Ellig Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Zginęly banerki TZ Mestudio, nie wiem co sie dzieje...? " Dziewczyny poruszone teledyskiem nakreconym przez Schronisko w Gaju obok Śremu dla bezdomnych zwierząt. siedziały cały program przed telewizorem a Oli szczekała." Quote
Gusiaczek Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Ellig napisał(a):Zginęly banerki TZ Mestudio, nie wiem co sie dzieje...? " Dziewczyny poruszone teledyskiem nakreconym przez Schronisko w Gaju obok Śremu dla bezdomnych zwierząt. siedziały cały program przed telewizorem a Oli szczekała." Witaj Oli:) Eliig, szukam na yt, ale nie ma. Szkoda, że nie oglądałam .... Quote
Ellig Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 Gusiaczek napisał(a):Witaj Oli:) Eliig, szukam na yt, ale nie ma. Szkoda, że nie oglądałam .... Gusiaczku, to bylo w TV. A tu najnowszy spot. [video=youtube_share;WEhSgMDdHbo]http://youtu.be/WEhSgMDdHbo[/video] Quote
Gusiaczek Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Dziękuję Ellig, obejrzałam z ogromnym wzruszeniem , oczami pełnym łez ... w ogóle mam płaczliwy dzień ... zobaczyłam Dumkę szorpatą i mnie rozwaliło Quote
Nutusia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Odważny facet, że pokazał swoją twarz jako "oprawcy" ;) Ech, żeby wszystkie historie się tak kończyły. Podsunięto mi wczoraj przecudny felieton. Dwa zdania szczególnie mi się rzuciły w oczy "Jest w psach coś wyjątkowego, a zarazem boskiego w okazywaniu niezmiennie przyjaźni temu, który tak często zawodzi, kłamie, maltretuje..." i "Psy to wspaniali ludzie, a ludzie to... wściekłe psy". Jest też opis podróży psów w Wietnamie. Podróży podobnej do u nas podróży kur czy krów na rzeź. I zdanie autora: "Jadą ciężarówkami po kilkaset sztuk, zagryzają się w swojej ostatniej drodze życia. Umierają z wycieńczenia. Pomyślałem: "Spróbujmy tego my, ludzie. Obdarzeni rozumem. Pełni fantazji i ideałów". A wobec powyższego spotu dodam od siebie: "ojcowie dzieci, które chcą wychować na porządnych, wrażliwych ludzi". Quote
Ellig Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Cyt." Australia ma kangury a ja mam Pikusia co siedzi w skrzynce, na ktorej siedze pielac i przesuwam go razem ze skrzynka. Dziewczyny są tak zmęczone upalem ,ze tylko lezą. Wstaja tylko napic sie wody.Zolw spi w misce z wodą. Tropiki:)" Quote
Mattilu Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Kocham tego zolwia:loveu: Innych tez, ale jego najbardziej :) Quote
Nutusia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Na szczęście dla każdego coś miłego - moje się wręcz napawają tropikami :) Nawet Al chwilę po sterylce ;) Pikuś-kangur - bezcenny :) Quote
TZmestudio Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Niestety, serwer do skracania linków się wyłożył, więc uprzejmie proszę o zmianę banerków na te poniżej. Te nie powinny zniknąć, chyba że google się zepsuje. Za utrudnienia przepraszam. :-) Tzmestudio Quote
inka33 Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Olisia, coś upolowałaś ostatnio...? ;) Domek wywęsz! :kciuki: Quote
Ellig Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Witamy, Od kilku dni cwiczymy u Oli zostawanie samej w domu bez Łatki, nie widomo jaki "domek" bedzie chcial ją adoptowac. Quote
Nutusia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 I jak "idzie"? ;) Domek najlepszy z najlepszych dla Olisiów ja zaadoptuje - inny nie przejdzie :) Quote
Ewa Marta Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Melduję się po urlopie:-) Postaram się wpaść w weekend do Olisi porobić zdjęcia i zobaczyć na żywo nasze cudo;-) Quote
Ellig Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Nutusia napisał(a):I jak "idzie"? ;) Domek najlepszy z najlepszych dla Olisiów ja zaadoptuje - inny nie przejdzie :) Oli zdala kolejny egzamin na medal:)Zostaje bez problemu w domu sama, trzeba tylko zostawic suni, jakąs zabawke albo smaczka:) Quote
Guest yolaantaa Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Kochana ta Olisia...Musi mieć wspaniały domek... Quote
Ellig Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Nutusia napisał(a):Czyli teraz już "tylko" domek... ;) Nutusiu, tak. Trzeba sie wziąć za ogłoszenia... Gusiaczek napisał(a):Zuch Dziewczynka :) Serdeczności zostawiam to prawda Gusiaczku, zuch. Ania tez jest zuchem, swietnie mi sie z Nią wspolpracuje w szkoleniu psiakow:) Quote
Recommended Posts