję![/QUOTE] Pieniążki chyba już doszly? Bazarek czeka na potwierdzenie :). Quote
Recommended Posts