Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam
Dziśw Krakowskim schronie "znalazłam" maluńka, taka naprawde mini mini suńkę....Ponoc znalał ją gość w lasku Wolskim, przywiązaną do drzewa....
Suńka bardzo piszczy jak ktos się zbliza do krat....jest przekochana, i bardzo przyjazna....ona musi jak najszybciej znaleść domek a ona jest w boxie z duzo większymi psakami....

a to filmik...zobaczcie jak ona piszczy :(

http://video.google.pl/videoplay?docid=-7321353430663514152&pr=goog-sl

Posted

Ta suńka jest naprawde urocza ,a temu kto ja zostawił zycze wszystkiego najgorszego,zostawic takie maleństwo na pastwe losu.
Mamy pare takich malutkich psiaków ale część z nich jest juz przestraszoną i chowa się po katach.
Ostatnio robiłam zdjęcie bardzo fajnej suczce ,która urodziła małe pod drzewem ,a schronisku je odchowała,małe poszły do domków , a ona została.Na spacerki wychodziła bez smyczki bo nie uciekała.W tej chwili jest na boksach ogólnych niestety ją nikt nie wypatrzy bo jak ja szukałam okazało sie że schowała sie po podest.
Jak szybcutko tej małej nie znajdziemy domku to też nie wiadomo jak sie to skończy.
Asiorek ,miałaś mi przesłać zdjęcie żeby wysłać do gazety.Ta druga suczka bedzie w tym tygodniu i mam nazieje że ktos zadzwoni bo juz wiem że bardzo przeżywa pobyt w schronisku i boje się o nią.

Posted

wyśle wieczorkiem P. Beatko, bo wczoraj padłam......
Mam nadzieje tylko, ze ktoś mała zauważy.....bo ona jest taka maleńka a te psiaki takie duże :(

Posted

Asior napisał(a):
w niedziele sie dowiem :)

Asior zdj,ec nadal nie mam ale może nie beda potrzebne ,bo w niedziele jestem umówiona z panią co chce małego psiaka ,młodego do dzieci z kontaktów od Agatki,moze jej zaproponujemy ale musisz mi pomóc bo jestem jeszcze umówiona po Borke ,a obiecałam pomóż przy aukcji i nie wiem jak to pogodze .;)

Posted

Mraulina napisał(a):
Nie da się sprawdzić, jaki jest jej stosunek do kotów?
Koleżanka kociara mogłaby jjejdać tymczas.

Ta psiunka jest wielkości kotka małego więc nie przypuszczam żeby startowała do kotów to raczej kot móglby jej zrobić krzywdę.

Posted

BIANKA1 napisał(a):
I co tam u maleństwa ? Wypiszczała już kruszynka nowy domek ?

Wczoraj maleńka Stokrotka poszła do wspaniałego domku,niestety nie wypiszczała go ponieważ od paru dni juz zaczela sie chować do srodka więć nikt by jej nie wypatrzył.
Tak się zlozyło ,że byłam umówiona z panią po Borke ,7 letnia suczke ,ktora byla w poniedziałek w wyborczej ,a po Borke ktos w miedzyczasie przyjechał i tym sposobem maleńka Stokrotka trafiła na fspaniałą pania.
Prześle zdjecia Asiorkowi ,żeby wkleił.:multi: