Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny macie rację!Mikuś,to Pan i władca,całego "dobytku" /łącznie z czasowym przybytkiem.../ na posesji ;)
Sawanie bardzo trudno jest zrobić dobre zdjęcia.Ona nie lubi aparatu i skutecznie go unika,ciągle się wiercąc i przemieszczając w inne miejsca.Tak czy owak, ciotka Bogusik poszła w zaparte i kilka fotek udało się zrobić ;)Jak mi się uda jutro,to jeszcze przejrzę,co mam i wstawię...

Posted

Aniu czy Sawanka miała robione ogłoszenia na Wrocław?
Ostatnio z Dogo psiaki mają tam szczęście znaleźć swoje domki:)

Posted (edited)

[quote name='b-b']Aniu czy Sawanka miała robione ogłoszenia na Wrocław?
Ostatnio z Dogo psiaki mają tam szczęście znaleźć swoje domki:)[/QUOTE]
Tak,Sawana ma ogłoszenia na Wrocław.OLX jest wyróżnione na Wrocław i Opole.Wyróżniam OLX odkąd Sawana jest ogłaszana.

Edited by Anula
Posted

26 lipca- taka znana data imieninowa, a ja jak zwykle zakręcona jestem.

[FONT=microsoft sans serif]Aniu, wszystkiego najlepszego ! [/FONT]

Posted (edited)

[quote name='docha']26 lipca- taka znana data imieninowa, a ja jak zwykle zakręcona jestem.

[FONT=microsoft sans serif]Aniu, wszystkiego najlepszego ! [/FONT]

DZIĘKUJĘ!
Przepiękny psiak i przepiękna róża.Sprawiłaś mi Dorotko ogromną przyjemność.Jeszcze raz dzięki.

Edited by Anula
Posted

Dawno mnie tu nie było, zaglądam a tu znajoma Julisia u Sawanki i Mikiego

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Aniu,ode mnie też wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!!

Czy dobrze widzę,że Sawanka na minusie?
Chciałabym przekazać dla niej pieniążki z mojego bazarku.
Bazarek w połowie był dla Alfika, który już w DS

Posted

[quote name='Gabi79']Dawno mnie tu nie było, zaglądam a tu znajoma Julisia u Sawanki i Mikiego

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Aniu,ode mnie też wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!!

Czy dobrze widzę,że Sawanka na minusie?
Chciałabym przekazać dla niej pieniążki z mojego bazarku.
Bazarek w połowie był dla Alfika, który już w DS
Serdecznie dziękuję za życzenia jest mi bardzo miło-Gabrysiu.
Sawana jest na minusie ale ma wykupione leki i stąd ten minus.Bardzo dziękuję za pomoc dla Sawany.Jesteś Kochana.

[quote name='kontaktogloszenia']Witaj Anulka :) i ja dzięki Gabi znalazłam się tutaj. Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka,wytrwałości i uśmiechu każdego dnia :):loveu:
Wiola,z całego serca dziękuję za życzenia,jest mi bardzo miło.Bardzo bym chciała aby uśmiech królował na mojej twarzy w każdy dzień ale każdy dzień wciąż przynosi coś przykrego,no ale cóż jak się wsiąkło w Dogo to tak już jest.

Posted

[quote name='b-b'][FONT=comic sans ms]I ja spóźnione życzenia imieninowe zostawiam[/FONT] :)

Bogusiu z całego serca dziękuję za życzenia i za dużą pomoc.

Posted

Nikt do nas nie zagląda ale ja zaglądam;).Sawana bardzo dobrze czuje się po lekach.Jest uśmiechnięta,radosna.Ładnie je,chyba przytyła.Asystuje przy koszeniu trawy.Razem z Mikim obszczekuje kurierów jeżeli jakiś pojawi się za bramką.Biega sprawnie po schodach.Ogólnie wszystko jest w porządku.

Posted

Aniu i ja zagladam ale nie zawsze cos piszę . Teraz w okresie wakacyjnym nawał pracy przeplata sie z czestymi wyjazdami i z remontem w domu ale naszej Sawance nieustannie kibicuję .
Przepraszam ze zapomniałam o złożeniu Ci zyczeń imieninowych :oops:
Przyjmij wiec teraz wirtualnego kwiatka

Posted (edited)

Dziękuję Wszystkim za życzenia.
Ja też wiele nie piszę,ponieważ Sawana czuje się bardzo dobrze.Jestem trochę zajęta wnuczętami do września i też trochę jest pracy przy domu jak to latem.Teraz zrobiłam bazarek na prośbę Bogusik dla Maksia-jamniczka naszego deklarowicza a więc trochę z tym pracy było.Teraz pomalutku wysyłam paczuszki i tym samym biegam na pocztę.

Edited by Anula
Posted

[quote name='Gabi79']Melduję, że przelałam dla Sawanki 183,50 z mojego bazarku
http://www.dogomania.pl/forum/threads/254052-Rozliczam-Cegiełki-misie-i-kilka-ciuszków-dla-Alfika-i-Stefci
Jak dojdą proszę o potwierdzenie:lol:

[quote name='b-b']A z mojego z nadpłatami od cioteczek wyszło 186,20zł :)
Dziękuję bardzo.Sawance przydadzą się pieniążki,tym bardziej,że nie doszła deklaracja stała od Bezuli za VII.
Potwierdzę jak pieniążki dotrą.

Posted

[quote name='b-b']A z mojego z nadpłatami od cioteczek wyszło 186,20zł :)[/QUOTE]
Przepraszam ale wpisałam o 0,20zł za dużo:D

Z bazarku było 186zł :)