Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich! Fajny taki szczurek, fajny - tyle, że gdy się pod nogami plącze. Ciężko czegoś takiego nie nadepnąć przypadkiem. Już trzy razy został potrącony, bo się plątał pod nogami...
My mamy zaliczone pierwsze spotkanie z dziećmi kuzyna (7 lat, 5 lat i roczek). Jestem w 100% zadowolona z mojego scurka! Z początku trochę się bał - chłopaki do najspokojniejszych nie należą, cały czas wariują, piszczą. Później jednak bawił się z nimi, jak szalony po czym zmęczony padł. :loveu:

Posted

wiki4 coraz lepiej. Już powoli smycz nie jest wrogiem publicznym numer cztery, tak więc po naszym wakacyjnym wyjeździe, gdzie smyczkowanie będziemy mieć praktycznie zawsze - postaramy się udać z Wami na wspólny spacer. :loveu:

Tak sobie katowane psisko śpi, gdy zUa, niekochająca go pańcia walczy z wiatrakami. :p

Posted

Amber dokładnie tak! On jest brzydki, głupi i bąki straszne puszcza. Mogłam se porządne lustro kupić, a nie szczura... :diabloti:
leónowa mogą być klapnięte lub naturalnie stojące. Czasami uszka się postawią, ale różnie z tym bywa. Jeśli komuś się chce to może podklejać uszy, aby stanęły. Ja mam ślicznego (tfu, ohydnego!) kłapoucha, który gdy biegnie wygląda, jak chory psychicznie. :loveu:

Posted

Kolejna co ma psa dla szpanu i niedorosłą do posiadania psa w ogóle. Dziecko...co Ty sobie wyobrażasz? :diabloti: ie masz zasnego sami, zadnego obozu ani zawodów za sobą a za psa się bierzesz...bosz :shake: świat schodzi na psy :eviltong:

btw fajny ryjek :loveu:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
Kolejna co ma psa dla szpanu i niedorosłą do posiadania psa w ogóle. Dziecko...co Ty sobie wyobrażasz? :diabloti: ie masz zasnego sami, zadnego obozu ani zawodów za sobą a za psa się bierzesz...bosz :shake: świat schodzi na psy :eviltong:

btw fajny ryjek :loveu:

W końcu nasza córka :roll: Geny nie ginom.

:evil_lol:

Posted

Nico (syn Jariego pełną gębą) się przyłączy. Jeszcze z rodowodem dla szpanu kupiłam, żeby szpanować na dzielni taką podróbą dobermana. Tylko po łańcuchy do Praktikera muszę się udać, porządne dresy zakupić i przede wszystkim zgolić się na łyso. :evil_lol: Tylko kurcze mogłam sobie takiego szitzu czy tam jorczka za 800zł kupić, dopiero byłby szpan. A tak to się męczę z jakimś idiotą, który w fryzjera się zabawia. :mad:

Posted

Oczywiście, że Was zasypałam - nie mogłam postąpić inaczej! Pewnie ekrany, by Wam popękały od "brzydoty" mojego biednego, katowanego psa. ;) Dziękuję za komplement. Fajny jest, na razie walczymy z tym, że śmieci nie są do jedzenia...

Posted

Cześć córcia :loveu:

jak tam się miewa bękarcik Jareczka? :cool3: Nadal go zamykasz w klatce i nic z nim nie robisz, bo ogladasz burdelki? :evil_lol:
A i pamiętaj, że teraz na pewno kiepski los biednego Nicusia czeka, śmieci żre, bo go nie karmisz! :diabloti: