Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podobieństwo widać i to duże,szczególnie po uszkach-nietoperkowych,jest przeuroczy.Mam anglika ale francuzy uwielbiam i mam nadzieję ze znajdzie kochający domek,jest przepięknościowy.Podnoszę uszatka,powodzenia maleńki!!!!!!!!!!!!

Posted

kaerjot napisał(a):
Nie żebym się czepiała, ale tak patrzę na tę fotkę powyżej i na fotki bulw Akuchy i za nic podobieństwa uchwycić nie mogę.

Kaerjot, no co Ty?!!!! Przecież to bliźniak Tolki jest!!! Tylko z ogonkiem - CUDNY!!!
Komu takiego słodzika???

Posted

akucha napisał(a):
Kaerjot, no co Ty?!!!! Przecież to bliźniak Tolki jest!!! Tylko z ogonkiem - CUDNY!!!
Komu takiego słodzika???

Taaaaaaaaaak, a moja suka też ma brata bliźniaka, tyle, że to kot jest:diabloti:

Posted

"Podróba" - toż to potwarz jest!!! :cool3: Zaraz zacytuję Brązową chyba... po francusku...

Szukamy domu dla sympatycznego, wesołego i bardzo w typie - buldożera francuskiego!

Zaraz ściągnę tu autorytety. Maupo, ratuj!!!!!

Posted

Akuszko,zaraz beda fotki.Natomiast ja mam problem,bo buldozer juz przestal byc zaniedbany,wychudzony (choc nadal moglby przytyc),ale stal sie najbardziej rozwydrzonym psem w schronisku.Zna glupia zabawe w szarpanie smyczy,drze sie i jest...przekochany :loveu:

I jak go teraz reklamowac ? ;)

Posted

Brązowa, jaki on cudowny!!!!!!!!!!! :loveu: :multi: :loveu: On fajniejszy od bulw, bo bardziej żywiołowy i szalony jest, Szkoda, że nie mogę go zabrać :placz:
Wracam do domu i wystawiam wariata. Już dawno go kocham!

A ta pierwsza fota, o rtety! :loveu: Ale będziecie ryczeć... Tylko dom musi być ten najlepszy!!!

Kaerjot, witaj w KLUBIE "SORTEZ". My już wszystkie "po"...:evil_lol:

Posted

Brązowa, Celinko - DZIĘKUJĘ!!!
No słodziak taki :loveu: :loveu: :loveu: Kocham go!
Całą dyszkę fotek będę miała :multi: Będzie z czego wybierać!!!