Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kermit jest juz u nas :) , to jest niemozliwe zeby byl agresywny do kogokolwiek :) warknie - owszem ale w zabawie, caly czas spedza z nami, nie cche byc zostawiony sam w domu, wiec chodzi ze mna do pracy :), kochany uroczy i ogromnie wdzieczny.

Dziekujemy za takie szczescie :)

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
brawo! :multi: :multi: :multi:
Tajemniczy czlowieku!skad sie dowiedziales,fotki i opis,prosze,prosze,prosze,prosze!

Posted

[SIZE="2"][SIZE="3"]CO?????????????????

I Brązowa nic mi nie napisała! :mad:

Witajcie na dogo!!! :multi: :multi: :multi:

Jejku, nie wiem, co napisać...

Gdzie Kermit mieszka? Imię zostało?
Jejkuuuu, no i co jeszcze porabia? Od kiedy w domu jest?

Posted

a dowiedzielismy sie znikad , bylismy poszukac jakiegos psiaka do adopcji i moja zona zobaczyla go w boxie, taka milosc od pierwszego spojrzenia :) imie jak najbardziej zostalo , idealnie pasuje do niego :) mieszka w sopocie :) prawie codziennie wieczorem mozecie nas zobaczyc na plazy w okolicach hotelu Grand , albo w ciagu dnia w Club`ie 70 (do godziny 21:00 wejscie od ulicy ogrodowej )

Posted

Witajcie Kermitowi ludzie!

Mam nadzieję że będziemy jeszcze o nim słyszeć, to sławny chłopiec i strasznie się cieszę że ma kochający dom...

Posted

Ale super!!!! Tak sobie przyszli i wyszli... z Kermiciakiem utrapionym :lol:
To byli jego ludzie, tak miało być!
Brązowa, wybaczam Ci, bo nic nie wiedziałaś ;) Cofam pałkę!

Trzeba wysłać na tę plażę jakichś paparazzi, co cioteczki? Ja w wakacje sobie pojadę i zza krzaków Kermita pooglądam :diabloti:

Ile dni on już w nowym domu śpi? Co robi, co lubi?

Posted

no wiec tak jest z nami 3 dzien , smycz jest mu obca wiec chodzenie z nim po monciaku jest utrapieniem :) - no ale z czasem sie nauczy :), uwielbia zabawki naszego fiflaka - fretki ktore mu notorycznie podkrada :) fiflak mu niezostaje dluzny i podbiera mu jego ogromne kosci co komicznie wyglada :D , narazie obwa****a sie przez klatke bo niestety jak juz bylo wspomniane kermit niestety byl szczuty na koty, a wiadomo dla psa niewielka roznica czy kot czy fretka :/ moze sie przyzwyczaja narazie osobno wychodza na spacery. poslanie psiak ma obok naszego lozka bo nigdzie indziej nie chce spac, kiedy jedno z nas wyjdzie z mieszkania stoi pod drzwiami i teskni - boji sie ze zostanie poraz kolejny zostawiony.
Jak go tylko wzielismy ze schroniska odrazu dostal rozwolnienia i masakrycznie puszcza baki ! niweiemy czy to spowodowane jest zmiana otoczenia czy moze zmiana karmy, wiec robimy mu diete na suchym jak to sie nie zmieni w najblizszych dniach lecimy do wterynarza.

Jest to najwspanialszy psiak swiata ! :)

Pozdrawiamy Paulina i Wiktor

Posted

Kochani, to was zmartwię.
Bąki pewnie zostaną, to taka uroda bulw :evil_lol: Dziwię się, że jeszcze nie wpakował się na łóżko :razz: Jak to zrobi, to już tam zostanie...
Życzę powodzenia w oswajaniu smyczy, ja robię to już 7 lat.
W nocy chrapie???

:cunao: Ależ się cieszę, że on tak wspaniale trafił!!!

