Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie ma się co dziwić, że nie chce wracać jak wie, że z Tobą może wyjść na długi spacerek, podjeść trochę parówek :) Widziałam jak dziś się cieszyła jak zobaczyła, że stoisz pod jej boksem :)

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejny piękny dzień i udany spacerek z Yuki. Została wygłaskana przez panią spotkaną na spacerku i ładnie przyjmuje nawet mocniejsze mizianie. Spotkałyśmy dość głośno jadący motor który nie zrobił na niej wrażenia a w parku udało mi się usiąść przy mrowisku ale mimo ze podskoczyłam i zaczęłam się otrzepywać Yuki ze stoickim spokojem dalej podgryzała sobie trawkę.

Posted

Na dzisiejszym spacerku na Borki porobiłam trochę zdjęć, które pokazują, jaka Yuki jest grzeczna i jak ładnie wykonuje komendy :)

Posted

Dzięki za zdjęcia :) W sobotę Yuki była bardzo spokojna. Nie obszczekała żadnego psa za płotem. Na smyczy grzeczniej idzie jako pierwsza niż jak ma iść za psami. Towarzystwo psich kolegów i ludzi jej odpowiada, nawet jak co niektórzy z tych psich kumpli czasem ją postraszą.

Posted (edited)

Dziś na spacerku po przedzieraliśmy się przez chaszcze w lesie, niektóre były tak wysokie ,że nawet nas nie było z pomiędzy nich widać. Psy się świetnie bawiły mimo tak doskwierającego upału. Po spacerku w trudnych warunkach nadszedł czas na odpoczynek pod drzewkiem i smakołyki. Oczywiście jak mi się już skończyły smakołyki, Yuki ruszyła w poszukiwaniu następnych, nawet udało jej się dostać całą miskę suchej karmy z czego była bardzo zadowolona.

odpoczynek po spacerku:lol:

i dobranie się do miski :loveu:

Edited by BlauPanda
Posted

Yuki wiecznie uśmiechnięta jest i taka zadowolona - za każdym razem jak ją widzę to mogę dostrzec też uśmiech na pyszczku :) Fajnie jakby mogła się uśmiechać do nowych właścicieli, bo już długo czeka na domek...

Posted

Wczoraj była dość ładna pogoda na spacerek. W towarzystwie Puni i Mani z Klaudią przemierzałyśmy łąki i lasy.Yuki udało się na komendę leżeć położyć bez żadnych wskazówek:mdrmed: .Przećwiczyłyśmy resztę poznanych komend a po spacerku łakomczuch Yuki dostała miseczke z jedzeniem.

• 3 weeks later...
Posted

Wczoraj w towarzystwie wielu psów w tym Dyzia i Belli, Yuki hasała po lesie niezbyt zadowolona że nie może szybciej. Cały czas najchętniej by coś robiła, węszyła, wykonywała komendy i przeskakiwała przeszkody. Siedzenie w miejscu to nie dla niej no chyba, że po 2 godzinnym spacerku.