Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zginęly banerki TZ Mestudio, nie wiem co sie dzieje...?

" Dziewczyny poruszone teledyskiem nakreconym przez Schronisko w Gaju obok Śremu dla bezdomnych zwierząt. siedziały cały program przed telewizorem a Oli szczekała."

Posted

Ellig napisał(a):
Zginęly banerki TZ Mestudio, nie wiem co sie dzieje...?

" Dziewczyny poruszone teledyskiem nakreconym przez Schronisko w Gaju obok Śremu dla bezdomnych zwierząt. siedziały cały program przed telewizorem a Oli szczekała."

Witaj Oli:)

Eliig, szukam na yt, ale nie ma. Szkoda, że nie oglądałam ....

Posted

Gusiaczek napisał(a):
Witaj Oli:)

Eliig, szukam na yt, ale nie ma. Szkoda, że nie oglądałam ....

Gusiaczku, to bylo w TV.
A tu najnowszy spot.

[video=youtube_share;WEhSgMDdHbo]http://youtu.be/WEhSgMDdHbo[/video]

Posted

Odważny facet, że pokazał swoją twarz jako "oprawcy" ;)
Ech, żeby wszystkie historie się tak kończyły.
Podsunięto mi wczoraj przecudny felieton. Dwa zdania szczególnie mi się rzuciły w oczy "Jest w psach coś wyjątkowego, a zarazem boskiego w okazywaniu niezmiennie przyjaźni temu, który tak często zawodzi, kłamie, maltretuje..." i "Psy to wspaniali ludzie, a ludzie to... wściekłe psy".
Jest też opis podróży psów w Wietnamie. Podróży podobnej do u nas podróży kur czy krów na rzeź. I zdanie autora: "Jadą ciężarówkami po kilkaset sztuk, zagryzają się w swojej ostatniej drodze życia. Umierają z wycieńczenia. Pomyślałem: "Spróbujmy tego my, ludzie. Obdarzeni rozumem. Pełni fantazji i ideałów". A wobec powyższego spotu dodam od siebie: "ojcowie dzieci, które chcą wychować na porządnych, wrażliwych ludzi".

Posted

Cyt." Australia ma kangury a ja mam Pikusia co siedzi w skrzynce, na ktorej siedze pielac i przesuwam go razem ze skrzynka. Dziewczyny są tak zmęczone upalem ,ze tylko lezą. Wstaja tylko napic sie wody.Zolw spi w misce z wodą. Tropiki:)"

Posted

Niestety, serwer do skracania linków się wyłożył, więc uprzejmie proszę o zmianę banerków na te poniżej. Te nie powinny zniknąć, chyba że google się zepsuje.

Za utrudnienia przepraszam. :-)

Tzmestudio

Posted

Witamy,
Od kilku dni cwiczymy u Oli zostawanie samej w domu bez Łatki, nie widomo jaki "domek" bedzie chcial ją adoptowac.

Posted

Nutusia napisał(a):
I jak "idzie"? ;)
Domek najlepszy z najlepszych dla Olisiów ja zaadoptuje - inny nie przejdzie :)

Oli zdala kolejny egzamin na medal:)Zostaje bez problemu w domu sama, trzeba tylko zostawic suni, jakąs zabawke albo smaczka:)

Guest yolaantaa
Posted

Kochana ta Olisia...Musi mieć wspaniały domek...

Posted

Nutusia napisał(a):
Czyli teraz już "tylko" domek... ;)

Nutusiu, tak. Trzeba sie wziąć za ogłoszenia...

Gusiaczek napisał(a):
Zuch Dziewczynka :)
Serdeczności zostawiam

to prawda Gusiaczku, zuch.
Ania tez jest zuchem, swietnie mi sie z Nią wspolpracuje w szkoleniu psiakow:)