Ciotki, a jak nam się możliwosci poszerzyły... Gdy zrobimy zlot, to do Figi (Olenko ;) ) wpadniemy na kebab, a do Kermita na wodę mineralną...

A tak serio, rozwolnienie jest normalną sprawą przy adaptacji psa schroniskowego. To wynik zmiany pożywienia i stresu związanego z nowym otoczeniem. Kermit niedawno został zwrócony do schroniska, on jeszcze nie jest pewny, czy to nie sen...

Posted

hehee jak pierdnie to wszyscy uciekaja z biura :) , chrapie to tylko ja :P a łóżko to było pierwszym miejscem w mieszkaniu które odwiedzil :) staramy sie go zwalac ale róznie to bywa :)

aha nieluuuuubi sie kapac :D

Posted

Hihihi, przyznaj, ze te ucieczki mają swoje dobre strony!!! My pozbyliśmy się w ten sposób wielu natrętnych gości, zostali swojacy :evil_lol: Przecież te niespodzianki śmiertelne nie są...

Czyli tak, stawiam, że bedzie spał w łóżku. :lol:

Wejdź z nim do wanny czy morza, to kąpiele polubi - byle dobra zabawa była!!!

Nie strzeze zazdrośnie żadnego z Was? Jedzenia nie pilnuje?

Posted

nie obydwoje z nas traktuje tak samo , do miski moge wsadzic reke , tylko w zabawie jak che mu odebrac pilke czy butelek to powarczy ale tak widocznie musi :D , ta osoba ktora go wczesniej zabrala z schroniska jakis bujd naopowiadala, Kermit tak samo na obcych nie rzuca sie nie warczy , a jedynie zacheca do zabawy :) ale keidy chcemy opuscic go na chwile ... nie ma szans odrazu przybiega i sprawdza gdzie jestesmy i co robimy :)

Posted

Czyli zachowuje się typowo dla rozwydrzonych bulw, a one wszystkie takie ;)
Największą przyjemnością są takie siłowanki: Ty mi zabieraj, a ja nie dam. To podobno niewychowawcze, bo pobudza do zachowań dominujacych, czy coś tam, ale ja też miekka jestem i bawię się tak głupio :oops:

Wiesz, za jakiś czas musicie spróbować nauczyć go, żeby zostawał sam, bo przecież nie wszędzie będziecie mogli go zabrać. Uwiążecie się na amen. On się nauczy i zrozumie, ze wrócicie.

Ludzie, którzy wzięli go pierwszy raz, bali się psów i on to wyczuł, tak myślę...
To starsze osoby były, a on taki świrek :evil_lol:

Super, że możesz zabierać go do pracy!

Posted

No pięknie..Akuszki Ulubieniec ma tak Cudny DOMEK...:multi::multi::loveu::loveu:

Chociaż mam bzika na punkcie jamników-odkąd poznałam akuszkowe Bulwiątka jestem zakochana w nich po uszy :diabloti:

Czy imię zostało???

Posted

Ale radocha!!!!!:multi::multi::multi:Po prostu nie mogę się nacieszyć, uwierzyć!!!!
I z tego co czytam to na "swoich" wreszcie trafił!!!!!:loveu:

(swoich-znaczy opiekunów którzy na prawde potrafią się nim zająć jak należy):lol:

Posted

no to jak kermit bakala pusci ,,to bar bedzie swieciel pustkami:eviltong: :eviltong: :eviltong:
u mnie przydalby sie taki na piatkowe i sobotnie szifty!!!!ale bylby raj a jaki luz,,,,ale pomarzyc sobie moge o takim supermanie!!!!!:cool3:

Posted

wczoraj wieczorkiem kermit pokazal zabki , zaczal warczec i szczekac na ochrone a kiedy ci chcieli sie zblizyc skulony schowal sie za mnie ... ktos podobny do nich musial go wczesniej skrzywdzic :/ dzis juz wyspany szaleje po miszkaniu a to z koscia a to z pileczka i demoluje wszystko co stanie na jego drodze :D :)